harc-mistrz 02.09.07, 21:17 Antykorupcyjny spot telewizyjny.(???) Widziałem... Może TO też wytną? (HKP - hieny korumpują polityków) ... CZUWAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: harc mistrz & HKP ~~~~~~~~~~~ >($$$$$$)> ~~~~~~~~~~~ IP: *.c25.msk.pl 03.09.07, 20:54 Pisząc, że "tylko RYBA nie bierze", nie miałem wcale na myśli ani ryb morskich, ani też słodkowodnych (ani nawet... akwariowych). Przepraszam PZW i miłośników wędkarstwa. Bardzo serdecznie przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witia Ja biore IP: *.m.pppool.de 05.09.07, 18:50 Ja biore kiste piwa i ide grilowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: Ja biore IP: *.c25.msk.pl 05.09.07, 22:27 Gość portalu: Witia napisał(a): > Ja biore kiste piwa i ide grilowac Nareszcie jest pierwszy który się przyznał, że bierze... I myśli naiwnie, że ma stuprocentowe alibi!? :-)))) He, he, he!... Skąd i co to było za piwo? [Może kradzione?] Z kim "grillował"? Nazwiska, adresy, kontakty...??? A tak w ogóle, to bardzo podejrzana i niejasna sprawa.(!) (HKP - horror korupcyjnych powiązań) ... CZUWAĆ I SIĘ POCZUWAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 23:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz & HKP Re: "Wszyscy biorą! A ty?"... Tylko RYBA nie bier IP: *.c25.msk.pl 06.09.07, 10:34 Agatko, daremna jest Twoja pomoc dla osób podejrzanych o korupcję. Nie wybielą się ci panowie za pomocą past i systemów wybielających 3D White. Nawet z dopiskiem "pl". :-))))) "Niech PRAWO zawsze PRAWO znaczy, a SPRAWIEDLIWOŚĆ... SPRAWIEDLIWOŚĆ!". (HKP) ... CZUWAJ, MINISTRZE - ZERO [0] TOLERANCJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witia Re: "Wszyscy biorą! A ty?"... Tylko RYBA nie bier IP: *.u.pppool.de 06.09.07, 19:28 Przyznaje sie bez tasm , luster,przeciekow i dyktafonow : piwo-Stuttgarter Hofbräu 10,49 eurow,kupione w Minimalu,towarzystwo mieszane-unijne,adresy -bezdomni,kontaktow nie bylo wszyscy -hetero, powiazania -brak , wszyscy mieli lacki ,abo zandale. Grilowane byly:Nürnberger Würstchen,Spare Ribs-czyli zioberka z grila. Wiecej grzechow nie pamietam i zaluje za nie. Czuwaj wiaro i wyterzaj brzuch pijemy za dwoch. Podpisamy tylko byly zastepowy zastepu zuchow, ze hoho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz:-))))) Re: "Wszyscy biorą! A ty?"... Tylko RYBA nie bier IP: *.c25.msk.pl 06.09.07, 22:32 Gratuluję, Witia, dobrego i wesołego towarzystwa na grillowaniu przy piwie ze Stuttgartu. Mam nadzieję, że było odpowiednio schłodzone. ===--------------->($$$$$$>----------------> RYBA opiekana na grillu też jest dobra. Trochę jest z nią paprania i obierania, ale piwko przy niej jest boskie. Podtrzymujcie TAM zagranicą tę piękną tradycję PIWA i GRILLOWANIA. Ekstradycja nie wchodzi w rachubę, a ci z ABC< mogą Wam skoczyć! Po nowom kiste piwa... He, he, he!!! :-)))))))))) (HKP) ... CZUWAJCIE, ZUCHY I SKAUCI PIWNI!!! Idę do lodówki. Bier! - bo tylko RYBA nie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś