Gość: Paweł C IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 12:53 Myślę że nie będzie już zarządzał miastem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Kandydat SLD eksmitował najbiedniejszych z mi IP: *.katowice.pik-net.pl 03.10.02, 17:21 Boże broń od tekiego prezydenta. Znęcał się nad biednymi ludzmi. Ma pozycję i stanowisko to je wykorzystuje. Boże broń od takiego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Kandydat SLD ma serce po lewej stronie IP: 2.2.STABLE* / *.bmj.net.pl 04.10.02, 13:31 WIęc eksmitował z wielkim żalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Luty lubi bogatych IP: 195.117.203.* 05.10.02, 14:18 Znam jeden z tych przypadków (nie wiem czy opisywanych), bo jeden z nich to mój sąsiad i uważam, że Bilnik miał rację. Facet nie płacił czynszu, a jeździł bryką za ponad pół miliarda! Mógł ją sprzedać i kupić np. corsę, a za resztę uregulować opłaty. Zasada jest taka, że za tych co nie płacą muszą płacić inni, którym ciągle podnoszą czynsz.Wiem, że nie którzy mają ciężką sytuację i mówi się trudno, chociaż powinni się przeprowadzić na tańsze. Ale szlag mnie trafia, że moje dziecko podczas wakacji siedziało w domu, a klient za którego płaciłam, co roku wyjeżdża na ciepłe południe. Myślę, że panie z administracji też to wkurzyło. A prezydent Luty znany jest z tego, że martwi się losem osób, którym się dobrze wiedzie. Jek komuś starającemu się o mieszkanie powierzchnia lokalu, w którym jest zameldowany przekracza 5 m2 chociaż o dziesięć centymetrów, dostaje odmowę, ale ostatnio pan prezydent przyznał mieszkanie panience (ładnej, to prawda), która z dzieckiem i ojcem mieszkała w trzypokojowym mieszkaniu (z co., łazienką i ubikacją) o powierzchni grubo przekraczające Odpowiedz Link Zgłoś