Gość: G.I.Joe IP: *.crowley.pl 27.04.06, 07:21 Najlepszy w Sosnowcu byłby Pieta z PO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sosnowiczan Re: Partiom brakuje silnych kandydatów w wyborach IP: *.devs.futuro.pl 27.04.06, 07:40 dość rządów komucha, jestem za Pięta i PO, może wreszcie miasto ożyje , do tej pory słuchać jedynie przechwalania Górskiego i ekipy SLD, a miasto jak umierało tak umiera i berobocie największe, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Partiom brakuje silnych kandydatów w wyborach IP: 155.158.61.* 27.04.06, 07:46 A Pan Winiarski to pewnie jak w tych wyborach nie zostanie prezydentem z ramienia PiS to w następnych poszuka wsparcia w Samoobronie lub nawet SLD!! Jak mozna poprzec takiego kandydata "skoczka"??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Partiom brakuje silnych kandydatów w wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:01 Pamietam jak zachwalał Platformę, skoczek jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Tylko nie Winiarski!!! IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 27.04.06, 18:10 Niestety pan Winiarski uczył mnie historii w Staszicu i znam go bardzo dobrze.Pamiętam te beznadziejne lekcje i jego umizgi do uczennic.Zresztą jedna z nich niedawno została jego żoną.Najbardziej wkurza mnie u niego cynizm który prezentuje wobec osób wierzących będąc sam niewierzący.Kiedyś rozsyłał mieszkańcom Sosnowca kartki świąteczne z życzeniami a sam wyśmiewał katolickie zwyczaje.Zresztą czego się ten człowiek nie chwyci to zepsuje.Teraz zebrał grupkę klakierów i myśli że znajdzie się we władzach miasta.Na szczęście wyborcy wiedzą co zrobić z takim "kandydatem"! Odpowiedz Link Zgłoś