Gość: gewinner IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.08.03, 21:10 dlaczego bronisz tak zaciecie opinii, ktorych albo nie przeczytales albo nie zrozumiales? tylko dlatego, ze pisane sa przez polskiego nazi? kim ty jestes? opowiedz nam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: builder Re: do pana z niemiec IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 11.08.03, 21:17 -kim jestem? - qwa czlowiekiem jestem, europejczykiem jestem a nie ras`istowska ciota z niemiec! -i nie pisze, ze niemcy to lewusy i zamiast muzgu gowno maja! jak ty piszesz o Polakach - tak sie nie godzi kulturalny panie z niemiac!!!! Gość portalu: gewinner napisał(a): > dlaczego bronisz tak zaciecie opinii, ktorych albo nie > przeczytales albo nie zrozumiales? > tylko dlatego, ze pisane sa przez polskiego nazi? kim > ty jestes? opowiedz nam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gewinner Re: do pana z niemiec IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.08.03, 21:19 Gość portalu: builder napisał(a): > -kim jestem? - qwa czlowiekiem jestem, europejczykiem jestem a nie > ras`istowska ciota z niemiec! > -i nie pisze, ze niemcy to lewusy i zamiast muzgu gowno maja! jak ty piszesz o > Polakach - tak sie nie godzi kulturalny panie z niemiac!!!! > > Gość portalu: gewinner napisał(a): > > > dlaczego bronisz tak zaciecie opinii, ktorych albo nie > > przeczytales albo nie zrozumiales? > > tylko dlatego, ze pisane sa przez polskiego nazi? kim > > ty jestes? opowiedz nam. ale polacy o nas moga? tak? PS: "muzg" pisze sie inaczej. albo nie jestes polakiem? - wtedy bledy zostana tobie odpuszczone - ale nadal nie bedziemy wiedziec, kim ty wogole jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: do pana z niemiec IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 11.08.03, 21:42 -jusz ci napisolych a jok ni kapujysch to idz se to pszytranslejtuj na germanski -drugo sprawa skound ty wirsz c`i lon je polskim nazistom, pytom siy zy kound? zy tykstu? pokosz mi jydyn choby tykst lod tygo miglanca kiery by lobrazol tyraznijsze Nimcy - qwa czykom! Gość portalu: gewinner napisał(a): > Gość portalu: builder napisał(a): > > > -kim jestem? - qwa czlowiekiem jestem, europejczykiem > jestem a nie > > ras`istowska ciota z niemiec! > > -i nie pisze, ze niemcy to lewusy i zamiast muzgu gowno > maja! jak ty piszesz o > > Polakach - tak sie nie godzi kulturalny panie z niemiac!!!! > > > > Gość portalu: gewinner napisał(a): > > > > > dlaczego bronisz tak zaciecie opinii, ktorych albo nie > > > przeczytales albo nie zrozumiales? > > > tylko dlatego, ze pisane sa przez polskiego nazi? kim > > > ty jestes? opowiedz nam. > > > ale polacy o nas moga? tak? > PS: > "muzg" pisze sie inaczej. albo nie jestes polakiem? - > wtedy bledy zostana tobie odpuszczone - ale nadal nie > bedziemy wiedziec, kim ty wogole jestes Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 do mrW 11.08.03, 21:52 mrW pisz po polsku,albo po angielsku moze tez byc po niemiecku lub po francusku. Wszystkie te cztery jezyki rozumie. Tylko na litosc Boska nie udawaj ,ze znasz slaski.Bo twoja paplanina to nie jest zaden jezyk Slaski ! - tylko zwykly belkot,co sobie sam na poczekaniu wymyslasz.Ja cie nic nie rozumie i inni chyba tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gewinner Re: do pana z niemiec IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.08.03, 21:56 Gość portalu: builder napisał(a): > pokosz mi jydyn choby tykst lod tygo miglanca kiery by lobrazol > tyraznijsze Nimcy - qwa czykom! a czytac cie nauczyli? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: do pana z niemiec IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 11.08.03, 22:50 -godosch hobys` bol za buga gorolu! Gość portalu: gewinner napisał(a): > Gość portalu: builder napisał(a): > > pokosz mi jydyn choby tykst lod tygo miglanca kiery by lobrazol > > tyraznijsze Nimcy - qwa czykom! > > a czytac cie nauczyli? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gewinner Re: do pana z niemiec IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.08.03, 22:54 Gość portalu: builder napisał(a): > -godosch hobys` bol za buga gorolu! jestem Niemcem, ktory poprzez brutalny proces polonizacji przeprowadzonej przez polaczkow w Ostdeutschland mowi takze po polsku (w kazdym badz razie lepiej od ciebie) ps. i w przciwienstwie do ciebie znam oprocz polskiego (ktorego pan niestety nie zna) takze inne jezyki obce! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: do pana z niemiec IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 11.08.03, 23:08 -na pewno bedziesz lepszy i nawet ponad ambone ode mnie w zagadnieniach plucia i ponizania gorolii z Polski i Polakow! -nigdy nie bedziesz lepszy ode mnie chobys sie zesral, chobys ryl jak wo`l bo ci twoi rodzice tego nie wytlumaczyli i nauczyli - po prostu bedziesz cienkim pracownikiem na laskach u szefa niemca a moze turka a moze ukrainca - zgnijesz koles` Gość portalu: gewinner napisał(a): > Gość portalu: builder napisał(a): > > > -godosch hobys` bol za buga gorolu! > > > jestem Niemcem, ktory poprzez brutalny proces polonizacji przeprowadzonej przez > > polaczkow w Ostdeutschland mowi takze po polsku (w kazdym badz razie lepiej od > > ciebie) > > ps. > i w przciwienstwie do ciebie znam oprocz polskiego (ktorego pan niestety nie > zna) takze inne jezyki obce! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gewinner Re: do pana z niemiec IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.08.03, 23:31 Gość portalu: builder napisał(a): > -na pewno bedziesz lepszy i nawet ponad ambone ode mnie w zagadnieniach > plucia i ponizania gorolii z Polski i Polakow! ????????? nie jestem polakiem. nieprzyjmuje takze bezkrytycznie polskich "widzi mi sie" i niewiedzy! > -nigdy nie bedziesz lepszy ode mnie chobys sie zesral, chobys ryl jak wo`l bo > ci twoi rodzice tego nie wytlumaczyli i nauczyli - po prostu bedziesz cienkim > pracownikiem na laskach u szefa niemca a moze turka a moze ukrainca - gnijesz > koles` co to za jezyk? rodzice przekazali mi moja tozsamosc oraz informacje o zbrodniach polakow! co do pracy nie jestem (niestety dla ciebie) pracownikiem ;- ). poza tym twoj jezyk moglby byc troche bardziej dobrany - no chyba ze przez twoje pochodzenie inaczej nie potrafisz. - ale to przeciez juz nie twoja wina (i twojej rodziny tez nie...) > > > Gość portalu: gewinner napisał(a): > > > Gość portalu: builder napisał(a): > > > > > -godosch hobys` bol za buga gorolu! > > > > > > jestem Niemcem, ktory poprzez brutalny proces polonizacji przeprowadzonej > przez > > > > polaczkow w Ostdeutschland mowi takze po polsku (w kazdym badz razie lepi > ej > od > > > > ciebie) > > > > ps. > > i w przciwienstwie do ciebie znam oprocz polskiego (ktorego pan niestety > nie > > zna) takze inne jezyki obce! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: do pana z niemiec IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 11.08.03, 23:49 Gość portalu: gewinner napisał(a): > Gość portalu: builder napisał(a): > > > -na pewno bedziesz lepszy i nawet ponad ambone ode mnie w zagadnieniach > > plucia i ponizania gorolii z Polski i Polakow! -juz tego dokonales`, ja? pamientosz pywnie.. > > ????????? nie jestem polakiem. nieprzyjmuje takze bezkrytycznie polskich "widzi > > mi sie" i niewiedzy! -a to nowos`c` dlo mni???? > > > -nigdy nie bedziesz lepszy ode mnie chobys sie zesral, chobys ryl jak wo`l > bo > > ci twoi rodzice tego nie wytlumaczyli i nauczyli - po prostu bedziesz cien > kim > > pracownikiem na laskach u szefa niemca a moze turka a moze ukrainca - gnij > esz > > koles` > > co to za jezyk? -jynzyk: byc` abo ni byc` - ni znosz takigo? -nu ja.., tiy mosz bogatych starych - ni mo lo czem godac`! rodzice przekazali mi moja tozsamosc oraz informacje o > zbrodniach polakow! -chciales powiedziec polskich komunistow, mam nadzieje? co do pracy nie jestem (niestety dla ciebie) pracownikiem ; -jo bym cie nowyt ni wziol za darmo! > - > ). poza tym twoj jezyk moglby byc troche bardziej dobrany - no chyba ze przez > twoje pochodzenie inaczej nie potrafisz. - ale to przeciez juz nie twoja wina > (i twojej rodziny tez nie...) -mister! -ja pochodzenie mam ubogie co nie znaczy, ze chlopskie. choc czasem bardziej wierze tym chlopom ze S`lonska jak tym ze miast! > > > > > > > Gość portalu: gewinner napisał(a): > > > > > Gość portalu: builder napisał(a): > > > > > > > -godosch hobys` bol za buga gorolu! > > > > > > > > > jestem Niemcem, ktory poprzez brutalny proces polonizacji przeprowadz > onej > > przez > > > > > > polaczkow w Ostdeutschland mowi takze po polsku (w kazdym badz razie > lepi > > ej > > od > > > > > > ciebie) > > > > > > ps. > > > i w przciwienstwie do ciebie znam oprocz polskiego (ktorego pan nies > tety > > nie > > > zna) takze inne jezyki obce! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś