Gość: Gość IP: 81.219.121.* 07.01.08, 13:24 jak dojechać z bogucic autobusem na ul. żeliwną.jest gdzieś koło ślaskiej giełdy.Z góry dziekuje.jakie kursują tam autobusy.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matt Re: UL. żeliwna IP: 213.227.87.* 07.01.08, 13:35 Bus 177. www.kzkgop.com.pl/rozklady/start.php?kat=177_20060101 Wysiadasz na pierwszym przystanku za AWF-em, dalej na nogach w prawo. Weź kompas, mapę, zapas jedzenia i komórkę, a po 16-tej latarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w++ Re: UL. żeliwna IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 07.01.08, 13:36 Gość portalu: Gość napisał(a): > jak dojechać z bogucic autobusem na ul. żeliwną.jest gdzieś koło > ślaskiej giełdy 177, 130. Inne z przesiadką. Kiedyś to był następny przystanek za Mikołowską AWF (bugla). Teraz jak jest autostrada to już nie wiem. Tu masz rozkład: www.kzkgop.com.pl/rozklady/ Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: UL. żeliwna 07.01.08, 13:37 Gość portalu: Gość napisał(a): > jak dojechać z bogucic autobusem na ul. żeliwną.jest gdzieś koło > ślaskiej giełdy.Z góry dziekuje.jakie kursują tam > autobusy.pozdrawiam. Generalnie, to nie kursują tam żadne autobusy. Albo wsiadziesz na Dworcu PKP do autobusu linii 120 (do Knurowa) i wyjdziesz na pierwszym przystanku za AWF i pójdziesz w dół, albo wejdziesz w tramwaj jadący przez ulicę Gliwicką i na wysokości Dworca PKP Załęże wysiądziesz i przejdziesz przez tory kolejowe. Ewentualnie możesz podjechać pociągiem i wysiąść na Załężu właśnie. Po co się w ogóle wybierasz na takie zadupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: UL. żeliwna IP: 213.227.87.* 07.01.08, 14:12 Tramwaje przez Gliwicką nie jeżdżą od maja (ubiegłego roku). Podobno po modernizacji będzie tam kursować co minutę metro czy TGV na poduszce magnetycznej, ale w ciągu najbliższych miesięcy/lat na przystankach stać nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: UL. żeliwna IP: 81.219.121.* 07.01.08, 14:54 mam tam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy.dzięki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: UL. żeliwna 07.01.08, 15:57 Gość portalu: Gość napisał(a): > mam tam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy.dzięki za podpowiedzi. Jeśli przez przypadek jest to firma MAS - to lepiej zrezygnuj z tej rozmowy - dobrze Ci życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: UL. żeliwna 07.01.08, 15:58 Gość portalu: matt napisał(a): > Tramwaje przez Gliwicką nie jeżdżą od maja (ubiegłego roku). > Podobno po modernizacji będzie tam kursować co minutę metro > czy TGV na poduszce magnetycznej, ale w ciągu najbliższych > miesięcy/lat na przystankach stać nie warto. No faktycznie - jestem trochę nie na czasie, odkąd przestałem korzystać z usług komunikacji publicznej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: UL. żeliwna IP: 81.219.121.* 07.01.08, 20:51 `jeśli cos wiesz więcej o tej firmie to napisz .dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś