Gość: Stach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 23:22 ale malkontenci powiedzą, że to przestarzały stadion. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maclaren Re: Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! 14.11.07, 23:53 nie jestem malkontentem, ale uważam, że niestety jest. tak generalnie. ale pod nową trybuną byłem (na niej zresztą też) i rzeczywiście od tej strony nie ma się czego wstydzić. wystarczyłoby z korony zrobić drugą taką trybunę, wywalić żużel, rzucić dach i byłoby git. ale nikt się do tego nie pali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! IP: *.chello.pl 15.11.07, 01:33 Taa, a Ślązacy odpowiedzą, że Stadion Śląski jest nowoczesny, bo szatnie doposażono. Prawda leży po śroku: chorzowski obiekt jest przestarzały, ale i tak najlepszy w kraju. Na bezrybiu i rak ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.07, 07:43 Mistrzostwo swiata, tak powinna wygladac kazda szatnia na naszych stadionach. Duze slowa pochwaly dla Chorzowa, i dla projektantów, bez zadnego wstydu mozna w nich przyjmowac wszystkich zawodników. Jeszcze tylko dach na koronie i stadion gotowy. Gratulacje i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcz doping IP: *.comnet.net.pl 15.11.07, 07:44 Do tych szczęśliwców którzy będą na meczu: Zróbcie super atmosferkę. Może jakiś nowy element dopingu na meczu reprezentacji?- np. "Hej, hej, kto nie skacze- jest za Belgią". 50 tys skaczących ludzi będzie zaj... wyglądać, a poza tym rozgrzejecie się w zimny listopadowy wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krz... Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! IP: 83.238.95.* 15.11.07, 08:35 Czy to aby nie przesada. To są w dalszym ciągu brojlery - i jaki kontrast przy braku sportu masowego dla młodzieży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 10:08 do sportu masowego to chyba wanien z masażami nie potrzeba. A boiska są i to nawet ze sztuczną murawą jest coraz więcej boisk, ale dzieciaki grają w piłkę tylko na kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
topek2000 Gowno a nie stadion 15.11.07, 08:52 > ale malkontenci powiedzą, że to przestarzały stadion. Wiec ja twierdze ze to nie tylko przestarzaly stadion, ale jeden WIELKI kibel. Z beznadziejna widocznoscia, bez dachu, smierdzacy komuna zywczajnie. Jesli ktos jeszcze wyda choc zlotowke na tego gniota to go osobiscie zastrzele. Zeby byla jasnosc, nie mam nic przeciwko E2012 na slasku ale nie na tym gownie! Postawcie tam nowoczonsy stadion, ktorego nie bedzie wstyd na swiecie pokazac to bedzie git. topek -> jak zawsze pozdrawiajacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juois Re: Gowno a nie stadion IP: 83.238.19.* 15.11.07, 09:19 Ty sam jestes jak gowno, byles aby raz na meczu na Stadionie Slaskim? Nie? To przyjedz baranie w sobote, zobaczysz jak to wyglada naprawde a nie przez pryzmat "warszafki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gowno a nie stadion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 11:19 Topek patrzy przez pryzmat "bełchatówki". I plazmy ile cali? Bo nie pamiętam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Wyżej tyłka nie podskoczysz IP: *.fdk.airbites.pl 15.11.07, 14:32 Niestety taka jest prawda. Jakich bajerów byście nie powsadzali na zapleczu to cały obiekt jest przestarzały i tyle... Mówię o obiekcie w perspektywie Euro 2012. I nie zarzucajcie komuś że patrzy z perspektywy "warszawki" czy "plazmy" bo europa na Euro bedzie patrzyła z jeszcze wyższej perspektywy; z perspektywy swoich stadionów... A atmosfera? Atmosfera to może być i na klepisku... ale co z tego. Obciach i tyle. Jeżeli stadion chce być na miarę międzynarodowego obiektu, czego mu życzę, musi być całkowicie przerobiony, albo najlepiej zrównany z ziemią i wybudowany od początku. I nie piszcie o historii bo to jest śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gowno a nie stadion IP: *.streamnet.pl 15.11.07, 13:16 cos mi sie wydaje ze topek ma wlasnie to na glowie i zawartosc tego w glowie.no ale najlepszy i supernowoczesny stagion jest na legiiiii.ha ha ha.a i nowy stadion NARODOWY,jest naprawde ZAJEFAJNY.GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! jak zawsze pozdrawiajacy ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakk Re: Gowno a nie stadion IP: *.mtvk.pl 15.11.07, 15:49 topek 2000 mówi to z własnej swojskiej perspektywy. Obok jego stadionu pasą się krowy, a po piłke trzeba biegać na pole kapusty o ile oczywiście gospodarz pozowli i nie pogoni widłami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viator Re: Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! IP: *.crowley.pl 15.11.07, 09:10 jak to zwykle u nas bywa zamiast zbudować coś nowego i porządnego na lata to reanimujemy trupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 09:27 wszystko pieknie, tylko zeby jeszcze trybuna i murawa byla na takim poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 10:03 murawa będzie ok, bo przecież wymienili na podgrzewaną - specjalnie na ten mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! 15.11.07, 09:40 oczywiscie, ze stadion jest przestarzaly. wymuskane szatnie nie zmieniaja faktu, ze stadion nie jest typowo pilkarski. trybuny sa za plaskie i za daleko od boiska. szatnie i polozenie dachu tego nie zmieni. powinno sie postawic nowy stadion a nie reanimowac trupa Odpowiedz Link Zgłoś
reksio.84 Re: Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! 15.11.07, 13:35 Ale własnie chodzi o to, żeby on nie był typowo piłkarski tylko wielofunkcyjny. Bedzie budowana bieżnia, zadomowi sie tam AWF, będą koncerty (większa płyta -> większa pojemnosć, najwieksza aglomeracja w Polsce, najlepiej skomunikowana z Europą -> skutek bedzie taki, że chociaż powstanie dookoła 5 stadionów, megakoncerty i tak będą odbywać sie na ślaskim) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! IP: *.chello.pl 15.11.07, 21:41 Gdy inne miasta wybudują porządne obiekty to koncerty znikną ze Śląska bardzo szybko - bo poza Pyrzowicami, Stadionem i Spodkiem nie ma tam nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k3 Re: Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 12:51 dawno nie czytałem nic bardziej absurdalnego;) od razu skojarzyło mi się z filmem "żywot briana" i dyskusją "co dali nam rzymianie" ;) pozdrawiam i zdrowego podejścia do życia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro jeszce tylko egzotyczny parkiet i mamy Real... IP: *.spray.net.pl 15.11.07, 09:52 I szafki z podświetlanymi zdjęciami piłkarzy (w skali 1:1). Widziałem kiedyś szafki galacticos - właśnie takie są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx Re: jeszce tylko egzotyczny parkiet i mamy Real.. IP: 195.94.208.* 15.11.07, 10:05 No właśnie parkiet z egzotycznego drewna! Chwalą się, że luksus. Bardzo przyzwoicie zrobione pomieszczenia, to powinno być normą i chyba jest w bogatych krajach. A jaki luksus, skoro na podłodze zwykła przemysłowa wykładzina:) Nie żebym się czepiał szatni, bo kawałek solidnej roboty zrobiono, ale nie używajmy słów na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mohber czegoś mi tu brakuje? IP: 82.177.99.* 15.11.07, 10:06 zgodnie ze standardami 4RP brak jest wielowyznaniowej kaplicy. aby nie dochodziło do gorszących scen w szatniach, na boisku, do korupcji, burd, no i żeby nasi zawsze wygrywali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: czegoś mi tu brakuje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 10:12 to nie są standardy 4 RP. Przypomnij sobie kiedy wprowadzono religię w szkołach, konkordat. To było naście lat temu, czyli za 3, liberalnej RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerlad Re: czegoś mi tu brakuje? IP: 195.136.143.* 15.11.07, 10:30 to o czym mowisz wprowadzila solidarnosciowa PR - a jej daleko do liberalnej Odpowiedz Link Zgłoś
pawel112233 Re: czegoś mi tu brakuje? 15.11.07, 10:41 a mnie brakuje toalet. No ale spoko, pilkarze poleca do hotelu, albo do pobliskiego McDonalda ;) No chyba ze postawi im się Toi Toi w szatni (bądź co bądź pomysł proponowany kiedyś w Kielcach, gdy projektanci zapomnieli o tym małym szczególe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: czegoś mi tu brakuje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 14:05 kible też są: www.edytor.net/fotoag/servlet...ski+-+Narodowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: czegoś mi tu brakuje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 12:15 Gość portalu: gerlad napisał(a): > to o czym mowisz wprowadzila solidarnosciowa PR - a jej daleko do liberalnej Konkordat wprowadzono za rządów kolalicji: UD = liberały w gospodarce jak najbardziej, należał do nich wtedy n.p. Rokita i był w tym rządzie), KLD (liberały, jak sama nazwa wskazuje, poprzednik PO), ZCHN i PL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdg dz nigdzie indziej w Polsce tak nie ma! Ja ,ja IP: 83.238.180.* 15.11.07, 10:22 "Nigdzie indziej w Polsce tak nie ma!" chyba "nie jest" . "nie ma" to po śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Stadion Śląski -Narodowy jest super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 10:27 Kto tam raz był na meczu polskiej repry nigdy nie będzie bredził o rzeczach nieitotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Stadion Śląski -Narodowy jest super. IP: *.chello.pl 15.11.07, 21:42 Np. na tym z Kolumbią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxiu Re: Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 10:31 "Gdy po wygranym meczu z Belgią trener będzie chciał zapalić zwycięskie cygaro, to tutaj może się zaciągać do woli. Pracownicy stadionu wiedzą o jego nałogu i akurat w tym pomieszczeniu wyłączyli czujkę przeciwpożarową!" nie wydaje mi się, aby podawanie do publicznej wiadomości w których pomieszczeniach nie działają czujki zwiększało bezpieczeństwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fochman Re: Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! IP: 213.17.251.* 15.11.07, 10:37 Wyposażenie może ok, ale na świecie takie obiekty się burzy i stawia nowoczesne stadiony z wielopoziomowymi zadaszonymi trybunami, bez bieżni, z telebimami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! IP: 194.181.190.* 15.11.07, 11:05 Zburzmy stadion i postawmy telebim! Wyjdzie taniej niż stawianie nowego (szatnie ewentualnie mogą zostać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 12:18 Gość portalu: fochman napisał(a): > Wyposażenie może ok, ale na świecie takie obiekty się burzy i stawia > nowoczesne stadiony z wielopoziomowymi zadaszonymi trybunami, bez > bieżni, z telebimami Bez [przesady - na MŚ były 3 stadiony z bieżniami, bieżnię ma IStambuł (finał LM). Skoro nawet bogaci Niemcy nie burzą stadionów z bieżnią to znaczy, ze wcale nie jest jak piszesz. Dodatkowo stadion z bieżnią i zapleczem może przecież służyć lekkiej atletyce i tak będzie na Śląskim, będzie tam prawdopodobnie AWF. Piłkarskich po ME będzie kilka, więc niech zostanie z bieżnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo-wiślak I po co nam narodowy w Wawie?? :) n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 10:39 Odpowiedz Link Zgłoś
w_u_j_e_k Re: I po co nam narodowy w Wawie?? :) n/txt 15.11.07, 11:29 Tylko po to, by za parę lat był tam jeszcze większy bazar. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! 15.11.07, 11:42 sugestia Autora że takie dobrodziejstwa:) techniki relaksacyjnej jak jacuzzi i sauna można było do tej pory oglądać tylko w Alpach nie świadczy najlepiej o ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey H Dokladnie to samo pomyslalem, IP: *.139.241.212.adsl.cix.gxn.net 15.11.07, 13:55 az sie boje pomyslec jak wygladaja stadiony w Polsce, niedlugo bedzie o tym ze gdzies tam zainstalowano ciepla wode Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaf Szkoda, że kibiców nie przykryje dachem 15.11.07, 11:59 Tylko w Polsce są stadiony bez dachów na trybunach Odpowiedz Link Zgłoś
pandzik Re: Szkoda, że kibiców nie przykryje dachem 15.11.07, 12:22 oprocz Chorzowa w Polsce NIE MA stadionów, Więc nie narzekaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Szkoda, że kibiców nie przykryje dachem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 12:22 dach jest konieczny w naszym klimacie, każdy kto był na meczu w czasie deszczu wie dlaczego = rozłożenie parasoli przez kibiców skutkuje brakiem jakiejkolwiek widocvzności. Ale będzie miał ten dach, tylko, że powiniem mieć już go 10 lat temu conajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! IP: *.bloki.kalety.net 15.11.07, 12:46 stadion Śląski jest najlepszym stadionem w Polsce i tu sie należy miano stadionu narodowego(bo tak naprawde to w Warszawie stadion nie powstanie jak go bedą budowac w takim tempie jak teraz lol2) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista I tak Narodowy będzie w Warszawie IP: 212.244.90.* 15.11.07, 12:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bueheh Re: I tak Narodowy będzie w Warszawie IP: *.compnet.com.pl 15.11.07, 14:18 tak tak... za 100 lat :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc KPINA IP: *.pbg-sa.pl 15.11.07, 13:03 Jacuzzi i sauna to ma być super komfort? Takie rzeczy są w każdym centrum rekreacyjnym, czy nawet w bylejakich siłowniach! A kostkarki do lodu ma co druga lodówka. O czym my rozmawiamy??? Czym my się chcemy chwalić w tej europie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi Re: KPINA IP: *.chello.pl 15.11.07, 13:22 To bedzie komfort dotąd, aż warszawioki bedą musialy na Slask przyjezdzac zeby to zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic A kiedy Stadion Śląski olśni kibicow komfortem???! IP: *.tsi.tychy.pl 15.11.07, 13:57 Moze by tak zabrac sie w koncu za przebudowe trybun?! Przyblizyc je do boiska i wybudowac pietro po stronie wiezy. Jak na razie prawdziwa katorga dla kibicow jest ogladanie meczow na tym obiekcie. Zero wygody i zero widocznosci!!! Poprawa zaplecza czy samo zadaszenie stadionu nic nie pomoze. Bez modernizacji trybun Stadion Slaski bedzie dalej odstraszal kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citron vert Po co ? IP: 86.72.136.* 15.11.07, 14:29 W pokoju trenera tv i internet ? Pisanie o lodzie i sejfach jest smieszne.To moze zaimponowac ochraniarzom albo temu co splodzil ten tekst a nie pilkarzom. Mniej imponujacy jest natomiast komfort w jakim przyjdzie kibicom ogladac mecz,200 M od plyty boiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy kibic Re: A kiedy Stadion Śląski olśni kibicow komforte IP: 213.172.178.* 15.11.07, 14:51 Gość portalu: kibic napisał(a): Bez > modernizacji trybun Stadion Slaski bedzie dalej odstraszal kibicow Hę? 400 000 kibiców chciało kupić bilet na mecz na tym stadionie. Rzeczywiscie są odstraszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
gullix Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! 16.11.07, 09:31 dla mnie wstydem jest to, że informacje na temat ukazują się w prasie...Przecież to jest normalna sprawa-wyobraźcie sobie,żeby gdziekolwiek na zachodzie opisywano w gazetach takie rzeczy-to standard i minimum w cywilizowanych krajach.To tak jakbym chwalił się publicznie,że w domu posiadam sedes...Ale to Polska,anyway- gratuluje(szczerze)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sese Poland Poland Alkoholand!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 12:44 do boooju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzi Stadion Śląski olśni piłkarzy komfortem! IP: *.chello.pl 16.11.07, 20:13 topek ty palancie guwno to jest na stadionie dziesienciolecia a sląski jest stary ale jary pokaż mi lepszy w polsce ty idioto Odpowiedz Link Zgłoś