Dodaj do ulubionych

Legendia - warto dla staruchów

07.08.25, 22:30
Nigdy nie byliśmy w Legendii a że będziemy w Katowicach pomyślałam, że może zahaczymy tylko czy dorośli i prawie dorosłe nastolatki będą miały tam Ci robić? Widzę jakaś wetsje nocna/wieczorną . Warto w dzień lub wieczorem?
Obserwuj wątek
    • kamin Re: Legendia - warto dla staruchów 07.08.25, 22:35
      Bardzo fajny park rozrywki. Wieczorem nie byłam, w dzień kilkakrotnie. Zdecydowanie będziecie mieć co robić.
    • arthwen Re: Legendia - warto dla staruchów 08.08.25, 01:10
      Jeśli lubicie tego typu parki rozrywki to tak. Jest trochę atrakcji dla dorosłych.
      Jak w dzień, to bardzo polecam priority pass, te kilka zł więcej, a omijanie kolejek bardzo na plus.
    • marileskrzys Re: Legendia - warto dla staruchów 08.08.25, 01:56
      a po co bedziecie?
    • anglofillka Re: Legendia - warto dla staruchów 08.08.25, 14:12
      Jeśli się lubi atrakcje typu karuzele itp. to na pewno warto również kupić sobie bilet.
      Dla mnie Legendia jest koszmarna ze względu na lecącą z głośników umieszczonych max 4-5 metrów od sobie muzykę - nie da się od tego uciec, te glosniki sa doslownie wszedzie. Po pewnym czasie głowa pęka. Bardzo współczuję mieszkańcom Chorzowa, ponieważ Legendia jest w środku miasta, przy osiedlach i kamienicach - nie mam pojecia, jak ci ludzie wytrzymują ten całodzienny jazgot, od samego rana do nocy.
    • viridiana73 Re: Legendia - warto dla staruchów 08.08.25, 14:57
      Warto, choć nie jest to taki szał, jak Energy. Ale jest co robić, nawet będąc boomerem. Najlepsze wodne atrakcje: zjazd i dzika rzeka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka