17summerfield 19.07.05, 23:04 To brzmi jak wyjęte z Monty Pythona ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monty Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: *.chello.pl 19.07.05, 23:13 Tiaaa, Arabowie w pubie w Zabrzu... pewnie pili na umór, a gadali po polsku dla niepoznaki , żeby sie Allah nie pokapował, Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Cichy alarm antyterrorystyczny 19.07.05, 23:58 Najwazniejsze ze gosc obok po kilku glebszych zorientowal sie ze zna arabski . Jakie to szczescie ze mamy takich obywateli . :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asymptomatic Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:05 t324911 napisał: > Najwazniejsze ze gosc obok po kilku glebszych zorientowal sie ze zna arabski . > Jakie to szczescie ze mamy takich obywateli . :)) Piwo daje mores do nauki jezykow i kuraz do ich stosowania, czegoz tu sie dziwic? Hehehehehe... nawet warszawki nie chca wysadzac bo szkoda c4 i sentexu a co dopiero poludniowej czesci biedniutkiej Polski, ktora w oczach terrorystow to cos miedzy Bulgaria, Rumunia a Slowacja (PKB mamy slabiutkie) Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Cichy alarm antyterrorystyczny 20.07.05, 00:15 I nastepny kwiatek : "Choć mężczyzna był podchmielony, na funkcjonariuszach zrobił wrażenie wiarygodnego. " Ciekawe jak wiarygodny by im sie wydal siedzac za kolkiem i belkotliwie tlumaczyl ze zadnego alkoholu od tygodnia nie pil ???. Prawda jest pwenie taka ze dwoch arabow przyjechalo na dziwki , poznali dwie blondyny - sex bomby z Krakowa i zaraz z nich terorystow zrobili . :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: *.uni.opole.pl 20.07.05, 11:50 Wasze komentarze sa bardzo zabawne. Usmialem sie niemilosiernie. Macie racje. Niech policja zaprzestanie jakichkolwiek dzialan, ignoruje wzelkie donosy a na pewno w kraju zrobi sie bezpieczniej. rozsadni ludzie sie boja ludzi ktorzy mowia o podkladaniu bomb. I niewazne czy sa pijani, czy nie. Monty pathon smialby sie z was a nie z policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppp7 Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: *.chello.pl 20.07.05, 12:04 Twój komentarz też jest zabawny. Dwóch Arabów, w centrum miasta, w pubie, głośno, po polsku(?), omawia plany zamachu? Czemu nie przez megafon? Albo ogłoszenie w gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
ludi007 Re: Cichy alarm antyterrorystyczny 20.07.05, 07:54 "nawet warszawki nie chca wysadzac bo szkoda c4 i sentexu a co dopiero poludniowej czesci biedniutkiej Polski(...) zauwaz ze to wlasnie do krakowa przylatuja turysci z calej europy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlekxS HURA OPTYMIŚCI - IGNORANCI IP: 193.25.222.* 20.07.05, 11:23 Gratuluję większości przedmówców wspaniałego optymizmu! Mam nadzieję, że go zachowają, gdy jednak dojdzie do ataku (oby nie doszło) i stracą kogoś bliskiego (tutaj chciałbym przeprosić wszystkich normalnych ludzi za tak dosadny ton wypowiedzi). Ja nie wiem, z czego przedmówcy wywnioskowali, że rozmowa toczyła się po polsku? Przecież mogła odbywać się po angielsku. Myślę, że terroryści (o ile to była prawsa), to nie są na tyle głupi, żeby rozmawiać po arabsku, bo mogłoby to wzbudzić jeszcze większe podejrzenia. Ale według mnie takich informacji NIE MOŻNA IGNOROWAĆ (duży plus dla policji, CBOŚ-u i innych związanych). Gdyby FBI nie zignorowało informacji o szkoleniu się pilotów to może nie byłoby 11 września. Niemniej jednak pozdrawiam AlekxS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arabista Re: HURA OPTYMIŚCI - IGNORANCI IP: 83.142.190.* 20.07.05, 11:27 Czyli juz nie wolno mi rozmawiac po arabsku ? Co złego jest w jezyku arabskim? Ja jestem arabista to powinienem wzbudzac podejrzenia? W łeb sie stuknij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiek Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: 62.111.174.* / *.crowley.pl 20.07.05, 11:37 Jam krakus jest i potwierdzam! na razie poprostu nie ma czego wysadzać Kraków w sezonie jest pełen turystów ale defakto jest "pusto". To widać na ulicach. Studenci i pracujący są tak dużą społecznością ze wedle obliczeń 700 tyś Kraków ma ok 1mln + w porywach 200tyś. Wtedy atakując naprany tramwaj na przystanku w centrum mogli by osiągnąć liczby ofiar o których myślą a teraz zginie paru 20 Amerykańców 5 Francuzów 15 Niemców 4 krakusów 7 warszawiaków i wrocławianin ! NIC!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitrea Re: Cichy alarm antyterrorystyczny 20.07.05, 09:23 > nawet warszawki nie chca wysadzac bo szkoda c4 i sentexu > a co dopiero poludniowej czesci biedniutkiej Polski, ktora w oczach terrorystow > to cos miedzy Bulgaria, Rumunia a Slowacja (PKB mamy slabiutkie) Co do tej rzekomej "biedoty" można by się kłócić. Ale nie o tym chcialam... Sprawa wyglada tak, ze Krakow (nie wiem jak Slask, bo tam nie bywam) to wymarzone miejsce na atak. Masa ludzi na i wokol Rynku, zwlaszcza teraz latem. A sluzb mundurowych jak na lekarstwo... Mnostwo turystow, a miasto nie tak strzezone jak Wawa, wiec pwnie chocby dlatego taki atak jest dosc prawdopodobny. Moze miasto "nic nie znaczace", ale szanse na powiedzenie sie ataku wieksze. Dlatego nie mozna bagatelizowac takich sygnalow jak ten z Zabrza, bo to tylko uspi nasza czujnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bangi Re: Paranoidalne poczatki ogolnej histerii? IP: 129.81.192.* 20.07.05, 00:38 Kobiety "mowily po polsku z angielskim akcentem"... Czy moze "dla zmylenia przeciwnika"??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzioobas To pewnie górnicy byli... 20.07.05, 08:35 Po drugiej zmianie. A tak w ogóle to "podchmielony" koleś był wiarygodny?? To jakaś nowość w policji bo dotychczas jak dostałeś w mordę wracając z baru a byłeś po dwóch piwkach to na wszelki wypadek ciebie też na izbę wieźli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gohan Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 20.07.05, 09:47 ciekawe czy jak w polsce bedzie jakis zamach to tez bedziesz taki madry ? przez takich ignorantow jak ty moze dojsc do nieszczescia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agas Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: 84.13.2.* 20.07.05, 11:13 czy Wyborcza nie ma juz o czym pisac, ze na fali wydarzen w Londynie wznieca cienką sensacyjkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Baba Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 20.07.05, 00:23 może pojechali karawaną do Klewek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilu33 Klewki i agenci SAMABRONY IP: 195.117.147.* 20.07.05, 06:42 taż to talibany były, dla niepoznaki przyjechały z kobietami coby im przyjemność zadać po arabsku, znaczy się jak zajączki- seria z kałacha,15 strzałów na 10 sekund i po robocie.Na więcej głowny taliban nie dał przyzwolenia. A jak już skończyli,co nie trwało długo, ta pojechali na zlot tajny talibanów do Klewek i tam bedo radzić jak tu pomóc Samabronie w wygraniu wyborów.Oj głupie ludzie, głupie, taż że to czarne ludzie były to jasne, a niby czy sam wódz Samabrony, Endrju Al Lepper Ibn Blokada, nie jest czarny??? A jest. Tak i nie ma problema, ino o wybory chodzi,i pomoc talibanów. Mnie sie widzi co one bedo może truć konkurentów Endrju, niechby chłop wreszcie został tym premierem...! Odpowiedz Link Zgłoś
testardo Re: Klewki i agenci SAMABRONY 20.07.05, 11:23 Z jednej strony sie smiejecie, brzmi to jak nagonka na arabow, ale prawda jest taka,ze jakby do czegos doszlo i pozniej wyszloby na jaw,ze byl taki sygnal to byscie wszyscy narzekali na policje, ktora go zignorowala. Policje calego swiata daza sladami takich doniesien i mimo ze znaczna czesc poszukiwan idzie na marne, to jakis odsetek sie przydaje i wlasnie dla niego warto takie akcje przeprowadzac. Roznica jest tylko taka,ze gazety innych krajow sie o tym nie rozpisuja, a zakompleksieni obywatele nie czynia glupich komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik "zagrożenie dla bezpieczeństwa państwa"??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.07.05, 01:28 "kapitan Bartłomiej Suchodolski, rzecznik krakowskiej ABW: - Działania mają charakter operacyjny i opierają się na tajnych informacjach. Mogę tylko uspokoić, że nie mamy sygnałów o zagrożeniach dla bezpieczeństwa ludzi i państwa." a co to jest to "zagrożenie dla bezpieczeństwa państwa"??? moze mi ktos wytlumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: "zagrożenie dla bezpieczeństwa państwa"??? IP: *.eranet.pl 20.07.05, 06:26 jak będa zagrożeni decydenci. Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: "zagrożenie dla bezpieczeństwa państwa"??? 20.07.05, 08:57 ...albo slupki graniczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble zagrożenie dla bezpieczeństwa państwa Gucwinskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: "zagrożenie dla bezpieczeństwa państwa"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:01 Zagrożenie dla Państwa to: te wszystkie służby i ich po........ pomysły które mają tylko jeden cel - wyrwać trochę kasy za nadgodziny,jak społeczeństwo się boi to nie myśli o lekach,przedszkolach,szpitalach i o tym jak ta banda kradnie. Po wszystko gó.... prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro68 Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 07:00 Ale schizy! "Ciemnoskórzy mężczyźni" i "białe kobiety"... A czerwonoskórzy, czarni i skośnoocy nie kręcili się przypadkiem w pobliżu?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajmech Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 07:45 Oj , niedobrze , dwoch arabów i dwie białe kobiety i znów urodzin siedwóch pedałów.Co się dzieje z tymi pedalami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 07:49 Jak juz nie moge czytac tych "rewelacji" dziennikarzy gazety w Katowicach. Najpierw laurka na temat gen. Sz. o wysokiej wykrywalności przestępstw (wiadomo, chce byc komendantem głównym policji, to jakis sukces sie przyda, a tu same wpadki, ze Starachowicami włącznie), potem rewelacje o planowanym zamachu na prokuratora (nie wiadomo, juz, ktorego, tyle ich bylo oglaszanych na łamach poczytnej gazety), potem ugryzienie w karmiaca reke ABW - ze niby baronowie paliwowi placili ciezka kase słuzbom specjalnym, no i do tego ten tajniak Hubert, ktory odbieral walize z kilogramami dolarow w Czestochowie. Czekamy na nastepne odcinki 006. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz nie wolno bagatelizować takich rzeczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 08:09 Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: nie wolno bagatelizować takich rzeczy 20.07.05, 08:34 Wczoraj przegadałem sporo godzin przy piwie z "Turecką". Socjalistka. Prawdziwa - wierzę. Tam też tacy są - w Turcji - dalej nie wiem. Wiem, że w Polsce jest tylko Józef Pinior. Zapytajcie - co sądzi o terroryzmie? A każdy ma swoją teorię. Dla mnie zamachy samobójcze noszą znamiona "samobójstwa rozszerzonego" - kategoria psychiatryczna - Szpital p.w. Przemienienia Pańskiego. Natomiast ci, którzy je organizują, to po prostu zbrodniarze. Na ten temat nie dyskutuję. Nie za bardzo jest też w tej sytuacji co dyskutować o George W. Bushu. Ani o pięknej Condie. Al Kaida - czy jak tam ją zwał - jakiekolwiek dyskusje blokuje. Inwazja na Iraq była i dalsze jej potępianie niczego nie wnosi. Trzeba myśleć o rozwiązaniach obecnej sytuacji. Natychmiastowe wycofanie wojsk okupacyjnych jest o tyle realne, o ile zaaprobujemy ataki nuklearne na państwa będące siedzibami central terroryzmu lub terroryzm wspomagające. Czasem gen. Le May mógł miewać rację? A odnośnie "katastrofy demograficznej" Europy też różnie można myśleć... Nie, nie jestem za restrykcjami w polityce imigracyjnej. Nie jestem też za prześladowaniem "Arabów". Chodzi o wolność. Naszą. Onych realnie nie ma. Tylko nam się wydaje, że są Oni, a Im, że jesteśmy My. A tylko jesteśmy sobie tak jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: nie wolno bagatelizować takich rzeczy IP: *.rev.stofanet.dk 20.07.05, 08:46 masz racje nie wolno bagatelizowac takich zeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KumoterSzyszkownik Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: 62.69.200.* 20.07.05, 08:20 A co, widziano czarnego kota? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Cichy alarm antyterrorystyczny 20.07.05, 11:48 Gość portalu: KumoterSzyszkownik napisał(a): > A co, widziano czarnego kota? Gorzej. Czarną Wołgę. Arabowie porywali chrześcijańskie dzieci żeby Żydom na macę sprzedać. Ale cicho, sza! To tajemnica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara.Rabarbar Przecież ani w Poznaniu ani w Krakowie nie ma IP: 193.109.212.* 20.07.05, 08:29 metra. Więc nie ma się co bać. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Polska wies... 20.07.05, 08:35 Lo matko, to juz teraz kazdego Araba beda scigac? Dobre.. ale moze i skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Polska wies... IP: 195.116.202.* 20.07.05, 08:42 ze policja jest glupia to rozumiem ale zeby GW publikowala taki artykul? To naprawde Monty Python, brukowa GW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szukacz_waw Re: Cichy alarm antyterrorystyczny 20.07.05, 08:46 To moze tak brzmi jak z Monhy Pytona. O ile jednak zostanie zlekcewazone i wybuchnie to ten dzwiek zabrzmi zupelnie inaczej... Nie lekcewazmy takich sytuacji - zlo kocha rodzic sie w zacisznych, spokojnych miejscach, a jego siewcami sa porzadnie wygladajacy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Cichy alarm antyterrorystyczny 20.07.05, 11:59 > Nie lekcewazmy takich > sytuacji - zlo kocha rodzic sie w zacisznych, spokojnych miejscach, a jego > siewcami sa porzadnie wygladajacy ludzie. W dodatku to Zabrze, a ja wiem z pewnego źródła, że tam w lasach się Wehrwolf od wojny jeszcze ukrywa i Al Kaidzie logistykę zabezpiecza Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: Cichy alarm antyterrorystyczny 20.07.05, 08:54 cicho, bo sie wyda, ze jest alarm... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hanslipke Re: Cichy alarm antyterrorystyczny 20.07.05, 09:01 aż dziwne że czarną wołgą nie odjechali tylko pociągiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observwator Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:05 Zaczynają nas sprawdzać. Bądźmy czujni i nie dajmy się mordercom spod znaku koranu. Nasz Bóg z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werner Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.05, 17:08 ile jest u ciebie bogów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: *.instytut-mleczarstwa.pl 20.07.05, 09:11 No i co miał być cichy alarm, a dzięki Wam, dziennikarzom jest głośny. Czy Wy robicie w takiej sytuacji na pewno dobrą robotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo instytut-mleczarstwa.pl ?????????????? IP: *.ericsson.net 20.07.05, 11:48 z fajnego adresu piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee a ja wczoraj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:17 ... wypelnialem kwestionariusz. Cyfry podawalem arabskie, ponadto niestety kartki sie rozdarly wiec skleilem je guma arabska. Czy powinienem uwazac sie za potencjalnego terroryste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hertw Re: a ja wczoraj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:53 Powinieneś uważać się za idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: a ja wczoraj... 20.07.05, 12:04 > wiec skleilem je guma arabska A nie mogłeś patriotycznie skleić klajstrem ugotowanym z polskiej mąki?? Toś chyba rzeczywiście islamista albo i cyklista... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: a ja wczoraj... IP: *.chello.pl 20.07.05, 17:34 Gość portalu: ee napisał: > ... Cyfry podawalem arabskie, ponadto niestety kartki sie rozdarly wiec > skleilem je guma arabska. Czy powinienem uwazac sie za potencjalnego > terroryste? Tzw arabskie cyfry to w istocie rzeczy wynalazek induski. Niejaki AlChwarizmi z Bagdadu - działający niewątpliwie na zlecenie Al Kaidy - wykradł je Hindusom i sprzedał Europie jako produkt arabski. Durne średniowieczne lewactwo europejskie oczywiście nabrało się na to. Jesteś więc raczej ofiarą Al Kaidy, niż terrorystą. Chociaż, z drugiej strony, guma arabska, mówisz... Na wszelki wypadek idę jendak dzwonić na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
and192 Re: Cichy alarm antyterrorystyczny 20.07.05, 09:20 Dobry żart tynfa wart. Ale większość internautów zbyt chyba lekce sobie waży te sygnały. Dopiero jak rozbijemy namioty w naszych miastach żeby kawałki ciał składać - żarty się skończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.05, 09:20 Gazeta Wyborcza JAKO PIERWSZA doniosla o planach terrorystow. W zwiazku z czym zmuszeni zostali do zmiany planow. Krakow na Katowice i Poznan na Szczecin. Ot!! POTEGA PRASY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billups bylo cicho i spokojnie .... IP: 222.* / 68.28.243.* 20.07.05, 09:21 Tak,tak smiejmy sie wszyscy az tu nagle pare wagoników szlak trafi, kazdy z tych brudasów powinien od razu na betonie lezec,czy to skuty przez policje czy lysych, jedno jest pewne ze bysmy ich wiecej nie widzieli na dworcach,przystankach, lotniskach czy w metrze, z bialymi dziwkami czy bez, szybko by sie smiecie nauczyly ze polska jest dla nich zamknieta !!! I ta bileciara tez powinna dostac klapsa,bo to ona powinna dzwonic na paly, a nie wpierda.... batonika i gazete czytac. Kazdy ten przyciemniony jest potencjalna bomba wybuchowa, I kazdy powinien ich obserwowac. Amen !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzi68 Re: bylo cicho i spokojnie .... IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.05, 09:53 aleś ty głupi.... po arabach będziemy tłuc blondynów, po blondynach rudych, a po rudych mańkutów itd itp .... czarna rozpacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jukami W Tworkach pacjeci mają dostęp do komputera? IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 20.07.05, 11:48 . Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: bylo cicho i spokojnie .... 20.07.05, 12:01 sam sobie na betonie leż, czysty albo brudny - jak Ci wygodniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bangi Re: smieciowy post i kupa rasizmu czyli "billups"! IP: 129.81.192.* 20.07.05, 19:01 A tak - poza tym - "billups" to wszystko z toba w porzadku? Wszyscy w domu zdrowi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax4 Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 20.07.05, 09:21 dajcie im spokoj , ida wybory, trzeba sie wykazac, podrasowac statystyki, przynajmniej maja fantazje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Cichy alarm antyterrorystyczny ??????? IP: *.chello.pl 20.07.05, 09:25 jaki on cichy, jak w gazetach o nim piszą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belo horizonte Re: Cichy alarm antyterrorystyczny ??????? IP: *.teledata.mz / *.teledata.mz 20.07.05, 09:34 no wlasnie... to pewnie dwoch studentow bylo z egiptu albo syrii, pelno ich na medycynie itp. Poszli sobie golnac, pogadali o terroryzmie i pronto. Juz cale szwadrony dziennikarzy i policji po slasku lataja i szukaja bomby. Po grzyba ktos mialby podkladac bomby w poznaniu??? albo w krakowie na suku w sukiennicach... niech allah-o-aqbar ma ich w opiece... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jahowhite Re: Cichy alarm antyterrorystyczny ??????? IP: 83.238.13.* 20.07.05, 09:38 Ciekawe czy londyńczycy też by tak reagowali kilka miesięcy temu. Bo o ile sobie przypominam to atak z 11 wrzesnia zaskoczył kompletnie Amerykanów z ich niepodważalnym przekonaniem o swojej nieosiągalności dla tego typu wydarzeń i najwspanialszym systemem bezpieczeństwa... Jak ktoś nie pamięta, to zajrzyjcie do archiwum. Może i nadgorliwie coś robi nasza policy, ale wolę, żeby za kilka dni stweierdzili - to był fałszywy alram, niż ogłaszali miejsca wybuchów i listy ofiar. Luzakom polecam zdjęcia z Londynu i zachęcam do uruchomienia szarych komórek. Nie nawołuję, Broń Boże!, do linczowania każdego ciemnoskórego przechodnia czy popadania w przesadę, ale lepiej uczyc sie na cudzych błędach niz na własnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: Cichy alarm antyterrorystyczny ??????? IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.05, 09:43 Znajomy Libanczyk raz z paroma sniadymi kumplami wybiera sie za pare dni do Gdanska. Juz sie smialem, ze duzej beda ogladali cele niz miasto. Opowiadal mi teeeee jak ich trzepali w pociagu na granicy poczas poprzedniej wycieczki (pociag mial pol godziny spoznienia, a w ich sprawie dzwoniono m. in. do konsulatu w Hamburgu, czy oby ich wizy nie sa sfalszowane). Biedne Araby, bo dzieki terrorystom, nigdzie sie pokazac nie moga. Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Nie przesadzacie z tymi komentarzami? 20.07.05, 09:44 Kazdy madrzejszy, kazdy wymysla lepszy dowcip, a jak cos pirdyknie to wszyscy beda ryczec i klac na slabosc naszych sluzb, ktore tego nie wykryly. Jak w Warszawie byly alarmy bombowe to cale zastepy idiotow klocily sie z policja, ze przeciez oni musza przejsc i nie maja zamiaru czekac i ma byc natychmiast odblokowane. A jakby ich tam cos rozerwalo to rodziny idiotow skarzylyby policje. Tak sie zachwycali wszyscy postawa londynczykow, a sami zachowuja sie dokladnie odwrotnie. Lepiej nie medrkowac i wazyc slowa. Ktos mowil, ze w Krakowie i Poznaniu nie ma metra. No nie ma, ale zamachy nie musza byc w metrze. W obu tych miastach sa na przyklad stadiony pilkarskie na ktore przychodzi po kilkanascie tysiecy ludzi. Zagrozenie jest. Glupota byloby panikowac, ale lekcewazenie zagrozenia moze sie okazac jeszcze wieksza glupota. Dmuchajmy na zimne i pozwolmy policji pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Nie przesadzacie z tymi komentarzami? 20.07.05, 12:07 > Kazdy madrzejszy, kazdy wymysla lepszy dowcip, a jak cos pirdyknie to wszyscy > beda ryczec i klac na slabosc naszych sluzb, ktore tego nie wykryly Jeśli służby zajmują się pierdołami, nie wykryją prawdziwego zagrożenia. Ot i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Re: Nie przesadzacie z tymi komentarzami? 20.07.05, 12:30 A Ty kolego Tymonie akurat wiesz co jest prawdziwym zagrozeniem a co pie... Fachowiec od technik operacyjnych sie znalazl. Kolejny lepiej wiedzacy... Milcz i pozwol policji pracowac. Ot i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boik Uwaga! Widziałem Araba na Marszałkowskiej ... IP: *.acn.waw.pl 20.07.05, 09:43 ... z plecakiem. autentycznie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieniek Re: Cichy alarm antyterrorystyczny IP: *.dsl.vianetworks.de 20.07.05, 10:04 Co to za dziennikarstwo ? Mezczyzna byl ...PODCHMIELONY, policjanci WSADZILI go do samochodu, a potem szukali ARABOW ? Odpowiedz Link Zgłoś
itonia Re: Cichy alarm antyterrorystyczny 20.07.05, 11:25 To prawda. Podczas czytania tego artykułu można odnieść wrażenie, że historię opowiada zadny mocnych wrażeń, a znudzony codziennoscią typ spod sklepu monopolowego. Odpowiedz Link Zgłoś