Gość: Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:53 Jeśli dostałeś się na AE w Katowicach na ZiM - WPISZ SIĘ! :) Napisz koniecznie skąd jesteś, czemu ta szkoła itp. Oraz czy mieszkacie u kogoś czy w akademiku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hektor2003 Re: NOWI Studenci AE (ZiM) wpisujcie się!!! 18.09.06, 10:03 Dziś jest 18.09, więc jeszcze nie wiem czy sie dostałam, mam nadzieję, że tak. To sie okaże lada dzień. Mieszkam stosunkowo niedaleko szkoły, dlatego nie korzystam z akademika. Wybrałam tę uczelnię ze względu na renomę, bo nie da się ukryć, że pracodawcy cenią dyplom tej uczelni. Dobrze byłoby, gdyby można było wymieniać się uwagami i doświadczeniem z innymi studentami, którzy już swoje wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
d1zy Re: NOWI Studenci AE (ZiM) wpisujcie się!!! 20.09.06, 01:43 wpisuje siem, mieszkam w domku niedaleko w sumie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Katowice Re: NOWI Studenci AE (ZiM) wpisujcie się!!! IP: *.kat.3s.pl 21.09.06, 10:19 Ja również mieszkam niedaleko- jakieś 20 minut autobusem. Cieszę się, że nie byłam zmuszona szukac jakiegoś akademika,czy innego lokum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: NOWI Studenci AE (ZiM) wpisujcie się!!! IP: *.clubnet.pl 26.09.06, 09:34 proszę napiszcie coś o egzaminach wstępnych gdyż w przyszłym roku tam będęvstartować tzn. jak wyglądają, z czego przygotowywaliście się, może jakieś lekcje u osoby z uczelni? Proszę o radę i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś