IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.11, 21:54
Jak byl Kattowitz to byl porzadek a w Katowicach jest tylko smrod ,syf i brud .Kto nie wierzy niechaj sobie pojdzie na dworzec Smierdzi moczem ...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Kattowitz IP: *.rivalhost.com 31.12.11, 22:21
      prezydent Katowic ,to gorol czy hanys ?
    • Gość: gośc a dlatego IP: 199.193.245.* 02.01.12, 20:41
      adnovum.nowyekran.pl/post/44992,iii-rp-panstwem-biurokratow-i-urzedniczego-rozpasania
      • Gość: .,,... jest dobrze będzie jeszcze lepiej IP: *.c201.msk.pl 02.01.12, 21:01
        Otake Polske "walczył" wybitny elektryk-noblista z Gdańska i w tej walce poparło go 80% społeczeństwa. Więc o co teraz chodzi? Ci co mieli wyeliminować komuchów z zajmowanych stanowisk objęli już wraz z rodzinami zwolnione stanowiska i gra muzyka w rytm "murów" Kaczmarskiego www.youtube.com/watch?v=d8VF0bTANgQ (W PRLu wynagrodzenie między robotnikiem a dyrektorem miało się tak jak 1:2-3 . W III RP wynagrodzenie prezesa do wynagrodzenia białych murzynów ma się niejednokrotnie tak jak 1:500 forsal.pl/artykuly/411261,szef_pekao_jan_krzysztof_bielecki_zarobil_najwiecej_w_2009_roku_noble_bank_i_getin_sa_takze_hojni_dla_prezesow.html )
        • Gość: gość Re: jest dobrze będzie jeszcze lepiej IP: 199.193.245.* 02.01.12, 21:37
          to się zgadza ,że o taka Polskę walczył z esbekami w magdalence i przy okrąglym stole Wałęsa .Ale wielu uczciwych Polakow dało się nabrać .A ponieważ komuchy nie zostały rozliczone ,to zdrajcy którzy razem z komuchami dorwali się do majątku Polski postępują jeszcze bezczelniej (właśnie te 1:3 a teraz 1:500) bo są przekonani na 100% ,że ich nikt nie rozliczy tak samo jak nie rozliczyl komuchów .
          Jak naiwni są Polacy to mam przykład na naszym osiedlu ,prze'stę[pczyn;i ,która bezprawnie na wyłudzone podpisy zadłużyła osiedle na 30 milionow złotych(15 wzięte a 30 do spłaty) i okrada nas na robieniu korupcjogennych remontów siedzi sobie i śmieje się nam w nos .A tylko dlatego ,że mając do dyspozycji nasze pieniądze skorumpowała sądy i prokuraturę. Wiem napewno że gdyby społeczność na osiedlu zjednoczyła się ,napewno przepędzili byśmy tę przestępczynię . Bo wiem ,że gdyby nie stowarzyszenie (czyli grupa ludzi ) dziś w najlepszym razie byłabym w więzieniu albo nawet wąchała kwiatki od korzonków .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka