Dodaj do ulubionych

Co dla oficera???POMOCY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:09
Witam panowie!!
Mam straszny problem, a mianowicie mój chłopak w tym roku, ma promocje
oficerską i chciałabym mu kupić coś fajnego, ale co? Myślałam o szabli,
wiatrówce(ale już ma)
macie Panowie albo Panie( o ile takowe tutaj są) jakiś pomysł?
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Ile kasy? 03.06.05, 18:27
      Ile masz pieniędzy? Jak jesteś w stanie wydać w okolicach 1500 PLN to kup mu gustowny pistolet na czarny proch.
    • Gość: AGUŚKA Re: Co dla oficera???POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:29
      mam nie wiele bo tylko 250zł. a ostra broń odpada, ja jestem przeciwna :)
      • wielki_czarownik Wiem 03.06.05, 20:19
        Jeśli facet pali to kup mu zapalniczkę Zippo a jeśli nie to możesz kupić pióro, długopis (elegancki) albo szwajcarski scyzoryk. Z tego ostatniego ucieszy się każdy facet. A jeżeli na dodatek poluje lub wędkuje to już będzie git. :)
    • Gość: zwiadowca Re: Co dla oficera???POMOCY IP: *.marwit.gliwice.pl 03.06.05, 21:09
      Kup sobie dobra bielizne, Twoj chlopak na ewno sie ucieszy ;-)
      • Gość: AGUŚKA Re: Co dla oficera???POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:09
        No cudną bielizne miałam w Walentynki, niestety nie pali, a pióro dostał na
        urodziny,ach...
        A myślałam jeszcze o srebrnych nieśmiertelnikach, myśle, że to fajna pamiątka,
        co wy na to?
        • kardasiak Re: Co dla oficera???POMOCY 03.06.05, 23:16
          czemu nie, maly "bibelocik", a zawsze bedzie mial go przy sobie :)
          • Gość: axx Re: Co dla oficera???POMOCY IP: *.res.east.verizon.net 03.06.05, 23:22
            Jak mu sprawisz niesmiertelnik to koniecznie jeszcze krzyzyk na droge.
            Irak i dalej pojdzie juz gladko czego oczywiscie nie zycze.
            • Gość: AGUŚKA Re: Co dla oficera???POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:32
              to ja już nie wiem, no nie pomyślałam tak o tym z tym nieśmiertenikiu-na jednej
              blaszce chciałm wpisać jego dane, a na drugiej Promocja oficerska itd.
              Panowie pomocy, naprawde nie wiem co na taką okazje mogę mu sprawić.

• Gość: pbz Re: Co dla oficera???POMOCY IP: 195.245.217.* 05.06.05, 16:18
                Prawdziwym oficerom na promocje kupowało się dobrego konia. Ale prawdziwi
                oficerowie dawno pomarli.
                Jeśli to ma być pamiątka zawodowa, to lornetka (zeby nie musiał biegać po
                poligonie lub po realnym polu bitwy z kazionną), weź kredyt i kup lepszą, bo
                250 to trochę za mało za dobą, a marnej kupować nie warto.

pbz

swoją drogą jeśli wybrałaś sobie żołnierza, to jakim cudem możesz mieć coś
                przeciwko broni. Przecież Twój facet wybrał sobie za zawód bronienie nas (i
                Ciebie też) przed nieprzyjacielem, to jak ma to robić - dobrym słowem?
                Widze szeroki szpagat moralny.

• mamajudo Re: Co dla oficera???POMOCY 05.06.05, 22:00
      Hej, nie szalej z kasą:) Wystarczy dobry scyzoryk szwajcarski (już Ci to tu
      proponowano). Mój mąż taki dostała na promocji i jest zadowolony do dzisiaj:)
      Gwarancja satyfakcji:)
      Pozdrawiam!
      • Gość: oficer Re: Co dla oficera???POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:16
        No nie zartujcie z tymi scyzorykami, bo to raczej prezent dla harcerzyka przed
        wyjazdem na pierwszy oboz;))
        Moze jednak jakas bron stylizowana na stara np. pistolety pojedynkowe. Raczej
        sie tym nie zabije, wiec bez obaw. To chyba juz duzy chlopczyk jest;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka