Gość: kabab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:21 Zarabiam 25.000 euro miesięcznie , prowadze budke z kebabem na Śląsku , mam trzy domy i dwa merce . Luz , blues , siara ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reksio.84 Re: Niska pensja marzeń na Śląsku 20.05.07, 22:27 Jaki jest cel w porównywaniu regionów czy innych miast ze sobą np pod względem opisamym w tym artykule? Odpowiedz Link Zgłoś
lexis2 Re: Niska pensja marzeń na Śląsku 20.05.07, 22:48 Chyba przesada z tymi wymaganiami. Ja chciałabym zarabiać tyle ile piszecie a dostaję na rękę hehehe 1.300 w samorządzie lokalnym. Dodam, że mam studia wyższe i znajomość 3 języków obcych. Pracuję w Katowicach. Na moje monity o pensję - usłyszałam że nie ma takiej mozliwości. Co Wy NATO? A żyć trzeba. Długi mi rosna jak grzyby po deszczu, a widoków na polepszenie brak bo pracodawca ma węża w kieszeni. Jestem w wieku w którym trudno znależć coś odpowiedniego. Strach opomysleć o tym jak wyglądać będzie moja emerytura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wersal Re: Niska pensja marzeń na Śląsku IP: *.proxy.aol.com 20.05.07, 23:06 Reksio Zadales dobre pytanie. Ale kazdy sie boi na to pytanie odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Re: Niska pensja marzeń na Śląsku IP: 194.205.246.* 21.05.07, 12:07 Te 1300zl to z podatków jakiegoś ciężko pracującego przedsiębiorcy. A do tego z twojej pracy pewnie g wynika, bo te samorządy np do inwestycji mają dwie lewe ręce. Mało satysfakcjonująca praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abra Niska pensja marzeń na Śląsku IP: *.devs.futuro.pl 21.05.07, 06:05 a ja zarabiam na rękę to ostatnia wypłata 750 zł czyli mozna powiedzieć głodowa pensja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radvan Re: Niska pensja marzeń na Śląsku IP: *.chorzow.n4a.pl 21.05.07, 06:13 reksio poto zeby uswiadomic ludzia jakie boroki mieszkaja na slasku i za jakie grosze sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azzzzzzz śląsk to prowincja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 07:59 więc i marzenia ludzi są tu na mniejszą skale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Ja juz nie wierze ze cos sie zmieni. IP: 195.116.110.* 21.05.07, 09:07 Zamiast firm zajmujacych sie nowoczesnymi technologiami, ktore chetnie w Polsce inwestuja co mamy? 19-wieczne myslenie: inwestycje w drogi, kiczowata kopule pod coraz oblesniej wygladajacym spodkiem, smierdzacy i obskurny dworzec. A jak wyglada reprezentacyjna ulica handlowa w Katowicach? Do tego mozna dolaczyc wprawiajace w przygnebienie tramwaje, klub piłkarski, który nie ma nawet swojego stadionu i najbrzydszy rynek w Europie z domem handlowym Zenit. Jakie tu mozna miec marzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: Niska pensja marzeń na Śląsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:54 a ja zarabiam 1300zł dziennie, ale pracuję tylko raz w miesiącu. nie narzekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaszłyk Ale nie masz piątej klepki :):) IP: 212.160.172.* 21.05.07, 11:31 "Zarabiam 25.000 euro miesięcznie , prowadze budke z kebabem na Śląsku , mam trzy domy i dwa merce . Luz , blues , siara !" Ale nie masz piątej klepki. Budke to ty moze masz ale do mieszkania (nawet 3 budy jak piszesz) . No i 2 merce sąsiada do umycia. A za całość zarabiasz 25, 00 Euro Odpowiedz Link Zgłoś