Dodaj do ulubionych

Jak dojechać do Chorzowa Batorego...

06.07.06, 23:52
Dokładnie chodzi mi o ulice Batorego. Siedzibe oriflame. Czy lepiej jechać tramwajem 7? Gdzie wysiąść? Czy może autobusem z dworca pkp z Katowic? Albo z ul. Mikołowskiej bo tam mam najbliżej. Wiem, że jedzie na Batory autobus 632. Ale nie wiem czy staje na tej ulicy:(
Obserwuj wątek
    • amamao Re: Jak dojechać do Chorzowa Batorego... 07.07.06, 00:11
      chyba 165
    • kylo777 Re: Jak dojechać do Chorzowa Batorego... 07.07.06, 08:18
      Wejdz sobie na www.kzkgop.com.pl. Przystanek Chorzów Batory Centrum. 632 jedzie
      z Katowic do Chorzowa, ale z tego co pamiętam, nie jedzie tamtędy. Albo
      zapytaj, gdzie jest Tesco w Batorym, to jest niedaleko. Pozdrawiam.
      • madzialenka82 Re: Jak dojechać do Chorzowa Batorego... 07.07.06, 08:57
        Nie ma takiego przystanku jak Chorzów Batory Centrum. Moze to jest gdzies koło Dworca na Batorym? wyczaiłam, że gdzieś za mostem. Mi chodzi by dostać się jak najszybciej z centrum katowic.
        165 nie jedzie przez centrum Katowic
        • reden6 Re: Jak dojechać do Chorzowa Batorego... 07.07.06, 09:24
          www.kzkgop.pl/rozklady/start.php?kat=632_20040901
          Z Katowic 632. Sie wyleziecie "na pętli" w Batorym a z stamtond to mocie 3
          minuty piechty. Sie spytocie kogoś to Wom pedzom kaj iś. A jak ftoś niy wiy kaj
          je tyn cołki Oriflame to sie pytejcie o "Kuźnik" bo to je genau kole tego...
          Pyrsk!
    • Gość: reksio Re: Jak dojechać do Chorzowa Batorego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 20:06
      wsiądziesz na mikołowskiej w 632 a wysiądziesz w batorym na przystanku "Chorzów
      Batory Farna" (przy Tesco i kościele)dalej 5 minut pieszo, po drodze każdy ci
      powie gdzie jest oriflame
      • madzialenka82 Re: Jak dojechać do Chorzowa Batorego... 08.07.06, 20:10
        Trafiłam:D:D Ale powrót był gorszy....48 też tam jedzie:):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka