Dodaj do ulubionych

sztuczny tlum :-)

10.05.05, 17:07
Wlasnie piszac na inny post doszlam do zwariowanego pomyslu (jak na mnie
przystalo hihih) poniewaz jak wiele ludzi nam zarzuca ze nic sie tu nie
dzieje, poniewaz czasem cisza tu taka ze az strach wchodzic i poniewaz
chcielibysmy cos zmienic i pokazac : My tez tutaj jestesmy!! proponuje...przy
kazdym odwiedzeniu tego forum a braku checi na pisanie.... tutaj sie
tylko ...wykropkowac....:-) Wtedy beda widzieli ze my istniejemy! my
wchodzimy tutaj i czytamy! tylko jestesmy tak zgodni do tak wielu spraw...ze
nie potrzebujemy rozmiac ;-) hihih
Co wy na to bracia i siostry ?
Pomozecie ? .....hihi
pozdrawiam wszystkich milo i serdecznie
noie
Obserwuj wątek
    • yasmin_ch Re: sztuczny tlum :-) 10.05.05, 17:32
      naprawde uwazacie to za dobry pomysl??
      przyznam szczerze, ze takie "puste" wpisy zawsze mnie na forum denerwowaly.
      a pisanie na forum chyba nie jest jakims wyscigiem "kto ma wiecej wpisow",
      chodzi chyba o to aby znalezc jakies interesujace informacje, wymienic opinie,
      powspominac czy tez pozartowac(choc niektorzy twierdza ze forum to nie czat
      hahaha) itd
      • noie Re: sztuczny tlum :-) 10.05.05, 18:41
        masz racje...ale zobacz ile napisalas a ja...ja odpowiedzialam...wiec chyba sie
        to rozmowa nazywa...wiec smiem stwierdzic...ze cos sie tu dzieje :-D hihhi
        pozdrawiam
        noie
        • rico-chorzow Re:Po co sztuczny tlum? :-) 10.05.05, 21:17
          • rico-chorzow Re:Po co sztuczny tlum? :-) 10.05.05, 21:23
            no i pozajączkowło się coś moim palcom,panie,dziewczyny napiszcie lepiej o
            modzie albo oczymś innym,po co kropki?,jesteście przecież badziej kreatywne jak
            mężczyźni,chociaż samochód prowadzicie gorzej.
            • gosik12 Re:Po co sztuczny tlum? :-) 10.05.05, 21:42
              No nie Rico,nie zgadzam sie, znam kobiety które prowadzą samochód o wiele
              lepiej niz męźczyzni:), przesyłam pozdrowienia dla wszystkich a takie specjalne
              ze Starego dla Rico.
              • noie Re:Po co sztuczny tlum? :-) 10.05.05, 21:57
                No wlasnie...ja mam juz (duzo czy malo ? hihih) prawo jazdy 12 lat i ani
                jednego wypadku...nic...zero.... wiec tak zle ze mna nie jest ? no
                chociaz...raz byl mandat za przekroczenie szybkosci ( noie wstydliwie) ale auto
                jeszcze jezdzi a ludzie nieposzkodowani dalje chodza... :-D
                pozdrawiam
                noie
                • rico-chorzow Re:Po co sztuczny tlum? :-) 11.05.05, 00:26
                  noie napisała:

> No wlasnie...ja mam juz (duzo czy malo ? hihih) prawo jazdy 12 lat i ani
                  > jednego wypadku...nic...zero.... wiec tak zle ze mna nie jest ? no
                  > chociaz...raz byl mandat za przekroczenie szybkosci ( noie wstydliwie) ale auto
                  >
                  > jeszcze jezdzi a ludzie nieposzkodowani dalje chodza... :-D
                  > pozdrawiam
                  > noie

Jeden mandat za przekroczenie szybkości w 12-tu latach?!,takie zachowanie w
                  ruchu drogowym należy przed sąd!
              • rico-chorzow Re:Po co sztuczny tlum? :-) 11.05.05, 00:22
                gosik12 napisała:

> No nie Rico,nie zgadzam sie, znam kobiety które prowadzą samochód o wiele
                > lepiej niz męźczyzni:), przesyłam pozdrowienia dla wszystkich a takie specjalne
                >
                > ze Starego dla Rico.

No nie Gosik!,Ty się ze mną nie zgadzasz?,serdeczne pozdrowienia,;}}

Starego Rico
                • gosik12 Re:Po co sztuczny tlum? :-) 11.05.05, 12:36
                  No coś ty Rico, zgadzam się, zgadzam, ale może akurat nie na ten temat:). Widzę,
                  że ostatnio nocny marek jesteś. Pozdrowienia. Acha i żeby nie było, ja sama nie
                  mam prawka, ale moje dwie psapsiółki prowadzą super!!! i to w ich obronie
                  zabrałam głos:))))
                  • rico-chorzow Re:Po co sztuczny tlum? :-) 13.05.05, 22:05
                    gosik12 napisała:

> No coś ty Rico, zgadzam się, zgadzam, ale może akurat nie na ten temat:). Widzę
                    > ,
                    > że ostatnio nocny marek jesteś. Pozdrowienia. Acha i żeby nie było, ja sama nie
                    > mam prawka, ale moje dwie psapsiółki prowadzą super!!! i to w ich obronie
                    > zabrałam głos:))))

Gosik,nie przejmuj się,niektórym nawet w nocy świeci słońce.
                  • rico-chorzow Re:Oświadczenie. 13.05.05, 22:15
                    Prawdą jest,że nie chciałem .........kropek,więc sztucznego podbijania.

Prawdą jest,że świat białogłowy potrafi lepiej prowadzić pojazd,dlatego
                    ja,należący płci brzydkiej,widząc osobę płci żeńskiej za kierownicą
                    pojazdu,próbuję jak najszybciej ją wyprzedzić,nie chcąc być zawstydzony sztuką
                    jazdy tej niewieściej osoby.

• elodea Re:Oświadczenie. 13.05.05, 23:05
                      No cóż prawdą jest też, że dziś o mały włosek Twoja płeć przeciwna nie
                      skasowała mojego pojazdu. ;)
                      • rico-chorzow Re:Oświadczenie. 13.05.05, 23:21
                        elodea napisała:

> No cóż prawdą jest też, że dziś o mały włosek Twoja płeć przeciwna nie
                        > skasowała mojego pojazdu. ;)

Bardzo źle zaparkowałaś?
                        • elodea Re:Oświadczenie. 13.05.05, 23:28
                          Nie , to było na skrzyżowaniu Ryszki i Hajduckiej. Kobitka baaaaaaaardzo dużym
                          łukiem brała zakręt i o mało nie wyrobiła.
                          Ale żebyś się za bardzo nie cieszył, to Ci powiem, że Ryszki zjeżdżałam za
                          jakimś takim "w kapeluszu" z zawrotną prędkością 20km/h. Jak rzuciłam mięsem
                          (do siebie) :) przy otwartym oknie, to aż się ludziska z chodnika rozglądali.
                          • rico-chorzow Re:Oświadczenie. 13.05.05, 23:35
                            elodea napisała:

> Nie , to było na skrzyżowaniu Ryszki i Hajduckiej. Kobitka baaaaaaaardzo dużym
                            > łukiem brała zakręt i o mało nie wyrobiła.
                            > Ale żebyś się za bardzo nie cieszył, to Ci powiem, że Ryszki zjeżdżałam za
                            > jakimś takim "w kapeluszu" z zawrotną prędkością 20km/h. Jak rzuciłam mięsem
                            > (do siebie) :) przy otwartym oknie, to aż się ludziska z chodnika rozglądali.

No...to masz głos!,głos do baletu,a jak z nogami?,do opery?
                            >
                            >
                            >
            • elodea Re:Po co sztuczny tlum? :-) 10.05.05, 22:46
              Rico, uważaj na siebie, bo po takim stwierdzeniu o babach i samochodach, musisz
              oberwać w realu. ;)))))
              Podpisuję się pod dziewczynami, prowadzimy z reguły bardzo dobrze, ale w każdej
              regule są wyjatki ;))
              Za to nie jeździmy w kapeluszach i nie leżymy na kieownicy.:))
              • rico-chorzow Re:Po co sztuczny tlum? :-) 11.05.05, 00:35
                elodea napisała:

> Rico, uważaj na siebie, bo po takim stwierdzeniu o babach i samochodach, musisz
                >
                > oberwać w realu. ;)))))

No zdarzyło się,1-2 razy jak nie uważałem,ale to były wyjątki;))

> Podpisuję się pod dziewczynami, prowadzimy z reguły bardzo dobrze, ale w każdej
                >
                > regule są wyjatki ;))

Może niektóre reguły składają się tylko z wyjątków;))

> Za to nie jeździmy w kapeluszach i nie leżymy na kieownicy.:))

Muszę przyznać,leżeć na kierownicy jest niewygodnie;))
                • elodea Re:Po co sztuczny tlum? :-) 11.05.05, 09:54
                  rico-chorzow napisał:

> No zdarzyło się,1-2 razy jak nie uważałem,ale to były wyjątki;))

No, wyjątki moga sę powtarzać.;)))

> Może niektóre reguły składają się tylko z wyjątków;))

Oberwiesz!!!
                  Dobra, zobaczymy jak tam pójdzie "wyrafinowana kuchnia" ;)

> Muszę przyznać,leżeć na kierownicy jest niewygodnie;))

Fakt, nie wiem jak oni to wytrzymują, moze podparcie nosem o przednią szybę im
                  pomaga?
              • noie Re:Po co sztuczny tlum? :-) 11.05.05, 11:37
                elodea ...kochanie,....mow za siebie ...ja leze bo musze...hihi mam za krotkie
                nogi....ale okropnie duzy...hmmm...biust...wiec wyglada to tak ze siedzenie
                najblizej kierownicy ustawiam i moje...wypuklosci na kierownicy klade (by do
                pedalow dojsc) i wyglada to tak jakbym lezala chociaz tylko odlozylam sowje
                skarby na kierownice bo inaczej by mi przeszkadzaly ...hihihhi ;-)
                pozdrawiam
                noie
                • elodea Re:Po co sztuczny tlum? :-) 11.05.05, 14:18
                  :))))))))))))))))))
                  To przynajmniej nie podpierasz nosem szyby, więc jednak na moim stanęło ;))))))
    • eichendorff Re: sztuczny tlum :-) 11.05.05, 16:19
      noie napisała:

> (...) ze nic sie tu nie dzieje, poniewaz czasem cisza tu taka ze az strach i
      > wchodzic (...)

Te czasy należą już, droga Noie, do przeszłości.
      Ostatnio jak tu wchodzę to nie wiem od czego mam zacząć czytać (nie mówiąc już
      o odpisaniu na każdy wątek)...
      • elodea Re: sztuczny tlum :-) 11.05.05, 17:03
        Chyba przesadzasz. Może składasz jeszcze literki, zeby te aż 3 lub 4 listy
        przeczytac .;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka