Dodaj do ulubionych

Niska pensja marzeń na Śląsku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:21
Zarabiam 25.000 euro miesięcznie , prowadze budke z kebabem na Śląsku , mam
trzy domy i dwa merce . Luz , blues , siara !
Obserwuj wątek
    • reksio.84 Re: Niska pensja marzeń na Śląsku 20.05.07, 22:27
      Jaki jest cel w porównywaniu regionów czy innych miast ze sobą np pod względem
      opisamym w tym artykule?
    • lexis2 Re: Niska pensja marzeń na Śląsku 20.05.07, 22:48
      Chyba przesada z tymi wymaganiami. Ja chciałabym zarabiać tyle ile piszecie a
      dostaję na rękę hehehe 1.300 w samorządzie lokalnym. Dodam, że mam studia
      wyższe i znajomość 3 języków obcych. Pracuję w Katowicach. Na moje monity o
      pensję - usłyszałam że nie ma takiej mozliwości. Co Wy NATO? A żyć trzeba.
      Długi mi rosna jak grzyby po deszczu, a widoków na polepszenie brak bo
      pracodawca ma węża w kieszeni. Jestem w wieku w którym trudno znależć coś
      odpowiedniego. Strach opomysleć o tym jak wyglądać będzie moja emerytura.
      • Gość: Wersal Re: Niska pensja marzeń na Śląsku IP: *.proxy.aol.com 20.05.07, 23:06
        Reksio Zadales dobre pytanie. Ale kazdy sie boi na to pytanie odpowiedziec.
      • Gość: echo Re: Niska pensja marzeń na Śląsku IP: 194.205.246.* 21.05.07, 12:07
        Te 1300zl to z podatków jakiegoś ciężko pracującego przedsiębiorcy. A do tego z
        twojej pracy pewnie g wynika, bo te samorządy np do inwestycji mają dwie lewe
        ręce. Mało satysfakcjonująca praca.
    • Gość: abra Niska pensja marzeń na Śląsku IP: *.devs.futuro.pl 21.05.07, 06:05
      a ja zarabiam na rękę to ostatnia wypłata 750 zł czyli mozna powiedzieć głodowa
      pensja ...
      • Gość: Radvan Re: Niska pensja marzeń na Śląsku IP: *.chorzow.n4a.pl 21.05.07, 06:13
        reksio poto zeby uswiadomic ludzia jakie boroki mieszkaja na slasku i za jakie
        grosze sie robi
    • Gość: azzzzzzz śląsk to prowincja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 07:59
      więc i marzenia ludzi są tu na mniejszą skale
      • Gość: jan Ja juz nie wierze ze cos sie zmieni. IP: 195.116.110.* 21.05.07, 09:07
        Zamiast firm zajmujacych sie nowoczesnymi technologiami, ktore chetnie w Polsce
        inwestuja co mamy? 19-wieczne myslenie: inwestycje w drogi, kiczowata kopule
        pod coraz oblesniej wygladajacym spodkiem, smierdzacy i obskurny dworzec. A jak
        wyglada reprezentacyjna ulica handlowa w Katowicach? Do tego mozna dolaczyc
        wprawiajace w przygnebienie tramwaje, klub piłkarski, który nie ma nawet
        swojego stadionu i najbrzydszy rynek w Europie z domem handlowym Zenit. Jakie
        tu mozna miec marzenia?
    • Gość: plum Re: Niska pensja marzeń na Śląsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:54
      a ja zarabiam 1300zł dziennie, ale pracuję tylko raz w miesiącu. nie narzekam...
      • mike-great Lody robisz, czy co? 21.05.07, 12:44
        Lody robisz, czy co?
    • Gość: szaszłyk Ale nie masz piątej klepki :):) IP: 212.160.172.* 21.05.07, 11:31
      "Zarabiam 25.000 euro miesięcznie , prowadze budke z kebabem na Śląsku , mam
      trzy domy i dwa merce . Luz , blues , siara !"

Ale nie masz piątej klepki.

Budke to ty moze masz ale do mieszkania (nawet 3 budy jak piszesz) .
      No i 2 merce sąsiada do umycia.
      A za całość zarabiasz 25, 00 Euro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka