Gość: lili IP: *.orange.pl 10.04.06, 06:51 czy Polaków stać na wydatek tak dużych pieniędzy na przyjazd niemieckiego papieża. I po co,Idzie to z podatków nas wszystkich,a nie wszyscy uznają tego papieża. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R Re: przyjazd Benedykta XVI IP: *.stk.net.pl 10.04.06, 07:00 Gość portalu: lili napisał(a): > czy Polaków stać na wydatek tak dużych pieniędzy na przyjazd niemieckiego > papieża. To nie jest papież niemiecki tylko rzymsko-katolicki. I po co,Idzie to z podatków nas wszystkich,a nie wszyscy uznają tego > papieża. Kwaśniewskiego też nie wszyscy uznawali, a płacili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: przyjazd Benedykta XVI IP: *.prenet.pl 10.04.06, 10:42 Niech Kościół płaci za taką wizytę, a nie podatnicy! Odpowiedz Link Zgłoś
cocolinko Re: przyjazd Benedykta XVI 11.04.06, 11:09 Tylko że Kościół ty ciemniaku to między innymi ja! I ja chcę by jak najbardziej część moich podatków przeznaczyć na tę wizytę! A resztę i ja i moi bracia w wierze pokryjemy z naszych datków!! ...resztę tzn. CAŁĄ ZDECYDOWANĄ WIĘKSZOŚĆ KOSZTÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: przyjazd Benedykta XVI IP: *.prenet.pl 11.04.06, 13:02 Ale Ty, jaśniaku, przeznacz na to nawet cały swój majątek, ale wara od moich pieniędzy. Ty, jaśniaku, jesteś katolikiem i używasz takicj epitetów. Po Was można się wszystkiego spodziewać, niekoniecznie dobrego. Jaśniaka pozdrawia ciemniak. Odpowiedz Link Zgłoś
cocolinko Re: przyjazd Benedykta XVI 12.04.06, 09:07 W XXI wieku, w cywilizowanym świecie i zjednoczonej Europie nikt prócz ciemniactwa nie ma takich wątpliwości, że każdemu człowiekowi na terenie swojego Państwa należy zapewnić bezpieczeństwo, swobodę poruszania się a tym bardziej głowie obcego Państwa na dodatek człowiekowi którego honoruje cały świat nie tylko chrześcijański i państwa nie tylko chrześcijańskich tradycji!!! Ale z ciemniakiem nie pogadasz bo jest ciasny i wciąż swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: przyjazd Benedykta XVI IP: *.orange.pl 11.04.06, 20:41 To sobie pokrywaj ale nie z moich podatków, Odpowiedz Link Zgłoś
cocolinko Re: przyjazd Benedykta XVI 12.04.06, 09:10 ...a nas jest więcej :) ...i jak ci się to i tu nie podoba to sobie zmień Państwo! P.S. co nie jest równoznaczne że ja popieram działania i rządy obecnych moherowych ekip. Odpowiedz Link Zgłoś
fajna_myszkowianka Re: Ślązaki jak przyjedziecie do Częstochowy na 12.04.06, 09:45 wizyte Benedykta XVI to nie naróbcie jakiegoś obciachu np. swoją "godką" bo i tak musimy cierpieć z powodu waszej tymczasowej okupacji małopolskiej Ziemi Częstochowskiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś