Gość: kasia Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 11:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 01:54 Jestem "pod wrażeniem"całej tej śmiesznej dyskusji....ale jaki temat,tacy dyskutanci.....Poziom zerowy.Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reporter Wisniewski to prostak IP: *.telia.com 03.03.03, 11:04 ktory umiejetnie wykorzystuje luke na polskim rynku i zapotrzebowanie na cos innego. Nie wiem dlaczego Polacy wybrali go na konkurs Eurowizji ? Chyba dlatego zeby nabral pokory. Bede bardzo zdziwiony gdy ufarbowany facet, pokaleczony kolczykami, z tatuazami (nie wiem czy prawdziwe), bez dobrego glosu, w podkoszulce mojego tescia, bedzie wyzej niz na trzecim miejscu od konca. Szczesniak dostal w d..., Piasek sie rozlozyl, teraz kolej na Wisniewski show. Niestety, Europa nie lubi oblesnych ekstremistow ktorzy jeszcze nie zapracowali glosem na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś