IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 18:35
Bardzo fajna knajpa( a możemy powiedzieć że jesteśmy dość
wymagający )...miła obsługa, często zmieniają kartę menu, dania są orginalne
i niepowtarzalne (w sam raz na babskie party :-)) . Ja w tym roku
na Sylwka tam nie byłam ,ale znajomi mówili mi że fajnie się bawili , owszem
było dużo ludzi ale imprezka się super udała, dykotekowy klimat :-))
Wrócimy...wrócimy...
Obserwuj wątek
    • Gość: m824 Re: CITY ROCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:59
      no to może podyskutujesz tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=54738744&a=54738744
      zupełnie odmienne zdanie!
    • Gość: Greg Re: CITY ROCK IP: 80.48.243.* 12.01.07, 08:01
      No to masz całkiem odmienne zdanie od innych.
      Czy ty czasem tam nie pracujesz?? Opinię o lokalu wyrabiaja klienci a nie
      właściciel. Mnie ten temat zalatuje desperacką propagandą.

Dorzucę swoje 3 grosze: czekanie na jedzenie (i to nie na jakiegoś tam bażanta)
      45 minut!!! Panie mówią, że to wyjątkowa sytuacja tylko dlaczego mnie to
      spotkało 3 razy na 3 wizyty ? Ale bynajmniej ostatni, bo ja się tam wiecej nie
      pojawię. Zmieniaja kartę menu??? (śmiech na sali) Chyba zmieniają kartki
      miejscami. Jedzenie też nie najlepsze - kiedyś podawano lepsze ale chyba
      kucharz zwiał z tonącego okrętu. O podanym i zapłaconym rachunku od innego
      klienta, śmierdzących toaletach nie wspominając. Jedynym plusem lokalu BYŁO
      wnętrze ale po latach jest już ruiną. Lokal odwiedzają już tylko małolaty, bo
      tylko tam podaja piwko bez dowodu ;)
    • Gość: Wielgus Re: CITY ROCK IP: *.c9.msk.pl 12.01.07, 19:36
      Jagoda daruj sobie te bzdety. Ten lokal powinien być zamknięty za obsrane kible
      i ordynarną obsługę.
      Jest 100 innych lepszych knajp w Katowicach, a City Rock omijajcie Państwo
      szerokim łukiem.

Pozdrawiam {z wyłączeniem personelu City Rock - im Fuck Off!},

Wielgus
      • mike-great Ja tam widziałem masakryczny boks w realu... 12.01.07, 20:13
        Ja tam widziałem masakryczny boks w realu...
      • Gość: JAGODA Re: CITY ROCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 15:39
        No witaj, jak toalety byli obsrane to chyba było twoje dzieło:)
        Greg ma racje: sa tam małolaty i Wielus do nich należy...
        Wielusiek i ostanie: rada gratis: jak nie znasz angielskiego daj se spokój bo
        wstyd...sam sobie tutaj obrazasz..heheh...
        • Gość: Wielgus Re: CITY ROCK IP: *.c9.msk.pl 14.01.07, 12:24
          Jagoda, taka błyskotliwa z ciebie dziewczyna, że na pewno w City Rock
          pracujesz, no chyba że wciąż na Bankowej się dziecko marnujesz. Jedno z dwóch.
          Akurat propaganda ci sie nie udała, a przy okazji znów wyszła prawda o City
          Rock, także dzięki za ten wątek.

Wielgus nie Wielus - z analfabetyzmu można wyrosnąć - nie przejmuj się!
      • Gość: v Re: CITY ROCK IP: *.orange.pl 02.02.07, 11:26

Fuck off ty palancie to powiedz do siebie jak bedziesz spogladal w lustro ;)
        Chmm osobiscie uwazam ze mozna sie tam czepiac wielu rzeczy ale nie jest prawda
        ze obsluga w city jest ordynarna, a z pewnoscia nie glupia bo przewyzsza
        wyksztalceniem 80% kijentow ktorzy tam przychodza.(ciebie wlaczajac)wiec fuck
        off od obslugii city :)
        • Gość: FuckCityRick Re: CITY ROCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:20
          ooo własnie ta kulturalna obsługa dała głos...
          • Gość: v Re: CITY ROCK IP: *.orange.pl 05.02.07, 18:05

Zal mi was!!!! wszystkich co jednego na ktorego zadna nie chciala spojrzec.

• Gość: viola Re: CITY ROCK IP: *.orange.pl 05.02.07, 18:14

To takie przykre strasznie.
            Zycze wam odrobiny spokoju, i zrozumienia dla innych.

Zegnam !!!!! a wy bawcie sie dalej, ale nie radze kosztem innych.
            Bo jak wiecie wszystko do czlowieka wraca.

• Gość: Wielgus Re: CITY ROCK IP: *.c9.msk.pl 02.02.07, 17:48
          Wow, ale z ciebie elokwentny gość, no niepogadasz... Z takim poziomem jesteś
          pewnie menadżerem zmiany na zmywaku w City Rock. Ładne masz zdanie o swoich
          chlebodawcach czyli klientach knajpy.... No comments!

P.S.
          Znajomośćią ortografii przypominasz mi Jagodę, która tu pokazała już swoje
          oblicze. A może ty podobnie jak ona masz tylko pedałówę zaliczoną? Nie martw
          się, wyjedziesz w końcu zamiatać ulicę w Anglii, znajmość polskiej ortografii
          niebędzie ci potrzebna.
          • Gość: v Re: CITY ROCK IP: *.orange.pl 05.02.07, 17:55
            W anglii (juz bylam i mam niestety angielska klawiature wybacz nie mam znkow
            polskich).I w paru innych miejscach na swiecie o ktorych mozesz pomarzyc np
            Poludniowa Afryka.Z wyksztalcenia bede za pare miesiecy mgr.socjolog
            reklamy,Uniwersytet Slaski.Ciekawa jetem jakie ty masz wyksztalcenie?

Daruj sobie te prymitywne gadki o tym jaki kto jest, spojz na siebie(troche
            konstruktywnej krytyki) a nie czepiaj sie ludzi, ktorych nie znasz(jak mozesz
            komus ublizac tak poprostu, zastnow sie nad soba, chyba masz jakis powazny
            problem psychologiczny).Pozdrawiam serdecznie.

Prosze Cie nie obrazaj mnie, ani moich znajomych.

• Gość: . Re: CITY ROCK IP: *.smstv.pl 13.01.07, 15:46
      Ostanio odkryłem 2B3 (to be free), nie jest tanio, ale dla wymagających jest w
      porządku, adresu nie podam, bo nie robię reklamy za darmo.

Zaś jak jesteśmy w okolicach spodka to polecam przylegającą doń restaurację.
    • brain_bitch_project Re: CITY ROCK 14.01.07, 12:00
      Cóż za rozpaczliwa propaganda.
    • cza_arna Re: CITY ROCK 14.01.07, 20:14
      Przez wakacje starałam się dorywczo dostać tam do pracy i miałam "dzień próbny"
      na kuchni. Porażka!!Mrówki im po kuchni chodziły, normalnie po blatach zasuwały
      (podobno walczyli, ale niby rady nie potrafili sobie z nimi dać), po
      przygotowaniu żarcia kelnerka musiała czym prędzej jedzenie na sale wynosić, by
      france do środka nie nalazły, brrr...
      • Gość: hm... Re: CITY ROCK IP: *.smstv.pl 14.01.07, 22:10
        zadenuncjuj to sanepidowi, bo czczą gadkę na forum każdy może uprawiać:)
        dodam też, że ten lokal mi też nie w smak poszedł, było znośnie, tyle powiem.
        • Gość: ALF Re: CITY ROCK IP: 217.116.110.* 15.01.07, 09:11
          Trzeba szybciutko powiadomić Sanepid nim Jagoda tam posprząta....
    • Gość: Mike Re: CITY ROCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 21:04
      Jagoda co Ty gadasz. Kiedy ostatnio byłas w City Rock. W tej knajpie karta menu
      nie byla zmieniana od 2 lat! Jesli nachor i pizza sa orygnalne to... super ale
      moze dla Ciebie. Wsrod moich znajomych w wieku City Rock ma opinie knajpy na
      napicie sie browara i nic wiecej.
      Jeszcze jedna rzecz skoro znajomi ci powiedzieli ze bylo duzo ludzi na sylwka
      to Cie okłamali. Tylko grawitacja uniemożliwiła wlascicielom City Rock
      wstawienie stołów na suficie. Parkiet do tanczena to byly przjscia pomiedzy
      stolikami. A muza puszczana prze DJ ktory sypal tekstami na poziomie 3 klasy
      podstawowki, ta dyskotekowa muza o krorej wspominasz to Apollo440 i Red hot
      Chili.Wiec daruj sobie. Ludziska omijajcie ta knajpe, spedzcie milo czas
      wybierajac inne resauracje.
      • sebastian64 długo jeszcze będziesz odświeżał ten wątek ? 02.02.07, 17:09
        Ta "jazda" na City Rock na tym forum robi się już naprawdę nudna. Ile jeszcze
        tematów o tym założycie i jak długo będziecie te tematy odświeżać ? Komu się tam
        podoba to będzie chodzić a komu nie to nie będzie; są w Katowicach knajpy lepsze
        i gorsze.

A jeśli reprezentujecie konkurencje to muszę was zmartwić tym, że to forum
        raczej ma średnią oglądalnośc więc wpływ na potencjalnych klientów raczej niewielki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka