fantasticbaby 24.08.08, 12:36 witam wszystkich chciałabym sie dowiedziec, jak mozna zalapac prace w tp, jaka jest placa minimalna i ogolnie czy warto? a moze znacie inne firmy gdzie mozna zarobic ? szukam pracy, bede wdzieczna za pomoc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantasticbaby Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 13:10 jestem pedagogiem/resocjalizacja. Mam doświadczenie w handlu i jako pr.administracyjny, macierzynstwo tez mam za soba, wiec chce znalezc cos porzadnego a przede wszystkim dochodowego. Pracy sie nie boje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kris078 Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 13:25 Centrum Handlowe Pogoria otwierają tam napewno otworzą jakieś salony sieci komórkowych może tam... Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticbaby Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 13:32 kris 078 a jestes zorientowany cos na temat magneti? cieżka to praca dla kobiet? słyszalam od znajomej ze przez posrednika zarabiaja tam okolo 1900 zł, oczywiscie pracujac cały miesiac nie weekendy. i czy jest szansa dostac po jakims czasie umowe od firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
kris078 Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 13:29 Tu jest spis wszystkich firm możesz popytać za w czasu czy maja pełną obsadę: www.mayland.pl/main/projekty/cenhand/dabrowa_gornicza_en/plan Odpowiedz Link Zgłoś
kris078 Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 13:36 Ta to porządna firma i warunki socjalne też są w porządku, ale bardzo narzekają na brygadzistów: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=59992418&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticbaby Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 13:41 czyli moze warto spróbowac? tylko czy pisac ze wyzsze czy moze lepiej ze srednie? nie wiem jak oni sie na to zapatruja? wszedzie i wszyscy na cos narzekaja, nie ma chyba firmy gdzie bylo by kolorowo i kazdy byl zadowolony. To mnie nie przeraża, tylko to ze moga mnie odrzucic :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kris078 Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 13:49 To zależy o jakie stanowisko będziesz się ubiegać, ale najlepiej jest pisać prawdę, dziś i tak wyższe wykształcenie bez doświadczenia zawodowego mało znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticbaby Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 13:58 Zgadza sie, ale ludzie sa rozni i czasem ciezko wyczuc czy to dobrze czy zle z tym wyksztalceniem. Tez uwazam ze sam paier to jjest nic i liczy sie praktyka, ale do urzedow sie nie moege dostac :) a do pracy na produkcji moga pomyslec ze jestem jakas "ę ą" ;) Dzieki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kris078 Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 14:03 Spróbuj w biurze tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=56604888 Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticbaby Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 14:05 nooo, czytałam to, z tego co pisza to nic konkretnego, chyba szkoda czasu, skoro od tak dawna nie maja tam pracownika Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticbaby Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 14:07 chociaz moze warto sprobowac, zajrze do nich na strone moze cos znajde Odpowiedz Link Zgłoś
kris078 Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 14:07 Mój wpis jest ostatni zobacz tam Kubica trzeci. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticbaby Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 14:16 Pracujesz tam? byłam na stronie, ale nie ma juz ogłoszenia na temat pracy biurowej, widocznie ktos sie sprawdził... a spawać to ja jeszcze nie potrafie, chociaż chętnie sie naucze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kris078 Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 14:15 Spróbuj się tam zatrudnić w kadrach to będziesz miała spokój od Prezesa A dobrze płacą i na czas... Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticbaby Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 14:17 Może wysle cv bezposrednio do firmy, bo oferty nie ma w tej chwili :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kris078 Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 14:20 Tam się idzie z papierami i jest się zatrudnionym coś ci znajdą.. Już myślałem że przestalas pisac bo się przestraszyłaś że tak klne.. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticbaby Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 14:23 nie, nie, :) jest ok, no to wyruszam w pon. z cv, ale popoludniu bo rano jade na poczte na rozmowe ;) ale czuje ze sie uśmieje, jak zaproponuja mi kase. Słuchaj czyli w budiremie dla kobiety tylko praca za biurkiem czy tez moze cos innego, bo nie wiem czy pisac list motywacyjny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticbaby Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 14:30 a orientujesz sie w temacie podstawy, tak chociaz w jakich granicach? Odpowiedz Link Zgłoś
kris078 Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 14:39 W biurze to i m powiedz 8zł do ręki, a listu nie musisz pisać wystarczy cv, świadectwo pracy, dyplom, Ogłoszenia sa w wyborczej po necie: gazeta praca Pisujesz gdzieś na forach zapraszam tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46257 Odpowiedz Link Zgłoś
kris078 Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 14:40 Napisz jak było i pozdrów od emnie prezesa M jak jeszcze chłopak żyje. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticbaby Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 14:43 napisze jak tylko ich odwiedze, zajrze na to forum... Odpowiedz Link Zgłoś
kris078 Re: TP SA? o co chodzi? 24.08.08, 18:54 Ach ci administratorzy co ja z nimi mam Morfeuszu wracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticbaby Re: TP SA? o co chodzi? 26.08.08, 07:41 kris 078, po wizycie na PPolskiej, gdzie zaproponowano mi 1350brutto plus jakis dodatek (ogólnie na rękę 1000-1100) podziękowałam. Pan do mnie zadzwonił po 2 godzinach ze jestem przyjęta. Ale dzisiaj odmówie tej pracy, mam małego jak zapłace Pani, która ma się nim opiekować i kupie miesieczny zostanie mi na kosmetyki :/ i to chyba braknie... ;) wiec nie udałam sie do prezesa M., moze jak ochłone dzisiaj tam pojade, ale nawet gdyby mi dali 8 na reke to wyjdzie niewiele wiecej niz na PP. Póki co, chyba poczekam na przyjecia do MM, bo w tej chwili zależy mi przede wszystkim na kasie, a jak mały pójdzie do przedszkola (2 lata) to poszukam czegoś innego... Chyba, ze do MM sie nie załape, to bede szukac dalej... Jak sie dzisiaj masz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kris078 Re: TP SA? o co chodzi? 26.08.08, 12:08 Na poczcie to bierz (ale jako listonosz?) A ja w miarę się czuję. Na MM jak chcesz na MM. Napisz jak znajdziesz i co za prace znalazłaś. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: TP SA? o co chodzi? 26.08.08, 12:16 aktualnie panienka z okienka pocztowego miesięcznie zgarnia ok.1200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticbaby Re: TP SA? o co chodzi? 26.08.08, 12:47 no, tak jak pisałam na poczatek z dodatkiem nie wiecej niz 1140, gdybym byla świeżo po szkole albo nie miala rodziny byloby to ok, ale po oplaceniu niani i biletu miesiecznego zostaje niewiele, i do tego takie zmiany ze nic z dnia ani rano ani popoludniu. Nie mowie, ze to była zła oferta, ale nie kalkuluje sie dla mnie w tej chwili, Kadry życzyły mi powodzenia w szukaniu pracy za wiekszą kase, kiedy odmówilam :) może łatwo nie bedzie, ale ja pracy sie nie boje ;) Pozzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś