marjasmj 03.04.07, 17:02 Czy wprowadzony został od kwietnia ustawowy obowiązek jazdy samochodem na światłach mijania przez 24 godziny na dobę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: jazda na światłach mijania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 18:15 tak,wejdzie w zycie 17 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz niestety ta banda złodziei postawiła na swoim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 20:44 taki gangster jeden z drugim napadnie na bank i zrbuje jakieś głupie paręset tysięcy. Policja zadziała natychmiast i co? i siedzi. Taka mafia paliwowa musiała uruchomić stacje mieszania i zorganizować sieć stacji żeby zarobić paręset milionów. Policja zadziałała ostro i co ? i garują . Rząd Rzeczpospolitej jednym ruchem pióra obrabia nas na trzy miliardy każdego roku ,Policja została spuszczona z łańcucha i co ? I to my siedzimy o ile zdecydujemy się przeciwstawić. Różnica pomiędzy Rządem a bandytami jest taka, że z bandytami da się jakoś ułożyć. Z Rządem da się jedynie załatwić sprawę po wyrżnięciu ich do ostatniego ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Co brałeś Tadziu? A może Ojcze Tadeuszu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 20:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc imiennik Re: niestety ta banda złodziei postawiła na swoim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 13:12 Odradzam układanie się z bandytami . Oni ( bandyci ) stale taki układ weryfikują na swoją korzyść . Dlatego zostajesz ich zakładnikiem i niewolnikiem do (dłuższego lub krótszego)końca swoich dni.O tym też decydują . Zaś rządy przychodzą i odchodzą. W chwale lub hańbie. Zobaczymy jak będzie. Ważne byśmy w następnych wyborach wybrali właściwie . Jeżeli znowu palniemy głupotę,to my wyborcy powinniśmy wylądować w kosmosie na najbardziej oddalonej od ziemi orbicie.Może z dystansu zobaczymy lepiej. P.S. Jazda na światłach szczgólnie w naszych warunkach ( szalonych kierowców )to jednak wzrost bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YouzeQ W 80% pezypadków światła poprawiają widoczność IP: *.tsi.tychy.pl 06.04.07, 14:54 twojego pojazdu. Może jak się polakowi da mandatem po kieszeni to też się nauczy z świateł korzystać. Np po deszczu gdy szyby są mokre jesteście duuużo lepiej widoczni więc raczej ta ustawa wyjdzie wam na dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz ty se wyczyść szyby a nie pieprz od rzeczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 09:58 albo się widzi albo nie należy wsiadać do samochodu. Człowiek o sprawnym wzroku nie ma żadnych problemów z widzeniem nawet w deszczu a jak nie widzisz to se szyby przemyj zwłaszcza od środka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: jazda na światłach mijania IP: *.smstv.pl 06.04.07, 14:58 pojedźcie na głęboką prowincję, tam traktory bez świateł, tablic rejestracyjnych.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: jazda na światłach mijania IP: *.omi.pl 07.04.07, 00:09 Nie wiem komu odpowiedzieć. Wsatstkim dziękuję, życzę ..................... ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
marjasmj Re: jazda na światłach mijania 07.04.07, 09:09 Już wiem - od 17 kwietnia obligatoryjnie na światłach. Dowiedziałem się tego z tego forum, w którym popisuwali się dowcipni, "anonimowicze" Odpowiedz Link Zgłoś
krepelx Re: jazda na światłach mijania 17.04.07, 08:01 W mysl tej ich durnej logiki, jak bede jechal bez świateł pies nie powinien mnie zatrzymać, bo przecież mnie nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
peterp Zamiast budować bezpieczne drogi 17.04.07, 21:49 tworzy się idiotyczne prawo ! Rozumiem jeszcze poza terenem zabudowanym,na drogach ekspresowych lub autostradzie przy złej lub ograniczonej widoczności lub fatalnych warunkach drogowych, ale w mieście w pełnym słońcu ? To jest podobne do instalowania znaków ograniczenia prędkości do 30km/h ze względu na dziury w jezdni, których nikt nie chce załatać i postawionego tam fotoradaru ! P(osłom) myślenie sprawia ból ! Pomóżmy im w tym cierpieniu w najbliższych wyborach ! Odpowiedz Link Zgłoś