Gość: Karolina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 00:09 Kiedy w ogole wymyslono to swieto? Ja dopiero dzisiaj sie dowiedzialam,ze taki dzien istnieje,po tym jak mi chlopak haje zrobil,ze mu nic nie kupilam ani zyczen nie zlozylam :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: Dzien Chlopaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 00:19 To znaczy,ze sie awanturowal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Dzien Chlopaka 01.10.06, 00:24 Aha,i naprawdę jest coś takiego jak - dzień chłopak -? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Dzien Chlopaka 01.10.06, 09:25 gryfny napisał: > rico ty najduchu,dyc mo synka No ja:)),ale ji haja durś robi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tofik78 Re: Dzien Chlopaka 01.10.06, 09:34 Mój też sie burzył ze zapomniałam o dniu chłopaka, masakra. Musze coś dzisiaj wykombinować, bo mi truje ze on nigdy nie zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Dzien Chlopaka,że coś takiego egzystuje, 01.10.06, 10:01 naprawdę nie wiedziałem:)),dziewczyny!!! - całujcie nas -,zmuszony i zdeprymowany Waszą zapomliwością a moją niewiedzą -oddaję się Waszym ustom-:)) Odpowiedz Link Zgłoś