23.02.14, 18:52
nie moge znalezc lotow z bristolu do katowic ryanairem pozniej niz 29marca, podejrzewam ze ryanair skurczybbyk zamyka mi trase (kolejna)
ale chcialam jakies potwierdzenie znalezc, jak sie szuka takich newsow? Wspisuje w gogla, przegladam ( rozkojarzona z dwojka glodnych zmeczonych maluchow) strony ryanair/pyrzowic i kurcze nie moge trafic

Obserwuj wątek
    • oolijull Re: loty 23.02.14, 19:24
      Mam to samo z lotami do Lodzi, cholercia, tna zapewne :/ tez juz kilka razy szukalam potwierdzenia swojej tezy i nigdzie ni huhu wiadomosci na ten temat :/
    • ssabaudia Re: loty 23.02.14, 19:34
      nie ma... ani mnie nie nerwuj... Ceny z kosmosu. Chcieliśmy lecieć w wakacje a tu kuku.
    • plain-vanilla Re: loty 23.02.14, 20:52
      wiadomosci.dlastudenta.pl/artykul/Ryanair_zlikwiduje_32_polaczenia_z_Polski,102836.html
      • ssabaudia Re: loty 23.02.14, 23:17
        pozostaje Kraków ale wydatek też duży....
    • yskyerka Re: loty 23.02.14, 23:23
      Jakiś czas temu pisali o tym w GW.
      wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,15266538,Ryanair_zlikwiduje_latem_kilkanascie_polaczen_z_Polski.html
    • sfornarina Re: loty 24.02.14, 08:17
      Bournemouth - Wrocław też nie ma. Tragedia. W ogóle z południa Anglii nic nie lata do zachodniej Polski!

Tydzień temu leciałam LOTem z Heathrow. Samolot był tak koszmarnie opóźniony, że spóźniłam się na ostatnie połączenie z Warszawy do Wrocławia, do tego w Warszawie zgubili mi bagaż i w hotelu ulokowali mnie dopiero przed pierwszą nad ranem, a o 5:50 musiałam się znów stawić na lotnisku na pierwszy lot do Wrocka.
      21 godzin w podróży, po prostu bosko:(
    • mrs.t Re: loty 24.02.14, 23:07
      Kurcze, Polki
      to moze jakas skarga ;), epetycja, flash mob???:)
      urzny ryanair,,czy takimi beznadziejnymi klientami bylismy? Ile razy lecialam tyle razy samoloty prawie pelne :(
      • sfornarina Re: loty 25.02.14, 08:12
        > urzny ryanair,,czy takimi beznadziejnymi klientami bylismy?

Chyba tak. Obstawiam, że przy nas ryan nic nie zarobił na bagażach i innych dodatkach.Na mnie na pewno nie, bo ja latam zawsze na kilka dni z podręcznym i ze swoimi kanapkami. A na forum niejedna pisała, że bagaże firmą przewozową śle:)

> to moze jakas skarga ;), epetycja, flash mob???:)

Ja bym wolała żeby LOT zaczął latać z Southampton czy Bournemouth. Byliby pełni przy każdym locie, bo ludzie latać chcą, a te 200f za bilet da się zapłacić. Do tego są to tanie lotniska i opłaty mieliby dużo niższe niż na Heatrow, więc może i ceny poszłyby te 20-40f w dół.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka