Dodaj do ulubionych

czy koś wie

IP: *.orange.pl 12.02.07, 09:05
czy ktoś wie na temat instytucji które udzielają kredytów, szukam takich nie
chodzi mi o legalne banki u nich nie mam żadnych szans , proszę o jakieś
namiary.BAAAAAAAAAAAARRRRRRRDZDZDZDZDZDOOOOOOO
PPPPPPPPPPRRRRRRRRRROOOOOOOOSZSZSZSZSĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘE.
Obserwuj wątek
    • Gość: a.swistak Re: czy koś wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 09:30
      np Provident
    • arfer Re: czy koś wie 12.02.07, 09:35
      A dlaczego Twoim zdaniem nie masz szans ? Jeśli chodzi o BIK - może się tak
      zdarzyć, że w bardzo rygorystycznie podchodzących do tematu bankach nawet
      pojedyńcza zaległość rzędu 30 dni jest problemem, ale są i takie, które są
      bardzo elastyczne.

W czym jest problem (jak sądzę, już w banku usłyszałeś "nie") ?
      • Gość: gigi Re: czy koś wie IP: *.orange.pl 12.02.07, 09:55
        mam komornika i żaden bank nie da.
        • Gość: bonifacy15 Re: czy koś wie IP: *.crowley.pl 12.02.07, 14:47
          nie masz racji nawet jeżeli jest tak trudna sytuacja istnieją możliwości
          negocjacji w sprawach konsolidacji, mi pomógł pośrednik finansowy fakt że zdarł
          po załatwieniu wszystkiego 3000 ale załatwił nie wiem z zakiego jesteś
          województwa ja ze śląskiego jak coś służe namiarami ci ludzie mają wejścia
          znalazłam też na necie inf. o nowej firmie która dla klientów zaczyna działać
          od ostatniego lutego podaje maila: bezbik@gmail.com ale nie sprawdzałam z
          ciekawości sprawdze na koniec miesiąca może to coś ciekawego.
          • Gość: gigi Re: czy koś wie IP: *.orange.pl 12.02.07, 15:03
            drogi bonifacy15 podaj namiary na tę osobę co ci załatwiła, zapłacę jej kasę
            ala powiedz czy po dostaniu kredytu czy przed.
            • Gość: BONIFACY15 Re: czy koś wie IP: *.crowley.pl 12.02.07, 19:50
              PO ZAŁATWIENIU INNACZEJ BYM SIĘ NIE ZDECYDOWAŁA TO JEST BYTOM MONIUSZKI22
              32767-54-23 KOM 501-778-375 POWIEDZ MU DOKŁADNIE WSZYSTKO O KAŻDEJ PIERDOŁCE
              JEST PRZYNAJMNIEJ NA TYLE W PORZĄDKU ŻE JEŻELI NAPRAWDE NIE DA SIĘ NIC TO CI
              POWIE ODRAZU I NIE WEŹMIE KASY NIE SZCZEGÓLNIE JEST MIŁY NIE ZRAŹ SIĘ NIE
              PIERNICZY SIĘ PROSI O KAWE NA ŁAWE ALE TO NIE PSYCHOLOG TO NIE JEGO ROLA
              POZDROWIENIA I DAJ ZNAĆ CZY COŚ ZAŁATWIŁAŚ. JEŻELI NIE TO DAM CI NAMIARY NA
              FIRMĘ POZABANKOWĄ ALE MNIE ZAJADŁY ODSETKI I DLATEGO MIAŁAM PROBLEMY TRZYMAJ
              SIĘ CIEPŁO.
              • Gość: gigi Re: czy koś wie IP: 217.116.110.* 12.02.07, 21:52
                bonifacy15 daj namiery na pozabankową bardzo proszę
                • Gość: bonifacy 15 Re: czy koś wie IP: *.crowley.pl 13.02.07, 12:24
                  podaje kontaktowy do agenta i tyko śląskie procent negocjuje agent w zależności
                  od sytuacji 404608183 mnie pomogli ale proszę uważaj bo będzie ci jeszcze
                  ciężej.
              • Gość: dddd Re: czy koś wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:54
                Możesz powiedzieć jaki procent biorą i czy ta firma pozabankowa działa tylko w
                Twoim regionie bo ja jestem z mazowieckiego?
            • Gość: ja Re: czy koś wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:09
              przeciez jest napisane ze po załatwieniu wszystkiego.
    • Gość: bonifacy15 Re: czy koś wie IP: *.crowley.pl 13.02.07, 15:18
      sorry oczywiście 604608183
    • Gość: gigi Re: czy koś wie IP: 217.116.110.* 17.02.07, 11:41
      proszę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka