Dodaj do ulubionych

Lista transferowa GKS-u Katowice

IP: *.chello.pl 05.07.07, 19:59
z kim bedzimy grać w przodzie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: 1964GieKSa Re: Lista transferowa GKS-u Katowice IP: *.chello.pl 05.07.07, 21:12
      nikim taktyka przez zaskoczenie systemem 1-5-5-0 i jeszcze trenerem powinien
      być Żurek i znowu UEFA sialalalala
      • Gość: kibic GKS Re: Lista transferowa GKS-u Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:05
        Mocie chopy poczucie humoru. Nie bójcie sie tych gwiazd nikt nie kupi.
        Liverpool już mo Torresa a Barcelona Henry'ego więc nam ich nie zabiorą. Spoko!
        • Gość: l Re: Lista transferowa GKS-u Katowice IP: *.chello.pl 05.07.07, 23:16
          Furtok i spólka powinni się opamiętać. Znajdzie wreszcie jakiegoś napadziora!!!
          • Gość: ktoś Re: Lista transferowa GKS-u Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 07:19
            Ja mogę byc u was napadziorem. Mam 190 cm i mocne uderzenie z lewej nogi a na
            dododatek celne. Mogę proszę - będę jak Tommy Lee Johns w ściganym, jak Rasiak
            w reprezentacji.
    • Gość: Robson Bati goolllllllll IP: *.zaw9.1000lecie.pl 07.07.07, 01:39
      Spoko Jasiu jest już dogadany z Batistutą ponoć chce zakończyć karierę w Polsce
      bo to piękny kraj :)
      • Gość: niebieski Re: Bati goolllllllll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 10:05
        Co mają zrobić jak nie ma kasy ? Sam Furtok powiedział że z takim składem może
        powalczą o utrzymanie -powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka