Gość: mrW Re: A Jo wywiesza Slonsko fana IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.11.02, 02:18 -nu!, dziolchy si posikajum jok im lopowisz a w szkoly byda wszystki kloskac! -mozy dostonisz pochwala? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: A Jo wywiesza Slonsko fana 10.11.02, 02:19 Moja dziołszka sama mi jom uszyje. Odpowiedz Link Zgłoś
do-las Re: A Jo wywiesza Slonsko fana 10.11.02, 09:30 willi2 napisał: > Moja dziołszka sama mi jom uszyje. A jak wyglada ta flaga? Czy to taka z pokiereszowanym słoneczkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisorz A Jo wywiesza Ślonsko fana IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 10:12 Jo rozumja iże niy je leko pisać po ślonsku i mosz z tym łostuda. Ale starej, dostosować do jakiś już stosowanyj wersje kodyfikacje naszego Jynzyka, abo pisz po swojymu. My Cie zrozumiymy! Niy starej sie na siyła Nom przipodobać i pisać niby po ślonsku. To sie stowo żałosne we Twojym wydaniu i wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: A Jo wywiesza Ślonsko fana IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 10.11.02, 17:04 ..do-las sie pyto - jako ta slonsko fana jest ? I jo sie tysz pytom. Bo wjedziol ech, co gornoslonsko fana je na pu zolto, i na pu njybiesko, a w poszczodku mo herb ze slonskim orlymi motek z pyrlikym i wjyrch lot kosy Ale jak ech kejsik poczytol na loficjalny stronie wojewodztwa Slonskiego jako je teras ta fana, toch musiol ech sie dziwac. Bo czamu zrobiolo sie zajs cojsik nowego - jak mozno bolo zwionsc cojsik jusz gotowego ? U mje w logrodku wisi tako fana jako ech lopisol - i to njy ino w dni swionteczne Pyrsk ! Wasz marjanek ( ze Krzinki Slonskiego Berania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: A Jo wywiesza Ślonsko fana IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.11.02, 17:24 -sorry! -juz zych polowa zapomniol! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: A Jo wywiesza Ślonsko fana 11.11.02, 02:24 Gość portalu: Pisorz napisał(a): > > Jo rozumja iże niy je leko pisać po ślonsku i mosz z tym łostuda. > > > Ale starej, dostosować do jakiś już stosowanyj wersje kodyfikacje naszego > Jynzyka, abo pisz po swojymu. My Cie zrozumiymy! > > Niy starej sie na siyła Nom przipodobać i pisać niby po ślonsku. > > To sie stowo żałosne we Twojym wydaniu i wykonaniu. ------------------------------------------------------- Ty podstępny gorolku podszywający sie za Slonzoka. Jo sie nikomu niychca przypodobać a tym bardzie tobie. Żałosny to jesteś ty i twe podejrzane uwagi = marny cenzor i krytyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: A Jo wywiesza Ślonsko fana IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 11.11.02, 02:28 -Willy2 -wydowolo mi si zy lon pisol o mni? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: A Jo wywiesza Ślonsko fana 11.11.02, 02:32 Gość portalu: mrW napisał(a): > -Willy2 > -wydowolo mi si zy lon pisol o mni? ------------------------------------ To czamu mi to godosz dopiero tyroz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: A Jo wywiesza Ślonsko fana IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 11.11.02, 02:34 -myslolym, zy widzisz kaj lon si wpisol? -wpisol si ponizyj moigo postu Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: A Jo wywiesza Ślonsko fana 11.11.02, 02:38 Gość portalu: mrW napisał(a): > -myslolym, zy widzisz kaj lon si wpisol? > -wpisol si ponizyj moigo postu ------------------------------------ Jo je chyba zbyt nadgorliwy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: A Jo wywiesza Ślonsko fana IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 11.11.02, 02:44 -wcipnij na luz! -jok pocisnisz to tyz ruszy - to je tylko forum, ni mo si czym przyjmowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisorz A Jo tyż wywiesza Ślonsko fana IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 16:26 Po co sie wadzicie? Lepi tyn czas poświyńcić na ustalynie regułow pisownie w Jynzyku Ślonskym! Jepi sie nom bydzie wtynczos porozymieć i mynij bydzie nerwow. A i Gorola cegoś nauczymy, jak śpiywo Marika (Pańczyk). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: A Jo tyż wywiesza Ślonsko fana IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 11.11.02, 17:24 -my si ni wadzimy ino se godomy -ino ni godyj, zych je toki zly w lojczystym -jo zych juz polowa zapomniol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek A Jo tyż wywiesza Ślonsko fana IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 22:25 Toż Ci Hopie pomogymy! Niy Hopy? Pomogecie? .... To se newrati! Niy unikniesz Ślonski Szkoły. U Nos niy idzie iść na skroty. Sztartujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: A Jo tyż wywiesza Ślonsko fana IP: *.blueyonder.co.uk 13.11.02, 23:21 -Edek, a kaj mieszkosz?, czy aby ni w Piotrowicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lozik Re: A Jo wywiesza Slonsko fana IP: *.zab.cdp.pl, / *.kat.cdp.pl 14.11.02, 13:10 Ta fana powieś jak bydzie dziyń debila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: A Jo wywiesza Slonsko fana IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 14.11.02, 21:01 Na dziyn delila powiesza fana biolo-czerwono. Ino powjydz mi kej te tyn dziyn - moze colki rok ?? Pyrsk ! Wasz Marjanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lozik Re: A Jo wywiesza Slonsko fana IP: *.zab.cdp.pl, / *.kat.cdp.pl 14.11.02, 13:14 Willi2, jeszcze jedno: O tyj godzinie to już wszyscy śpiom łącznie z Twoim mózgiem i bez to już nigdy tak późno niy głoś swoich poglądów. Chow sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gywer Jo wywiesza Slonsko fana! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 22:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plaskpatrona Jo wywiesza Slonsko fana! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 22:57 ... jak sie zacznie IV Powstanie Ślonske. Bydzie to znak moji radości ze wysfobodzynio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Jo wywiesza Slonsko fana! IP: 213.186.78.* 22.11.02, 23:13 Poprzednie powstania przyczynily sie do zniewolenia Slaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zurik Jo wywiesza Slonsko fana! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 23:18 Te bydzie ruchym w drugo strona. Wtynczos trzi razy probowali "przebiyrańce" i "farbowańce", teroski bydzie to powstanie Ślonzokow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stopa Jo wywiesza Slonsko fana! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 14:03 Teroski postawiymy na swojym! Ślonsk iber Alles! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: Jo wywiesza Slonsko fana! IP: *.cpe.quickclic.net 24.11.02, 04:58 Gość portalu: Zurik napisał: > > Te bydzie ruchym w drugo strona. > > > Wtynczos trzi razy probowali "przebiyrańce" i "farbowańce", teroski bydzie to > powstanie Ślonzokow! Pamiyntej ze tomte tyz robiyli nosze synki,i niy byli to przebiyronce!,ptoku jedyn!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptok Jo wywiesza Slonsko fana, a teroski lepia plakat! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 12:05 Plakat - "Jak sie domy, to po nos!". Czyli po ptokach. Widzioł rześ go? Odpowiedz Link Zgłoś