Gość: lawinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:54 Proszę o opinię na temat tej restauracji. Dawno tam nie byłam, słyszałam, że wiele się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalia Re: Restauracja Zielone Oczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 17:59 Tez jestem ciekawa,ostatnio byłam tam parę lat temu. Teraz spodziewam sie ważnego(dla mnie) gościa i chciałabym właśnie zabrać go do Zielonego Oczka.Kiedyś podobał mi się ten lokal a na moim gościu chciałam zrobić dobre wrażenie,chciałabym aby pobyt w Katowicach mile wspominał(jeszcze tu nie był).Oczywiście to jedno z wielu miejsc gdzie chcę go zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Restauracja Zielone Oczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 07:40 Jak dla mnie to trochę za drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Restauracja Zielone Oczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 12:59 Witam Zielone Oczko dla mnie zmieniło sie bardzo nie ma kilimatu jaki byl.Zamiast syolików brazowe kanapy,kolor scian bardzo ciemny(chyba czarne) i duzy telebim na scianie.Tak bylo w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika9949 Re: Restauracja Zielone Oczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 13:12 Kiedyś było o wiele przyjemniej teraz mi się nie podoba. klub.zieloneoczko.katowice.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
rodowiczmaryla Re: Restauracja Zielone Oczko 26.02.07, 13:39 czerwona mafia, "zielona" mafia, a teraz....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika9949 Re: Restauracja Zielone Oczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 13:40 Kurcze o żadnej mafii nie wiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Restauracja Zielone Oczko IP: *.pools.arcor-ip.net 26.02.07, 16:51 No jak to? Przed laty szefem byl najwiekszy katowicki mafiozo"Sajmon".Cale Katowice mial w rekach.Zastrzelila go konkurencja przed lokalem,ale byl w porzo dla swoich pracownikow,dbal o nich co nie mozna powiedziec dzis o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 weź worek pieniędzy i avanti 26.02.07, 20:10 Byłem , zjadłem , zapłaciłem - to wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaj Re: weź worek pieniędzy i avanti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 16:53 a czy dalej tam jakas mafia rzadzi? bo chcialam sie kiedys tam wybrac ale mialam stracha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: weź worek pieniędzy i avanti IP: *.dutzend.stw.uni-erlangen.de 01.03.07, 17:35 Nie nie rzadzi juz zadna mafia tylko porzadna katowicka rodzina. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuc fajna knajpa IP: *.sklodowskiej.osi.pl 13.03.07, 15:17 fajnie tam jest, graja jazz na zywo w piatki a piwo znowu nie jest takie drogie... no i park pod nosem... polecam Odpowiedz Link Zgłoś