Dodaj do ulubionych

Przemoc w katowickim technikum górniczym

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 05:51
Koniecznie wprowadzić mundurki to naprawi sytuację oraz odstąpić od
jakijkolwiek wiedzy o prokreacji. Wprowadzić dodatkowo cztery godziny religi
oraz dwie godziny tygodniowo o szafie Lesiaka i szarej pajęczynie to
gó..arzy przełamie.
Obserwuj wątek
    • janonet4 Przemoc w katowickim technikum górniczym 02.12.06, 10:26
      usnac ze szkół tych LA;USÓW ,I KAPUSIÓW ,TO ZARAZ BEZIE SPOKOJ PRZEKAZAĆ TYCH
      DO SZKÓŁ KATOLICKICH
      • robert.zimnicki Re: Przemoc w katowickim technikum górniczym 03.12.06, 00:33
        janonet4 napisał:

> usnac ze szkół tych LA;USÓW ,I KAPUSIÓW ,TO ZARAZ BEZIE SPOKOJ PRZEKAZAĆ TYCH
        > DO SZKÓŁ KATOLICKICH

kapusiem nazywasz moze tego chlopaka, ktory poszedl na policje?
        • Gość: katowiczanka Re: Przemoc w katowickim technikum górniczym IP: 217.116.110.* 03.12.06, 08:53
          i oczywiście kierownictwo szkoły i nauczyciele nic nie wiedzieli i zrobili
          wszystko zeby uczniowie w szkole czuli się bezpiecznie. Ślaski Kurator Oswiaty
          pan Drosio już to wyjaśnił.
    • Gość: obs Przemoc w katowickim technikum górniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:39
      Ciekawe, czy pani Katarzyna pociągnie ten wątek? Kiedyś robiła aferę z głupiego
      dowcipu dwóch gimnazjalistów, a teraz tak skromnie, bez komentarzy Osucha i
      Śnoszka?! Bez nagłówka "Skandal w śląskiej oswiacie'?....
    • Gość: Tifon Mnie też brak Śnioszka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 14:51
      Śląska Społeczna Rada Oświatowa lekiem na całe zło! hi hi hi!
      Pani Kasiu żal mi Pani! Z kim Pani się zadaje?
      • Gość: babcia Re: Mnie też brak Śnioszka... IP: *.piekary.net 02.12.06, 16:30
        Uważam, że ministerstwo oświaty nie może oszczędzać na uczniach. Najgłupszy
        pomysł i nasladownictwo USA nie tłumaczy głupoty wprowadzenia reformy i
        utworzenia gimnazjum. Gromadzenia uczni w jednej szkole - molochu po 35 osób w
        klasie. Oszczędność na kadrze pedagogicznej. Dowóz do szkół, brak zajęć poza
        lekcyjnych zgodnie z zainteresowaniem ucznia a przy okazji wykrywanie talentów.
        Teraz to wszystko się mści. Zachodowi zależy zeby w Polsce produkować
        pracowników-niewolników dla nich. Nie muszą podbijać innych państw przy utracie
        kolonii.
      • Gość: katowiczanka Re: Mnie też brak Śnioszka... IP: 217.116.110.* 03.12.06, 09:01
        Pan Śnioszek przynajmniej próbuje coś zrobić.Tylko ostatnio chyba bardziej
        walczy o dobro nauczycieli niż o dobro uczniów
    • Gość: sprawca Przemoc w katowickim technikum górniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 11:49
    • Gość: uczen tej klasy Przemoc w katowickim technikum górniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 12:13
      niestety wiekszosc tego artykolu to klamstwo,jestem uczniem tej klasy.Zdarzenia
      te nie mialy miejsca codziennie jak opisuje gazeta,odbywaly sie raczej bardzo
      zadko.Gazeta napisala ze najstarszy sprawca kilka razy powtarzal klase lecz tak
      naprawde wczesniej ukonczyl szkołe zawodową a następnie został przyjęty do tego
      technikum.Gazeta uzywajac imienia Rafal zapomniala sprawdzic ze w tej klasie
      jest uczen o tym imieniu co moze spowodowac bardzo przykre skutki.
    • Gość: uczennica tej szko Przemoc w katowickim technikum górniczym IP: *.tychy.msk.pl 03.12.06, 13:44
    • Gość: ona Przemoc w katowickim technikum górniczym IP: *.tychy.msk.pl 03.12.06, 13:46
      w tej szkole sa kradzieże,narkotyki,każdy może wejsc i wyjsc,nie ma zadnych zabezpieczen,a dyrekcja zawsze robi wszystko aby sprawa szybko ucichla i byleby nie bylo policji
      • Gość: katowiczanka Re: Przemoc w katowickim technikum górniczym IP: 217.116.110.* 03.12.06, 15:37
        To tak jak w Gimnazjum 4 wszystko ukryte pod dywan. A na zewnatrz szkoła
        wyglada swietnie. Byle wszystko ukryć
    • Gość: Ktoś... Przemoc w katowickim technikum górniczym IP: *.chello.pl 03.12.06, 15:47
      Trochę ta cała sprawa przesadzona robicie z igły widły. Skoro chłopakowi po
      obdukcji nie wykazano żadnych uszkodzeń ciała to niby jak oni go "ciężko"
      pobili??? Wogóle skoro inni tez go "bili" dlaczego ma tylko odpowiadać za czyny
      wszystkim dwójka chłopaków? wszystko jest wyolbrzymione może poprostu nagrali
      pozorację walki dla zabawy, a odrazu taka afera ,że niby "przemoc". Wiadomo
      jeśli policja widzi takie coś jako przemoc to nie dziwie się ,ze prawdziwej
      przemocy nikt się nie sprzeciwia...
      • Gość: maturzystka Re: Przemoc w katowickim technikum górniczym IP: *.tychy.msk.pl 04.12.06, 17:32
        Gazeta wyborcza zawsze koloryzowała wszelkie sprawy i również dodała swoje "5
        groszy" do tego artykułu...
        Nawiazując właściwie do tego co gazeta napisała to gdzie wy widzieliście setki
        uczniów na korytarzach?? w szkole na przerwach kręci sie conajmniej
        kilkadziesiąt osób...
        Do obowiazków dyrektora było zawiadomienie policji o zajsciu całej sprawy i
        zrobił to od razu, nie wachał się ani chwili...zawsze p.Grabiec informuje nas o
        jakichkolwiek ważnych sprawach związanych ze szkołą, zawsze próbuje pomóc gdy
        tylko może, a w szkole prawie z każdym pracownikiem naszej placówki można sobie
        pośmiac...
        Ktoś napisał, że mundurki niech wprowadzą... mi się wydaje, że mundurki nic nie
        zmienią...jak przemoc była tak i bedzie...
    • Gość: Uczeń Przemoc w katowickim technikum górniczym IP: *.aij.pl 04.12.06, 15:26
      To co napisaliście w tym artykule to stek bzdur uczęszczam do tej szkoły od
      rozpoczęcia gimnazjum a teraz jestem uczniem technikum i moge śmiało
      powiedzieć, że Zespół Szkół nr.2 jest bezpieczną placówką edukacyjną. Nigdy nie
      było problemów z bójkami dyrekcja szkoły sumiennie pracuje i dokładnie sprawdza
      każde niepokojące zajścia. Uważam, że ta szkoła jest naprawde bezpieczną
      placówką.
    • Gość: =] Przemoc w katowickim technikum górniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 18:56
      Nie pomyślałabym że oni tak mogli..kto jak kto ale nie oni 2..ale tak to już
      jest w sqll =]czasem komus odbije.. mógł powiedzieć...kolo wcześniej to by mu
      nic ne robili...wiecej...nie można sie bać..we wlasnej sqll...a Policji jest
      coraz więcej fakt :p a i tak wszyscy to gdzies maja...taka prawda...
    • Gość: MiSiEk:D Przemoc w katowickim technikum górniczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 20:51
      Chodze tam do sqll i wiem że gazeta troszke wyolbrzymiła sprawę...ne mają z
      czego kasy brac to sobie dorabiaja wersje..zeby prawda byla okropna..i ludzie
      mieli jak najgorsze zdanie o uczniach...aa fajnie uwaga przyjedzie a wszyscy
      będą sie z tego cieszyc ... i zadnych wnioskow nie wyciagna ... i znam tych 2
      kolesi.. i wątpie zeby sie na nim az tak znęcali..bo przynajmniej 20 latek...
      nie bylby w stanie:P bardzo wesoly chloopak:D a znęcanie psychicznie widnieje w
      kazdej sqll.. a swoja droga ten "poszkodowany" mógł wczesniej zawiadomic
      kogos...bał sie? widocznie nie czuje sie bezpieczny w naszym kraju bo policja by
      mu i tak ne pomogla...pozDro 600^^
      • Gość: napster STEK BZDUR!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 20:05
        Chodzę tam do szkoły, znam sprawcę i znam poszkodowanego.Od początku jestem
        doskonale zorientowany w sytuacji i kiedy czytam ten artykuł to zalewa mnie
        krew! Stek bzdur wyssanych z palca. Ze zwykłej bujki zrobiona afera. Niedługo
        jak ktos obrazi moja dziewczynę to nie będę mógł mu dać w mordę.
        I co dziennikarzyno? Nawet nie chcieli z Toba rozmawiać a piszesz takie
        opowieści. Gdybym to ja był stroną w tej szkole to zaskarżyłbym Cię do sądu.

(PS. Znam ich, ale nie są to jacyś kumple. Więc to nie jest subiektywna opinia)
    • Gość: remy89 Przemoc w katowickim technikum górniczym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 20:33
      Boże, co za kłamstwa! Jak możecie pisać coś takiego, nie rozmawiając nawet z
      dyrektorem?? Chodzę do tej szkoły i wiem, ze wcale nie było tak, jak to
      opisaliście... Po pierwsze: chłopak, który pobił swojego kolegę, nie powtarzał
      klasy - skończył zawodówkę, a teraz poszedł do technikum. Po drugie: to
      dyrektor naszej szkoły zawiadomił policję jak tylko dowiedział się o całym
      zajściu, a nie uczeń. Po trzecie: wieść o pobiciu nie rozeszła się "lotem
      błyskawicy" - niektórzy uczniowie dowiedzieli się o wszystkim kilka dni temu...
      A poza tym - sprawca pobicia nie jest takim złym chłopakiem. I nie jest to moja
      opinia, bo go nie znam - co najwyżej z widzenia. To jest zdanie mojej
      nauczycielki, która go uczyła w pierwszej klasie. Proponowałabym sprawdzanie
      wiadomości, nim napiszecie kolejny artykuł o naszej szkole.. Bo uważam, że
      piszecie bez dokładnego zapoznania sie ze sprawą - byle by tylko nadać sprawie
      dramaturgii... Moim zdaniem ośmieszyliście sie i - jak już napisał mój kolega
      napster - dyrekcja naszej szkoły powinna podać was do sądu za zniesławienie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka