emce_dwa zabytki w mieście 30.05.03, 08:18 PISZCIE NA PRYWATE FORUM MYSLOWICE - GDZIE DEWASTUJE SIE ZABYTKI - MOŻE ZROBIMY JAKĄŚ AKCJĘ RATOWANIA PRZED ZŁODZIEJAMI TEGO CO PRZETRWAŁO KOMUNĘ !!! eMCe_2 Odpowiedz Link Zgłoś
emce_dwa Osyra listy pisze 31.05.03, 07:04 to już trzecia kampania Osyry za nasze pieniądze. Być może już albo wkrótce otrzymacie kartkę a4 zgiętą dwa razy - w której wódz opisuje swoje sto dni ... ile to kosztuje - panie Prezydencie ? a ja - Panie prezydencie mam kompa - i jak zechcę przeczytać coś to sobie zaglądam na strony mysłowic ! zapraszam na prywatne forum MYSLOWICE emce_2 Odpowiedz Link Zgłoś
emce_dwa strajk 03.06.03, 08:30 czym dojeżdzacie do pracy/szkoły ? zapraszam na forum prywatne MYSLOWICE Odpowiedz Link Zgłoś
astronet Re: forum MYSŁOWICE 03.06.03, 11:00 Zapraszam do nowego forum na stronie niezależnej: www.m-ce.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
emce_dwa forum MYSŁOWICE 06.06.03, 09:14 zapraszam do dyskusji na prywatne forum MYSLOWICE ! powiększa się klub sld ? siła pieniądza ? mc2 Odpowiedz Link Zgłoś
emce_dwa ZAPRASZAM NA forum MYSŁOWICE !!! 09.06.03, 22:31 prywatne forum MYSŁOWICE czeka na nowych i nowszych gości :) Odpowiedz Link Zgłoś
emce_dwa MYSŁOWICE 15.06.03, 11:34 zawitało nowe towarzystwo - powracają klimaty z dawnego forum - czy dobrze ? - oceńcie sami prywatne forum MYSŁOWICE emce_dwa /mc2/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc2 czy warto tu przyjechać ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 07:25 a może odstrasza Was zasypany węglem dworzec PKP ? zapraszamy na prywatne forum MYSŁOWICE ! mc2 Odpowiedz Link Zgłoś
emce_dwa ZABYTKI 19.06.03, 06:26 GDZIE BEZKARNIE MOŻNA DOPROWADZIĆ DO RUINY ZABYTKOWE OBIEKTY I BUDOWLE ? zapraszam na prywatne forum MYSŁOWICE emce_dwa mysłowicki kognitariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimny Re: forum MYSŁOWICE IP: *.crowley.pl 21.06.03, 17:28 gdzie można bezkarnie pompowac forse z miejskiej kasy do prywatnej firmy dyrektora MZGK? Zajrzyj na forum mysłowice forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13239 Odpowiedz Link Zgłoś
emce_dwa plakaty 26.06.03, 19:03 prezydent Osyra obiecał usunięcie plakatów po wyborach - mamy czerwiec - ... Odpowiedz Link Zgłoś
emce_dwa Re: forum MYSŁOWICE 02.07.03, 11:06 mysłowice po gradobiciu zapraszamy na prywatne forum MYSŁOWICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimny Re: forum MYSŁOWICE IP: *.crowley.pl 04.07.03, 19:44 czyżby jednak czerwona Mysłowicka sitwa dotarła do AGORY? Od rana nie można wejść na forum Mysłowice. Pokazuje sie jakis durny komunikat. Osyra od 2 tygodni opowiada, że "załatwi to forum". Wygląda na to ze załatwił! Zimny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja10 Re: forum MYSŁOWICE IP: *.crowley.pl 04.07.03, 20:33 Tez coś to dziwnie mi wygląda,nie chciałam już się nigdzie ujawniać,bo i tak mi z UM ciągle jakieś wirusy przychodzą ale coś mi się to nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimny Re: forum MYSŁOWICE IP: *.crowley.pl 04.07.03, 21:00 dałem pytanie do Admina, czekam na odpowiedź. Zainstaluj sobie zabezpieczenie antyhakerskie np. ZoneAlarm lub podobne oraz do usuwania szpiegów program AdAware6. Pozdrawiam - Zimny Odpowiedz Link Zgłoś