Dodaj do ulubionych

fotoradar w Piotrowicach?

IP: *.pzuzycie.pl 28.09.06, 13:57
Czy za skrzyzowaniem w Katowicach Piotrowicach na drodze w kierunku Wisły ,
przed salonem BMW jest swietlne ograniczenie do 50km/h a na tym ograniczeniu
z prawej na słupku kamerka , czy to fotoradar?
Obserwuj wątek
    • Gość: bibi Re: fotoradar w Piotrowicach? IP: *.kat.3s.pl 28.09.06, 20:34
      nic tam nie ma
      • Gość: miś Re: fotoradar w Piotrowicach? IP: *.pzuzycie.pl 29.09.06, 07:58
        bibi, dzisiaj tam jechałem i... niestety fotoradarek jest na słupku z prawej
        stronki a na nim kamerka skierowana w strone Mikołowa, uwazajcie
        • Gość: Duck Re: fotoradar w Piotrowicach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:28
          to kamerka pani Reni uwazajcie
        • Gość: Ks. Piotr Re: fotoradar w Piotrowicach? IP: *.c9.msk.pl 01.10.06, 14:25
          Człowieku co ty za bzdury pociskasz, nie ma tam żadnego fotoradaru, a z resztą
          jak dla ciebie jest - ale jedź tam proszę prawym pasem te swoje 50 km/h
          • Gość: st Re: fotoradar w Piotrowicach? IP: *.chello.pl 01.10.06, 15:11
            Lewym tam też trzeba 50-tką proszę księdza.
            • Gość: Ks. Piotr Re: fotoradar w Piotrowicach? IP: *.c9.msk.pl 02.10.06, 22:37
              Śmigam tam często, ale 50 km/h to rzadko, częściej 2 lub 3 razy więcej i nigdy
              nic mi na parafię nie przysłali, więc fotoradaru tam na pewno nie ma.
              • Gość: st Re: fotoradar w Piotrowicach? IP: *.chello.pl 03.10.06, 10:14
                To ksiądz tak jawnie grzeszy, tak złym przykladem świeci i jeszcze sie tym
                chwali? Co za upadek obyczajów...
                • Gość: Ks. Piotr Re: fotoradar w Piotrowicach? IP: *.c9.msk.pl 03.10.06, 20:36
                  Bóg mi wybaczy, a wikary da rozgrzeszenie, sam gorsze rzeczy robi...
      • Gość: bubi Re: fotoradar w Piotrowicach? IP: 81.219.149.* 02.10.06, 13:55
        Pewnie pusta skrzynka, trzeba spróbować.
    • Gość: Ewa Re: fotoradar w Piotrowicach? IP: 62.29.253.* 03.10.06, 11:32
      Jechałam tamtędy popołudniu w niedzielę i przyjrzałam się. Faktycznie wisi tam
      jakaś kamerka, która wygląda jak fotoradar, ale to może być tylko straszak.
      • Gość: fotoamator Re: fotoradar w Piotrowicach? IP: 195.116.202.* 03.10.06, 14:47
        no to zatrzymajcie sie i zobaczcie to z bliska.
        Ta skrzynka wisi tam od czasu kiedy ustawili tam ten slupek z swietlnymi znakami.
        Jest to urzadzenie, ktore mierzy wilgotnosc, temp i cos tam jeszcze.

Pewnie nie widzieliscie tam nigdy migoczacego znaku "UWAGA SLISKO"? Kto niby go
        wlacza? Pan Kaziu?

Jadac od drugiej strony jest podobna skrzynka, tylko mniejsza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka