Dodaj do ulubionych

Arnold leczy kompleksy

IP: *.ipartners.pl / 195.94.208.* 11.11.02, 19:54
Bredzenie Arnolda bardzo zaśmieca to forum.
Wiemy wszyscy, że chcech poróżnić mieszkańców Śląska.
Opowia SIĘ ZA LIKWIDACJĄ WOJEWÓDZTWA śLĄSKIEGO.
Obrazasz ciągle ludzi z Zagłębia.
Obsesyjnie powtarza swoje złote myśli.
Proponuję byś przestał obrażać innych, bo reprezentujesz tak niski poziom
intelektualny, że nie sposób na twoim poziomie rozmawiać.
Przestań kompromitować Ślązaków na forum publicznym.
Obserwuj wątek
    • arnold.arnold Re: Arnold leczy kompleksy 11.11.02, 23:28
      niestety Arnold jest strasznym imbecylem,
      zapewne jako małe, grube pachole z rumieńcami na twarzy dostał po pysku od
      warszawiaka, niemca albo zagłębiaka, tak oto narodziła się w nim myśl
      narodowowyzwoleńcza śląska
      olewając edukację (polską) przestał się rozwijać intelektualnie, jego
      największą pasją było wydłubywanie brudu spod paznkoci po obiedzie i knucie
      przeciwko zewsząd czychającym na jego familok, okupantom polskim, pijąc coraz
      większe ilości piwa zalewał coraz drobniejsze pokłady mózgu w swojej puszcze
      mózgowej, gdy żona go olała bo stał się ogromnym flejtuchem, nie miał już
      kolegów i jego pasją stał się internet, tu poczuł się ważny, stał się kimś bo
      ktoś go parę razy poparł

ARNOLD JESTEŚ PO PROSTU WSIOWYM NABOJEM!
      • Gość: mrW Re: Arnold leczy kompleksy IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 11.11.02, 23:45
        -czamu lobrazosz ludzi z forum!
        -dostolys komputyr i si chwolisz!
        -ty musisz mic dupny komplyks!
        -ni byda ci wtykol, bo mom trocha rozumu w gowi, zato ty go ni mosz wcoly!
        • arnold.arnold Re: Arnold leczy kompleksy 12.11.02, 00:19
          poczytaj sobie ile razy arnold obrazal ludzi
          • Gość: mrW Re: Arnold leczy kompleksy IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 12.11.02, 00:34
            -mni tyz lobrazano!
            -aly ni wcipuja tokich tymatow jok tyn na wirhu!
            -chcycie si polobrazoc?, to ino w godakach podtematowych - ni bydzie tok w
            loczy glatzowac!
    • Gość: piotr965 Re: Arnold leczy kompleksy IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 01:06
      arnoldarnold tys nawet nie umiol se orginalnego nicka wymyslec .Aco do
      obrazanio to jo powiem tak:jak ftos na drodze woło: złodziej ,łapac złodzieja
      to jo niy uciekom bo jestem niewinny a jak ftos wolo:gorol to zaros sie
      obrazocie,pytom sie czamu?
      i jeszcze jedno .ARNOLDtyn własciwy pisol tu setki razy ,ros lepiej ros
      gorzej ,ros obrazoł a kiedy indzi zadziwioł a tyś arnoldarnold prziszel ros i
      jusz zes kogos obrazil . licza ze drugim razym obrazisz mie .trzecim x
      czwortym y ,bo mi sie zdaje to cos napisol o nim to wiesz z autopsji ,i zeby
      zmyć kaca moralnego obrazosz innych .
      • arnold.arnold Re: Arnold leczy kompleksy 12.11.02, 02:09
        -odnoszę się do tych "gorszych" postów
        -mam czyste paznokcie więc to nie autopsja
        -przyszedłem tu pierwszy raz i poczułem się urażony głupotą arnolda, wręcz
        dotknięty:)
        -dalej uważam, że jest ciemnym ksenofobem

• piotr965 Re: Arnold leczy kompleksy 12.11.02, 10:21

Masz prawo wyrazać swoje opinie -po to jest forum- i kazdy sie do wypowiedzi
          ustosunuje wg. jegoprzekonań .mnie chodzi tylko, by bylo mniej zajadlości i
          obrażania .Pozdrawiam.
        • slezan Re: Arnold leczy kompleksy 12.11.02, 10:29
          W przeciwieństwie do Polaków obrażających Ślązaków i Niemców. Oni są po prostu
          patriotami.
          • Gość: katowiczanka Re: Arnold leczy kompleksy IP: trupek:* / 192.168.1.* 12.11.02, 10:59
            slezan napisał:

> W przeciwieństwie do Polaków obrażających Ślązaków i Niemców. Oni są po
            prostu
            > patriotami.

Twoje argumenty są tak żadne . Wymień choć jeden post ,który by obrażał
            Ślązaków przez Polaków. Patriotyzm ,to polega na czymś innym.
            • slezan Re: Arnold leczy kompleksy 12.11.02, 11:08
              Gość portalu: katowiczanka napisał(a):

> slezan napisał:
              >
              > > W przeciwieństwie do Polaków obrażających Ślązaków i Niemców. Oni są po
              > prostu
              > > patriotami.
              >
              > Twoje argumenty są tak żadne . Wymień choć jeden post ,który by obrażał
              > Ślązaków przez Polaków. Patriotyzm ,to polega na czymś innym.

Proszę bardzo:
              "A Ja nie jestem z toba na ty slaska swinio.
              Ja z toba nie dyskutuje tylko cie pouczam cwoku z Rybnika ?,a to roznica.
              Ciesz sie ,ze was nie szlachtowlismy po 1945 roku......chociaz gowno nalezalo
              spuscic do rynsztoka historii.Zreszta sami wyginiecie,prawdopodobnie z wlasnej
              zlosci i frustracji,ze wam sie Slask niepodlegly badz niemiecki nie
              udal......))))))"

To tekst niejakiego Lechity. I jeszcze cymesik, zwracam uwagę na tytuł:
              •  I słusznie! Bo Niemcy tylko w ziemi pewni!  adres: *.wroclaw.dialog.net.pl
                 Gość: +++Ignorant   05-11-2002 13:32 odpowiedz na list  odpowiedz cytując

slezan napisał
              > Inni siedzieli w polskich więzieniach. I tak np. niejaki Trunkhardt z Rybnika
               > poszedł siedzieć za szkalowanie Adolfa Hitlera, głowy sąsiedniego państwa. W
               > przeddzień wybuchu wojny zatrzymano setki działaczy mniejszości niemieckiej
                bez
                 >
                > względu na ich stosunek do nazizmu. Część z nich trafiła do więzienia w
               > Mysłowicach. Wycofując się personel więzienia rostrzelał ich co do jednego.

No i co? Trzeba coś jeszcze dodać?
    • Gość: Janek Re: Arnold leczy kompleksy IP: *.pkp.com.pl / 172.18.22.* 17.11.02, 15:44
      "Arnold" czy ty aby jesteś Ślązakiem?
      Mam duże wątpliwości,znam wielu Ślązaków i żaden nie ma takiego"kuku"
      Pewnie nawet nie wiesz jaką krzywdę robisz Ślązakom.
      Moja żona jest Ślązaczką (jej starzyki walczyli w powstaniach)i nigdy z jej ust
      nie padło tyle nienawistnych słów pod adresem "goroli".
      Mógłbyś przynajmniej nie pisać,że jesteś Ślązakiem.
      • Gość: Arnold Re: Arnold leczy kompleksy IP: 213.186.78.* 17.11.02, 15:57
        Jako Arnold mam prawo do wyrazania opinii dla niektorych niewygodnych,
        nieprzyjemnych czy niezgodnych z podtrzymywana przez prowarszawskich poslugaczy
        legenda o odwiecznie polskim Slasku. Nikogo nie obrazilem za to, ze jest
        gorolem, a ewentualnie za to ze jest glupim gorolem, jak Hugon czy Mesco, i to
        w odpowiedzi na ich prowokacje. Gorole to rowniez nieobrazliwe, moim zdaniem,
        slowo. To po prostu Polacy zamieszkujacy Slask, badz mieszajacy sie w slaskie
        sprawy.
        Jako Slazak ciesze sie, ze nie mam wsrod przodkow tzw. powstancow slaskich.
        • Gość: Janek Re: Arnold leczy kompleksy IP: *.pkp.com.pl / 172.18.22.* 19.11.02, 00:56
          Masz rację;masz prawo do wyrażenia swoich opini nawet jeśli się one komuś nie
          podobają.Jako czystej krwi gorol chciałbym wiedzieć jaki powinien być wg Ciebie
          "prawdziwy Ślązak",a Twojego ostatniego zdania to już całkiem nie kumam.
          • Gość: Arnold Re: Arnold leczy kompleksy IP: 213.186.78.* 19.11.02, 10:38
            A co to jest prawdziwy Polak? Czlonek LPR? Glupie pytanie.
            Moje slaskie korzenie sa udokumentowane co najmiej od polowy XVII w i chodzi
            tu o miesjcowosci lezace miedzy Swidnica a Opolem, czyli w sercu Slaska.
            Ale to nie znaczy, ze nie mozna byc Slazakiem majac inne pochodzenie niz ja.
            To jest indywidualna sprawa kazdego Slazaka.

Jak mozna nie rozumiec, ze ktos sie cieszy z tego, ze nie mial wsrod przodkow
            tzw. powstacow slaskich?
            • Gość: Karlik Re: Arnold leczy kompleksy IP: *.cpe.quickclic.net 19.11.02, 19:24
              Ja tesz mam niesamowita radosc i satysfakcje ze nie mam w rodzinie ani jednego
              Volksdeutscha,i tez nie rozumiem jak mozna sie z tego nie cieszyc.
              • arnold.arnold Re: Arnold leczy kompleksy 19.11.02, 20:03
                przecież arnold to debil a wy gadacie z nim jak z normalnym
                pochodzenie se udokumentował... z XVII wieku... pajac, zakompleksiony gumiak z
                ciebie, który chce zwrócić uwagę na siebie swoim radykalizmem, żadnej logicznej
                konsekwencji, poczytajcie sobie te jego pierdoły, po prostu wariat
                • Gość: Janek Re: DO ARNOLDA IP: *.pkp.com.pl / 172.18.22.* 19.11.02, 22:19
                  W gruncie rzeczy dalej nie wiem kto to jest"prawdziwy"Ślązak.
                  • Gość: mrW Re: Prawdziwy Slazak IP: *.blueyonder.co.uk 19.11.02, 22:30
                    -to taki, ktory troszczy sie o swoja Ziemie slaska, ktory pielegnuje wszystko
                    co by jej nie zaszkodzilo, ktory kocha ja tak szczerze, ze nie da jej nikomu
                    zniewolic, ktory bedzie parl do poprawy i do leprzego zycia swoich sasiadow,
                    ktory nie dopusci do jej wyzysku!
                    -no to teraz juz wiesz - przepraszam, ze sie wtracilem
                  • Gość: Arnold re: IP: 213.186.78.* 19.11.02, 22:33
                    Prawdziwy Slazak to gosc, ktory stawia interes Slaska na pierwszym miejscu.
                    Ale to tylko jedna z mozliwosci zdefiniowania prawdziwego Slazaka.
                    Inna to taka: prawdziwy Slazak to czlowiek, ktory uwaza sie za prawdziwego
                    Slazaka. Albo jeszcze inaczej: prawdziwy Slazak to facet, ktory wie gdzie jest
                    Slask. Ktory stajac na Annabergu widzi przy pieknej pogodzie naprawde kawal
                    Oberschlesien i mowi: to moj Heimat. To jest to, co mi tak na szybko przyszlo
                    do glowy. Mysle ze kazdy z setek tysiecy Slazakow jakos sobie to tam rozumie.
                    Prwdziwy Slazak to tez gosc, ktory mieszkajac w np. Australii, szuka miejsc w
                    wirtualnej rzeczywistosci, gdzie sie ludzie ze Slaska spotykaja.

Nigdy nie znajdziesz jednej formuly na prawdziwego Slazaka bo takiej nie ma!
                  • willi2 Re: DO ARNOLDA 19.11.02, 22:36
                    Gość portalu: Janek napisał(a):

> W gruncie rzeczy dalej nie wiem kto to jest"prawdziwy"Ślązak.
                    To je taki co umie grać w Szkata i oddaje babie wypłata i sie niy smoko
                    z gorolami po robocie.
                    • malop Re: DO ARNOLDA 19.11.02, 22:51
                      Umiem grać w skata (uczyli mnie ślązacy z Zabrza)
                      Oddaje wypłate kobiecie
                      Nie smokom się z gorolami (ta płeć mi nie odpowiada)
                      25 LAT MIESZKAŁEM W WOJ KATOWICKIM

I NIE JESTEM PRAWDZIWYM ŚLĄZAKIEM
                      • Gość: Arnold Re: DO ARNOLDA IP: 213.186.78.* 19.11.02, 22:54
                        Dlatego napisalem ze nie ma jednej definicji na to, kto jest Slazakiem. A
                        swojom drogom Malop wlyz kiedy na www.kurnik.pl., zagromy we skata i pogodomy.
                      • willi2 Re: DO ARNOLDA 19.11.02, 22:56
                        malop napisał:

> Umiem grać w skata (uczyli mnie ślązacy z Zabrza)
                        > Oddaje wypłate kobiecie
                        > Nie smokom się z gorolami (ta płeć mi nie odpowiada)
                        > 25 LAT MIESZKAŁEM W WOJ KATOWICKIM
                        >
                        > I NIE JESTEM PRAWDZIWYM ŚLĄZAKIEM
                        ----------------------------------------
                        I Ty jej całom wypłate oddajesz toś je głupi
                        • malop Re: DO ARNOLDA 19.11.02, 23:08
                          prawi cała im głupi
                    • Gość: Janek Re: DO ARNOLDA IP: *.pkp.com.pl / 172.18.22.* 19.11.02, 22:53
                      willi2-hahahaha-nieżle.
                      Arni wiesz co to ja chyba też mogę powiedzieć,że jestem Ślązakiem.
                      Nie urodziłem się na śląsku,ale tutaj spędziłem większą część życia.
                      Tutaj mam swoją rodzinę i wszystkich przyjaciół.Kocham MÓJ śląsk,ale widzę też
                      w nim wady.Miejscami jest uroczy i piękny,a czasami ochydny i straszny.
                      Otwórz szeroko oczy!Ty widzisz tylko to co chcesz widzieć,a nie wiem czy
                      robisz cokolwiek aby ten NASZ śląsk poprawić?Ja próbuję,no może nie zawsze
                      wychodzi,ale się staram.
                      • Gość: Arnold Re: DO ARNOLDA IP: 213.186.78.* 19.11.02, 22:57
                        Jesli uwazasz za Gorny Slask ten obszar:

republika.pl/silesia1/gornyslask.html
                        to wszystko gra. Pyrsk!

• Gość: Janek Re: DO ARNOLDA IP: *.pkp.com.pl / 172.18.22.* 19.11.02, 23:15
                          Niestety nie mogę tam na razie zajrzeć,więc odpowiem Ci póżniej.
                          • Gość: Arnold Re: DO ARNOLDA IP: 213.186.78.* 19.11.02, 23:25
                            Mom nadzieja, ze zdonzysz, zanim UOP ta zajta zawrzi :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka