Gość: katowiczanin IP: *.c9.msk.pl 16.01.07, 23:10 Czy w zwiazku z tym, mozna sie spodziewac biletow ulgowych dla mieszkancow miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOP-owiec O czym myśli prezydent Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 00:10 Niestety Katowickie centrum jest tak brzydkie, ze chyba juz mu nic nie pomoze. Uszok zapewnial o przebudowie rynku, dworca PKP, budowie parkingow podziemnych 8 lat temu. Przez osiem lat byly sztygar wydrazyl tunel pod rondem. Dobre i to ale centrum Katowic to porazka. Wiem, ze katowiczanie sa zachwyceni swoim centrum i uszokiem i tego nie potrafie zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: O czym myśli prezydent Katowic IP: *.chello.pl 17.01.07, 01:33 bo tunel byl drazony dwa lata a nie 8, pkp nie zalezy od uszoka, a zeby robic rynek trzebabylo najpierw kanalizacje i itp zrobic wiec mozna powiedziec ze rynek jest od 8 lat przebudowywany bowiem w zamiarach nie bedzie placykiem z paroma odnowionymi kamienicami jak w gliwicach tylko czyms na miare miasta wojewodzkiego, a zeby cos takiego zbudowac trzebabylo przeprowadzic szereg bardzo kosztownych remontow... Odpowiedz Link Zgłoś
tcl Katowice jeszcze będą ładne! 17.01.07, 10:39 Duża zasługa Uszoka i jego współpracowników. UE też się znacząco dołożyła a i teraz z jej funduszy będzie dużo kasy. --- zarabiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyges Re: O czym myśli prezydent Katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:58 jakich remontow? jakie pkp nie zalezy od rpezydenta? 8 lat na pzrebudowe kanalizacji?!! kto tu pisze takie bzdury!!! moze wyjdz na rynek im zobacz ta wybrakowana kostke, dziury na 3 maja, odpadajacy tynk z niektorych kamienic przy strony dworcowej, nie ruszony w ogole(!) budynek Starego Dworca - szkoda pisac bo czlwoiek sie tylko wlacza w biadolenie ale jak widze takie glupie pochwalne pisanie to krew mnie zalewa. Nie wiem co to za prezydent ktory przez 8 lat nie potrafi wymoc na PKP pewnych zmian, nie wiem co to za prezydent ktory przez 6 lat nie ruszyl kanalizacji... Centrum miasta jest w oplakanym stanie i to nie tylko ze wzgledu na prace zwaizane z kanalizacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrawjacek O czym myśli prezydent Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 03:30 Pan prezydent planowal kiedyś przeprowadzkę placówki skrawek nieba ,tak aby nie była narażona na koszty .Po przymusowej przeprowadzce okazało sie niestety inaczej Placówka wydała na zagospodarowanie otrzymanych pomieszczeńm ponad 500.000 w ciągu 5 lat rownocześnie utrzymując przy sobie ponad setkę dzieci. Plany plany plany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: O czym myśli prezydent Katowic IP: *.kredytbank.com.pl 17.01.07, 08:21 A co z ul. Dworcową Mariacką???? czy to tylko byly kolejne bajki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam A co z Dworcową i Mariacką??? IP: *.kredytbank.pl 17.01.07, 08:23 czy na planach sie skonczylo ZNOWU???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: O czym myśli prezydent Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 08:43 Myśli jakby tu przetrwać kolejną kadencję i się nie narobić, ale _ciemny lud to kupił_:-( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Dla mnie ten artykuł jest odkrywczy!!! 17.01.07, 11:12 Dla mnie ten artykuł jest odkrywczy!!! Dowiedziałem się, ze nasz Prezydent myśli!!! Nie administruje, nie poucza, nie uważa, tylko myśli. Jest więc nadzieja na poprawę, bo po 9 latach dokonał się w naszym mieście wielki przełom jakościowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka O czym myśli prezydent Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 12:30 A basen, dworce PKP i PKS, jakikolwiek sensowny parking w centrum - to już nie są tematy godne przemyslenia dla Pana Prezydenta (PO wyborach) ??? Ciekawe, że akurat teraz najpilniejsza jest modernizacja spodka, kiedy przetarg na organizację w nim imprez wygrywa jakaś firemka z Warszawy za śmieszne pieniądze, bo gminnemu preziowi nie chce się poszukać 2 ludzi od marketingu. Czyżby powtórka z rozrywki - gminno-prywatne interesiki na miarę spółki Międzynarodowe Targi Katowickie? To już było, i się skończyło, a długi spłaca się naszymi podatkami! Odpowiedz Link Zgłoś