Gość: dzimaster IP: *.pl / 10.11.12.* 27.06.03, 10:29 Co tam RW. liczy sie ze bedzie IRON MAIDEN!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miklas Re: Robbie Williams w Katowicach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 12:18 Robi jest wielki - spoko ze bedzie tez I M ale na koncert Robiego bedzie o wiele wiecej chetnych zobaczycie ze bilety pojda jak woda - ze nie wspomne o konikach i cenach przed spodkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanMaiden Re: Robbie Williams w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 17:18 Gość portalu: miklas napisał(a): > Robi jest wielki - spoko ze bedzie tez I M ale na koncert > Robiego bedzie o wiele wiecej chetnych zobaczycie ze bilety > pojda jak woda - ze nie wspomne o konikach i cenach przed > spodkiem E tam. Nie wiem czy wiesz, ale czerwcowy koncert IRON MAIDEN w Spodku był wyprzedany miesiąc przed koncertem! Spodek dawno nie był tak zapchany, a wiele osób pozostało bez biletu! Z pewnością teraz będzie podobnie! \m/ UP THE IRONS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Re: Iron Maiden w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 17:48 Hura!!!Znowu Ironi w spodku!!Pewnie bede na tym koncercie o ile nie bedzie jakis inny bliżej mnie (Wawa) to pojawie sie pod spodkiem...up the irons!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slayer Re: Iron Maiden w Katowicach IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 19:43 MAIDENMAMAIDEMAIMAIDENDENNIDEN BĘDZIE CUDOWNIE ! nOWA PŁYTA, KONCERT ZNOWU NIE BĘDE MÓgŁ SPAĆ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Demolka Re: Robbie Williams w Katowicach IP: *.demo.pl 11.07.03, 17:21 Tylko ciekawe kiedy Maiden(Bogowie) zdaza zbudowac swoja mega, super scene to nie trwa przeciez 5 minut. Chyba, ze Robbie bedzie gral przed zaslonieta:) Ale to chyba by bylo zbyt ponizajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Van Basten Re: Robbie Williams w Katowicach IP: *.ists.pl / 192.168.3.* 27.06.03, 13:22 Maiden!Maiden!Maiden! Wreszcie znowu (po półrocznej przerwie) w Polsce!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazrim Re: Robbie Williams w Katowicach IP: *.asternet.pl / 10.0.5.* 27.06.03, 13:34 jeeeeeeee! Ironi znowu w polsce , chyba im sie spodobało po ostatnim koncercie (3.06.2003) :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Iron Maiden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 14:34 tak jest drugi raz i w ogóle... mam nadzieję że i ten koncert będzie przynajmniej taki sam jak poprzedni!!!!!!! mam też nadzieję że w Warszawie też zgrają!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Iron Maiden IP: 213.77.8.* 27.06.03, 14:49 A ja mam nadzieje,że nie. W warszawce i tak jest za duzo koncerów:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica Re: Iron Maiden IP: 217.153.20.* 29.06.03, 15:18 Przywilej STOLICY :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawa??? Re: Iron Maiden IP: *.chello.pl 09.07.03, 23:05 pierdole taką stolic gdzie same buce wyzyskiwują reszte kraju. wogule to tam nie ma gdzie grać. wstyd i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metall-Panna Iron Maiden IP: *.chomiczowka.net.pl 30.06.03, 10:26 Zajebiście, na koncert 3 czerwca nie udało mi się pojechać, no ale tego nie mogę przepuścić! Maiden roXx! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suaveg UP THE IRONS !!! IP: *.crowley.pl 27.06.03, 15:00 kolejne w tym roku święto !!! wręcz niepojęta historia zobaczyć Bogów na scenie dwa razy w roku w takim zaścianku muzycznym jakim jest Polska. Chwała im za to, wiedzą już chyba gdzie mają najbardziej oddanych fanów i najbardziej żywiołową publiczność :). Ale i tak wątpię by ten listopadowy koncert przebił to coś co się wydarzyło 3 czerwca... Wnoszę wniosek o ustanowienie dnia 3 czerwca Świętem Heavy Metalu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: UP THE IRONS !!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.06.03, 20:23 a ja mam nadzieje, ze bedzie jeszcze lepszy :)))))))))))))))) !!! UP THE IRONS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: likipiki Re: UP THE IRONS !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 21:44 UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 czerwca było nieziemsko, teraz też będzie na bank w przypadku ironsów dobra zabawa gwarantowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: IRON MAIDEN !!!!! IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 20:11 No i jest !!!!!!! IM na pewno mial byc na trasie dance of death ale niew bylo wiadomo gdzie. teraz wiadomo. spodek !!! po prostu suuuuuper ! poprzedni koncert (3 czerwiec) byl masakryczny, no i ide na nastepny !! Kapa i tyle !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegor WIELKIE ŚWIĘTO METALU W DNIU 7.11.2003 IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.06.03, 01:05 TO SUPER ZE CHŁOPAKI NIE ZAPOMNIELI O POLSCE!!!NA TRASIE PROMUJĄCEJ NOWĄ PŁYTE:)BĘDE NA BANK NA TYM KONCERCIE POZDROWIENIA DLA MIADEN_MANIAKÓW -666 THE NUMBER OF THE BEAST:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamto Re: WIELKIE ŚWIĘTO METALU W DNIU 7.11.2003 IP: *.katowice.agora.pl 30.06.03, 13:16 ja tam czekam na wiliamsa - to bedzie super koncert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Robbie Williams & iron maiden IP: *.tkdami.net / 172.21.0.* 30.06.03, 16:08 jakies jaja sobie robia :> Robbi a niech sobie gra tak szczerze to mam to gdzies :) ale Ironi poprostu bosko juz sie niemoge doczekac. Na pewno bedzie schow . :D O God Earth & Altar ,Bow down & hear our cry !:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamto Re: Robbie Williams & iron maiden IP: *.katowice.agora.pl 01.07.03, 09:41 byłem na ironach kilka tygodni temu, było nieźle. ale po wakacjach zagrają pewnie dokładnie to samo, tyle ze z czterema nowymi piosenkami. A robbie przyjeżdża po raz pierwszy i na pewno da niezły show. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maiden Wiliams..on tam tylko sprzata IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 21:01 Dziwny moim zdaniem zabieg zastosowali managerowie R.Wiliamsa Mysle ze lepiej na rozwoj jego kariery wplynac mogloby np posprzatanie sceny po Iron Maiden,sadze jednak ze zastosowano tutaj zabieg pre-sprzatania i to wlasnie Wiliams Wypoleruje swoimi laczkami scene dla Bandu Harrisa ;-) lock3r@wp.pl Up The Irons! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: Wiliams..on tam tylko sprzata IP: *.katowice.agora.pl 02.07.03, 09:19 sorry, ale liczba fanów iron maiden z całego ćwiećwiecza nie może się rownać z liczbą fanów robbiego wiliamsa z ostatnich pięciu lat - porownaj sprzedaż płyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironka Re: Wiliams..on tam tylko sprzata IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 03.07.03, 11:48 Gość portalu: novi napisał(a): > sorry, ale liczba fanów iron maiden z całego ćwiećwiecza nie może się rownać z > liczbą fanów robbiego wiliamsa z ostatnich pięciu lat - porownaj sprzedaż płyt Liczy się jakość, a nie ilość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Re: Wiliams..on tam tylko sprzata IP: *.katowice.agora.pl 06.07.03, 18:02 ma to znaczyć, że fani ironów to taka wysoka jakość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironka Re: Wiliams..on tam tylko sprzata IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 16:41 Gość portalu: novi napisał(a): > ma to znaczyć, że fani ironów to taka wysoka jakość? Znaczy się, że płyty Ironów są "wieczne", a o Robbim to za parę lat świat zapomni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnaburza Re: Robbie Williams w Katowicach IP: *.chello.pl 02.07.03, 20:57 IRON MAIDEN ZNOWU W KATOWICACH!!!!!!!! YEEEEE!!!!!!! UP THE IRONS!!!!!! SCREAM FOR THEM KATOWICE!!!!!!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: Robbie Williams w Katowicach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 21:10 IRON MAIDEN co doooomu!! robbie debe�ciak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironka Re: Iron Maiden w Katowicach IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 03.07.03, 11:53 Po prostu świetnie! Spisała nam się Odyssey! Drugi koncert w ciagu jednego roku... cudownie. Pierwszy był niesamowicty, to drugi będzie jeszcze lepszy! Już zaczynam oszczędzać!!! :) A tak a propos, jak sądzicie, po ile będą bilety? UP THE IRONS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libiazak Iron Maiden...!!!! wiwat...!!! IP: *.net.suport.pl / 192.168.100.* 08.07.03, 15:25 no bilety myślę że nie będą tańsze, a mogą być droższe. Ale to fajnie że znowu będą, już nie mogę się doczekać... no ale może nie być tak fajnie jak ostatnio, jeżeli będą promować nową płytę to publika nie będzie się bawić tak wspaniale, z prostej przyczyny bo nie będzie wiadomo co za piosenki będą...;) ale to i tak będzie super już to czuję...:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironka Re: Iron Maiden...!!!! wiwat...!!! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 16:40 Hehe, no to się seta sprawdza przed koncertem w necie! Napewno będą jakieś klasyki, nie martwcie się, bo jakby tylko z nowej płyty było, to lipa! Nie, Ironi nam tego nie zrobią! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vampira Re: Iron Maiden...!!!! wiwat...!!! 15.07.03, 16:46 No, zatem byle do 7 listopada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amstaffka Re: Robbie Williams w Katowicach IP: *.acn.pl / 10.69.5.* 01.09.03, 20:16 DO DUPY!! ROBBIE POWINIEN DAC KONCERT W WARSZAWIE. NIE KAZDEGO STAC NA BILET I PODROZ DO KATOWIC. Odpowiedz Link Zgłoś
vampira Re: Robbie Williams w Katowicach 01.09.03, 21:18 Gość portalu: amstaffka napisał(a): > DO DUPY!! > ROBBIE POWINIEN DAC KONCERT W WARSZAWIE. NIE KAZDEGO STAC NA > BILET I PODROZ DO KATOWIC. Do dupy, bo Ironi powinni dać koncert w Katowicach. Nie każdego stać na bilet i podróż do Wrocławia.O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Robbie Williams w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 23:39 e tam idzcie sobie z iron maiden! bylam na robbim i to byl jeden z najlepszych wieczorow w moim zyciu! na iron maiden nie pojde nigdy, bo nie chce ogluchnac. a robbie jest cudny nie tylko dlatego, ze wsaniale wyglada. niech kazdy kto nie widzial jego koncertu na zywo zaluje, bo bylo niesamowicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś