Gość: notabene Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.osk.enformatic.pl 11.03.06, 12:59 Zmiencie prawo. Pedofili nie ma co resocjalizować. Tylko kara śmierci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan 11.03.06, 13:27 Takiego zepsucia obyczajow, bandytyzmu, zlodziejstwa, lapowkarstwa, chuliganstwa oraz wrecz niewyobrazalnego rozpasania kleru nie bylo za komuny! Zastanowcie sie wobec tego jakie sa efekty pontyfikatu Jana Pawla II. Ja tu nie sugeruje, ze to On propagowal takie rzeczy, ale prowadzac taka polityke walki z komuna za kazda cene, doprowadzil do takich ubocznych fatalnych skutkow. Najlepszym okresleniem tego jest, ze "wylal dziecko z kapiela". Przeciez juz Mu powiedzieli i to we Wloszech, ze te "oceany tlumow" ktore przychodza na Jego pielgrzymki o niczym nie swiadcza. I potwierdzilo sie to i ciagle potwierdza! Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan 11.03.06, 13:14 ość portalu: lantern napisał(a): > Mam nadzieje ze w pace zajma sie nimi odpowiednio... Czy tam jest lepszy wymiar sprawiedliwosci? Jesli tak. To cos jest zle. Odpowiedz Link Zgłoś
deemiaan Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan 11.03.06, 13:17 Gość portalu: lantern napisał(a): > Mam nadzieje ze w pace zajma sie nimi odpowiednio... zapewne tak, wieźniowie bedą się z nim bawić w kolejarza bez masełka, a poźniej skatują, odpowiednia kara, odpowiedni czyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thethe Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.chello.pl 11.03.06, 13:46 Może ktoś (jakaś organizacja) zorganizuje akcje zbieranie podpisów o przywrócenie kary śmierci,może powstanie jakiś ruch obywatelski, który walczyć będzie z liberalizacją naszego życia społecznego. Parady równości,propagowanie homoseksualizmu itp imprezy są bardzo reklamowane w mediach (napewno nieproporcjonalnie co do skali zjawiska). Morderstwo małego Mateusza nie może zostać pozostawione bez echa, spoleczeństwo musi zacząć bronić się zarówno przed niebezpiecznymi osobnikami ,jak i przed rozprzestrzeniajacym się propagowaniem homoseksualizmu. Kto nie dostrzega zależności pomiędzy aktywnoscią homoseksualistów w mediach i ogólnie pomiędzy liberalizacją naszego życia społecznego a przestępstwami takimi jak morderstwo Mateusza jest ślepy.Społeczeństwo musi się zacząć bronic i do tego niezbędny jest jakiś ruch społeczny.Może ktoś zorganizuje w necie zaczyn takiego ruchu.Czytając dotychczasowe posty pomyslałem,że samo pisanie na forum o konieczności przywrócenia kary śmierci to za mało,należy zacząć działać i organizować się.Chętnuie bym uczestniczył w takim ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloak wyborcza krwiopijcy!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 11.03.06, 14:40 poco y piszecie te makabryczne zeczy, o gwalcie o zakatowianu!!!??? komu to potzebne rodzicom tego biednego dziecka skandal nabijanie kasy czasem nie powinno sie mowic prawdy, bo ona zbyt boli powinniscie blagac rodzico w przebaczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro68 I tu się nie zgodzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 17:10 bo pretensje do Wyborczej polegają na czym innym. Mianowicie na podaniu do wiadomości rodziców i czytelników, że chłopiec nie żyje, mimo że nie ma co do tego pewności. A jeśli chodzi o szczegóły zbrodni, to niestety nic nie uchroni rodziców przed ich poznaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.hsd1.il.comcast.net 11.03.06, 18:53 Dlaczego dozywocie? a nie stryczek.Skonczyc z glupim prawem dozywocie dla mordercow. Potrzymac pare miesiecy dla zabawy dla dlugoletnich kryminalistow i na stryczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balihali Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.elsat.net.pl 11.03.06, 21:36 pie..ne zboczone świnie ja to bym sie nimi odpowiednio zajoł korwa ludzie nie moge jak mozna zrobic takie coś.Mam synka 3 lata jak go ktoś dotknie to taka śmierć mu zafunduje powwolną ze bedzie tego długo żałował.Jak ktoś taki wpadnie w moje ręce to biada bedzie mu.niech mi ktos jeszcze powie raz ze bóg istnieje nie ma boga nie było i nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecz Demoklesa Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 04:21 Kara śmierci zostanie przywrócona i to nie tylko w Polsce, ale w Europie, prędzej, czy później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti_74 Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: .agb:* / 217.153.119.* 12.03.06, 08:36 JAKIE DOZYWOCIE MY WSZYSCY ( SPOLECZENSTWO ) MAMY UTRZYMYWAC TAKIE SCIERWA... POWINNI DOSTAC W CZAPE ALE NAJPIERW POWINNO SIE ICH .... SAM JESTEM OJCEM 2-CH SYNOW GDYBY MNIE TO TRAFILO NIECHODZILI BY JUZ PO ZIEMI...!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smiling1 Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan 12.03.06, 09:54 ale to byłaby już zemsta !Myślę że synowie Twoi nie chcieliby tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 09:14 A przeszukania okolicy miały być takie dokładne Odpowiedz Link Zgłoś
smiling1 Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan 12.03.06, 09:50 nie mam pojęcia jaka kara za ten czyn byłaby sprawiedliwa a zarazem żeby nie była zemsta, bo dożywocie to mało .Nie moge powiedziec ze ulegli zezwierzęceniu ponieważ ublizyłbym zwierzętom - nie mam słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dajcei mi tych sku Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.gorzow.mm.pl 12.03.06, 13:26 Dajcei mi tych sku..eli zabije ich gołymi rekoma , nie zasługuja nawet na łyzke wody !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariobros Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.109-1-64736c16.cust.bredbandsbolaget.se 12.03.06, 15:46 pozwolcie mi ukarac tych pedofili zrobie z nimi to na co zasluguja by nigdy wiecej nie zrobili krzywdy innym dzieciom nie zasluguja na wiezienie bo bedzie im tam zbyt dobrze zasluguja na wolna i bolesna smierc a ja moge im to azfundowac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chudy Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:14 Na Takich to kara śmierci tylko jest !! Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Z chlopakami powinien pogadac jakis znany 12.03.06, 22:37 psycholog, walnac cos naukowo o trudnym dziecinstwie, poje..ych konwenansach rodzinnych, po prostu usprawiedliwic chlopakow.Maja takie fanaberie, ze lubia i kochaja dzieci bardziej, niz wypada!!Nie do mnie nalezy jakakolwiek ocena czy sugestia kary, ale ujme to nastepujaco:przyzwalanie na malutkie odchyly, owocuje duzymi i smialymi dewiacjami. Proponuje rodzicom , aby wiecej wykazywali czujnosci.A szkolom preferowanie stylu szwedzkiego o nietykalnosci cielesnej dziecka, nawet przez rodzica.To zaowocuje zaufaniem i szczeroscia, gdy pojawiaja sie pierwsze sygnaly.Osobiscie nie wierze w resocjalizacje ludzi chorych umyslowo.Tego typu zachowania sa nie do wyleczenia.Mam jedyne dziecko.Nie potrafie odpowiedziec co moglabym zrobic na miejscu rodzicow tego chlopczyka, ale wiem, czego bym nie zrobila. Nie czekalabym na wyrok sadu.I nie kieruje sie pobudkami typu zemsta, nienawisc czy zadoscuczynienie. Ludzi nalezy kochac, wiec eliminacja ludzi z dewiacja(nieuleczalna)jest dowodem troski o nastepne dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milenka Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:03 Nie wierzę w to żeby Mateuszek był zamordowany! Media oraz prokuratura zachowały się po chamsku ogłaszająć publicznie, ze Mateusza juz nie ma! A gdzie dowody?To są dowody, ze 2 mezczyzn przyznaje sie ze to oni zabili.. To rowniedobrze ja albo ktos z moich przyjaciol może pojsc na policje i powiedziec ze to on! Najpierw dowody (tzn cialo) a potem fakty! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub piekarski Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:26 ja jakub mam kolegę krzysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub piekarski Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:28 według mnie siostra mateuszka powinna znim pójść na sanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasio znaleziono juz ciało tego chłopczyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:36 minął juz miesiąc jak zatrzymano podejrzanych, osądzonych przez opinię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro68 Re: znaleziono juz ciało tego chłopczyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 03:41 nie znaleziono i to bardzo podważa wersję aresztowanych o porzuceniu chłopca w krzakach. Jestem prawie pewien, że oni go przehandlowali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub piekarski Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 18:45 chodzę do tej samej szkoły co mateusz współczóje jemu ijego rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz domaradzki Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 18:48 jestem w leśniczówce i żyję pomószcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz domaradzki Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 18:50 jestem żywy i jestem w leśniczówce w lesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Re: Policja: Mateusz Domaradzki został zamordowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 16:27 Ja bym dał takom kare wykastrował wycioł palce u rąk język wydłubał oczy zrobił bym z nich inwalidów . ale dożywocie za pedofilstwo to gorsze niż kara śmierci niewiecie jak oni będom tam mogli żyć o fuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola witam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 21:39 ja to bym im pocieła siusiaki żyletka a potem solą sypała i bym sią smiała z nich jak sie męczą Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 BYDLO 11.08.08, 22:21 > Wyznał, że się zakochał w chłopczyku > Mężczyźni skatowali go więc do nieprzytomności NO COMMENT :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś