kasi5 22.04.07, 22:47 Witam, chciałabym się dowiedzieć ile się jedzie z centrum Katowic /samochodem/na lotnisko, w dzień powszedni? Wylot o 7-ej rano.Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sidek Re: do Pyrzowic IP: *.chello.pl 23.04.07, 00:34 Skoro wylot masz o 7.oo rano to jak wyjedziesz z katowic o 5.oo to w zupelnosci ci czasu wystarczy. Nie pamietam ile sie jedzie. okolo 30-40 min moze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: do Pyrzowic IP: 195.47.201.* 24.04.07, 10:08 witam, potrzebuję niedrogiego transportu dla 2 osób na 18 maja po północy...Busik jedzie o 2.00....czy możecie mi cos polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ks. Piotr Re: do Pyrzowic IP: *.c9.msk.pl 24.04.07, 17:57 45 minut to się kiedys jechało przez wiochy, teraz 30 minut z centrum rano zupełnie spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do Pyrzowic 24.04.07, 19:05 Gość portalu: Ks. Piotr napisał(a): > 45 minut to się kiedys jechało przez wiochy, teraz 30 minut z centrum rano > zupełnie spokojnie. no chyba rano o swicie, owszem w 30 minut zajechac mozna ale nie na spokojnie no chyba, ze spokojnie jest wg ciebie 160km/h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ks. Piotr Re: do Pyrzowic IP: *.c9.msk.pl 24.04.07, 20:03 Rano, o świcie, w południe, wieczorem jadę do Pyrzowic 30 minut. Spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do Pyrzowic 24.04.07, 20:49 Gość portalu: Ks. Piotr napisał(a): > Rano, o świcie, w południe, wieczorem jadę do Pyrzowic 30 minut. Spokojnie. z Czeladzi albo Wojkowci to tak :-DDDD koles bujac to my ale nie nas, napisz jeszcze, ze o g.15 z K-c kangurzym skokiem omijasz ten korek przy Carrefourze:-DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ks. Piotr Re: do Pyrzowic IP: *.c9.msk.pl 26.04.07, 22:01 Wiedze to ty masz czysto teoretyczną. Przejedź się kiedyś do Pyrzowic, a potem zabieraj głos w dyskusji. PKM ma tam linię z dworca. Wiesz, że to nie jest już lotnisko wojskowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plllot Re: do Pyrzowic IP: *.omi.pl 26.04.07, 22:11 Kasia już dawno odfrunęła a księżulo wciąż nie może się z tym pogodzić. Widać zrobiła go w trąbę. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do Pyrzowic 27.04.07, 14:55 po pierwsze nie odpowiedziales wasc na moje pytanie... Gość portalu: Ks. Piotr napisał(a): > Wiedze to ty masz czysto teoretyczną. raczej ciebie obstawiamw tej kategorii. > Przejedź się kiedyś do Pyrzowic, a potem zabieraj głos w dyskusji. wiesz nie bede liczyc ile razy w tym roku jechalam do lotnisko.... >PKM ma tam linię z dworca. Wiesz, że to nie jest już lotnisko wojskowe? co ma piernik do wiatraka?Ty moze korzystasz z PKM-u i to,ze w rozkladzie tak stoi to malo znaczy,ja jezdze samochodem i z Paderewskiego wlasnie sie tyle jedzie, ostatnio wracalam w sobote w godz. popoludniowych i wybitnie mi sie spieszylo wiec jechalam zdecydowanie nieprzepisowo 160 km/h i to faktycznie bylo 35 min do dworca w K-ce. Za miesiac bede jechac bladym switem to specjalnie sobie zmierze czas spokojnej jazdy.... Odpowiedz Link Zgłoś