katrin-75 19.05.06, 10:02 zatrudnie osoby do pracy w kuchni. praca sezonowa. wyzywienie i noclek. e-mail Katrin28@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadeit5 Re: praca nad morzem 19.05.06, 20:49 Prosze o wiecej szczególów na adres jadeit@vp.pl,jaki wymiar godzin dziennie i jakie zarobki??????? Odpowiedz Link Zgłoś
jajolina Re: praca nad morzem 21.05.06, 12:19 hej!! jeśli jest jest to oferta dla 2 dziewczyn 18letnich, to jesteśmy bardzo.ale to bardzo zainteresowane!!! jesteśmu komunikatywne i otwarte, i potrzebujemy jak nikt pracy na wakacje, więc PROSIMY o kontakt( mail: carollahaha@interia.pl) pozdrawiamy i liczymy na szybką odpowiedz. Karolla I Mamarka:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikoletadz Re: praca nad morzem 29.05.06, 11:12 Witam serdeczne... Jestem zainteresowana powyższą ofertą... mam doświadczenie pracy w kuchni... Prosiłabym o przesłanie więcej szczegółów na temat oferty... W szczególności interesuje mnie: -wynagrodzenie -termin pracy Serdecznie pozdrawiam Nikola Odpowiedz Link Zgłoś
johnybravo7 Re: praca nad morzem 07.06.06, 19:57 Witam serdeczne... Jestem zainteresowana ta ofertą... Prosiłabym o przesłanie więcej szczegółów na temat oferty... W szczególności interesuje mnie: -wynagrodzenie -termin pracy Serdecznie pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś