Dodaj do ulubionych

"Pyry" stanęły niebieskim w gardle

IP: *.icpnet.pl 30.03.08, 13:29
I co zapchlone kundle,nie wyszło wam co?Mieliście nas ugotować,a tak naprawde
to powinniście nam stopy lizać.Nam też dużo jeszcze brakuje do najlepszych,ale
trzeba patrzeć realnie i jesteśmy od was dwa razy lepsi śmierdziele
chorzowskie.NA KOLANA NA KOLANA NA KOLANA
Obserwuj wątek
    • Gość: chm_lech Re: "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.icpnet.pl 30.03.08, 13:56
      Wypowiedz nie ma co przesiąknięta miłością bliźniego ;)
      Brawo Lech wygraliśmy, bo byliśmy lepsi od całkiem nieźle grającej drużyny. Z
      taką grą to nadajemy się do europejskich pucharów, a za 2tyg Łazienkowska nasza
      !!!
      Brawo Ruch za całkiem niezłe widowisko - na pewno będę wam kibicował 3 maja ;)
      • Gość: hanys Re: "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 14:09
        Wygrała drużyna lepsza to nie ulega wątpliwości , jestem pod
        wrażenie liczby przyjezdnych (lech+arka).Ruch zagrał słabo chociaż
        co innego mówili na c+.
        Jeszcze raz gratulacje dla pyrek ,były w tym ndiu lepsze.
        • Gość: batoR1920 Wurst Hooligans Ks Ruch!!!! IP: 89.174.33.* 03.04.08, 20:28
          Dejcie nom wiyncyj kiełbasyyy!!!! Mogom być tysz oplerki!!!! Zawsze Głodni
          Huligani KS RUCH!!!
    • Gość: ciekawski podobno małe"r" biło się z policją,kradli wuszty:) IP: *.chello.pl 30.03.08, 17:00
      niezłe jaja w Chorzowie. Podobno Polska Akcja Humanitarna Janiny O. śle
      kontyngent z parówkami:)
      • Gość: Hans Re: podobno małe"r" biło się z policją,kradli wus IP: *.silesialan.pl 30.03.08, 21:39
        To przejdzie do historii jako wojna o seRdelki
      • Gość: Hans Czy Ruch ma kose z kiełbaskami ? IP: *.silesialan.pl 30.03.08, 21:42
        .
    • Gość: Re: podobno małe"r" biło się z policją,kradli wuszty:) IP: *.chello.pl 30.03.08, 17:01
      sport.interia.pl/pilka-nozna/orange-ekstraklasa/news/zjedli-kielbaski-zniszczyli-grill,1083969
      • Gość: najedzeni? Re: podobno małe"r" biło się z policją,kradli wus IP: *.chello.pl 30.03.08, 17:03
        najedzeni? Trochę sportu z policją było, to i głodne byli, no nie!?!
    • Gość: jak to jest zamiezski na trybunach a w gazetach echo... IP: *.chello.pl 30.03.08, 17:05
      jak to jest?
    • Gość: cytat podobno małe"r" biło się z policją,kradli wuszty:) IP: *.chello.pl 30.03.08, 17:07
      z onetu! "Zjedli kiełbaski, zniszczyli grill":

Policja zatrzymała jednego z uczestników sobotniej awantury podczas meczu Ruch
      Chorzów - Lech Poznań na Stadionie Śląskim. W przerwie meczu grupa ok. 200
      chorzowskich kibiców zdemolowała kiosk, w którym sprzedawane były kiełbasy z grilla.

Chuligani zniszczyli urządzenia, a kiełbaski zjedli. Najpierw interweniowali
      ochroniarze a potem wezwani na pomoc policjanci. Straty oszacowano na 10 tysięcy
      złotych.

- Trwa analiza zapisu z kamer monitoringu w celu identyfikacji pozostałych
      chuliganów - powiedział Adam Jachimczak z zespołu prasowego śląskiej policji.
    • Gość: WusztFan Czy za rok też planujecie "wielki gRil"?!? IP: *.chello.pl 30.03.08, 17:11
      przyniosę keczup i musztardę...
      • Gość: Życzliwy "wielkie gRilowanie" IP: *.chello.pl 30.03.08, 17:14
        odłożyć wam chleba?
    • Gość: Raul "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 17:12
      Na początek do Kojonkoski:człowieku takich idiotów i szowinistów jak Ty powinno
      się odizolować od społeczeństwa.Atmosfera na stadionie była całkiem przyzwoita
      ale wystarczy kilku bezmózgowców i już po widowisku.Lech był piłkarsko na pewno
      zdecydowanie lepszy (mają indywidualnie lepszych piłkarzy,fizycznie,technicznie
      - piłkarze Ruchu odbijali się niczym piłka pingpongowa od przeciwnika) i tu się
      nasuwa pytanie do trenera:jak to się dzieje,co robiliście na obozach zimowych,że
      większość piłkarzy nie wytrzymuje meczu,że jest słaba fizycznie?Poza
      tym,dlaczego na swojej normalnej pozycji nie grał od początku meczu najlepszy w
      ostatnich meczach Adamski,co robili na boisku Pepe i Janoszka?Dlaczego nie grał
      od początku Nowacki?Co robi ciągle w składzie Pulkowski-jeździec bez głowy,bez
      pomysłu na grę?Jedynie szarpiący na całej szerokości boiska Fabusz grał z
      przodu normalnie ale nie miał komu zagrać piłki,bo wszystkie dograne piłki
      momentalnie nasi "zawodnicy"tracili.Panie Radolsky czas najwyższy skończyć z
      grzecznościami w stosunku do dziennikarzy i różnych towarzyszących osób a wziąść
      się twardo do roboty .Jak to się dzieje,że jak Pan sam mówił; teraz to ma trener
      w czym wybierać ,to dlaczego ciągle grają ci zawodnicy którzy zawodzą w kilku
      kolejnych meczach?Panie trenerze mecze trzeba wylatać na boisku a nie opowiadać
      różne historyjki na konferencjach prasowych.
    • Gość: gańba ładna opinie robicie Ślonskowi paRówy IP: *.chello.pl 30.03.08, 17:16
      fest gańba!
    • Gość: Ruch Lol Chuligani zniszczyli urządzenia, a kiełbaski zjedl IP: *.chello.pl 30.03.08, 17:18
      "Chuligani zniszczyli urządzenia, a kiełbaski zjedli" - to nie moje zdanie, ale
      dawno nic śmieszniejszego nie słyszałem. Jest przynajmniej powód by się lać.
      • Gość: niebieski pRomocja byla i tyle IP: *.eranet.pl 31.03.08, 07:37
        a lech i zaby i inni nie robia promocji takie swietoszki chopcy
        glodne byli to sobie pojedli a tyle HALASU
    • Gość: p P. Todur w "ciekawy" sposób zrelacjonował mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 17:34
      Z artykułu wynika, że jedyne czym Lech się wyróżnił, to dokładniejsze podania,
      jedna ładna akcja i kupa szczęścia.

Tymczasem w meczu właściwie poza kilkoma stałymi fragmentami gry, gdy obrońcy
      Lecha trochę się gubili, Ruch właściwie nie stwarzał groźniejszych sytuacji.

Strzałów może było niewiele, ale Lech większość meczu spędził na połowie Ruchu,
      na krótką piłkę w wykonaniu Lecha przyjemnie się patrzało a po niektórych, choć
      nie wykończonych, akcjach ręce same składały się do oklasków.

W Ruchu do tego poziomu dorastał właściwie tylko Balaz i może Fabus, reszta była
      tłem. Wynik jak najbardziej zasłużony i tyle, trenerowi Radolskiemu i prezesowi
      Klimkowi starczyło klasy by to przyznać, a nie zasłaniać się jakimś "szczęściem"
      Lecha.
    • Gość: Kojonkoski "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.icpnet.pl 30.03.08, 17:40
      A,że niby zamknąć,bo mam swoje zdanie.Zastanów się Raul co Piszesz!To ja
      czytałem najpierw jakieś smieszne nagłówki w stylu,,ugotujemy pyry i coś tam o
      kotle,,, a Ty mi tu Wypisujesz o odizolowaniu pajacu
      • Gość: hanys Re: "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 17:51
        Pyry wygrały pierwszy raz od 19 lat w Chorzowie z Ruchem i mam
        nadzieje że ostatni !!!!!
        • Gość: k Re: "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.icpnet.pl 30.03.08, 18:32
          nadzieja matką głupich! pierwszy raz od 19lat! a dlaczego? w której lidze
          graliscie?
          • Gość: 19Katowice20 Re: "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:08
            W tej w której wy też swoje odbębniliście rolniku spod Poznania.
            Pozdro dla twojej żony.
    • Gość: normalny Chuligani zniszczyli urządzenia,a kiełbaski zjedli IP: *.chello.pl 30.03.08, 17:58
      naprawdę strach dziecko wsiąść na mecz, przecież nie puszczę go po kiełbaski!
    • Gość: żenada sport.interia.pl/pilka-nozna/oran ge-ekstraklasa/ne IP: *.chello.pl 30.03.08, 18:00
      sport.interia.pl/pilka-nozna/orange-ekstraklasa/news/zjedli-kielbaski-zniszczyli-grill,1083969

Żeby was tak chuliganów...Ehh.
      • Gość: °SK° Re: sport.interia.pl/pilka-nozna/oran ge-ekstrakl IP: *.proxy.aol.com 30.03.08, 18:32
        Tyle razy już trener Ruchu trąbił o skuteczności napastników
        chorzowskich. I co ? Nadal ten temat będzie wałkowany ? Zamiast
        wziąść się do pracy nad tym tematem, nie to lepiej na konferecjach
        dalej to samo p.... . Jak wielu już pisało ,wiele się słyszało gra
        bez głowy, czyli bez żadnej koncepcji, bez pomyślunku.
        Ciekawy jestem jakie były rzeczywiste założenia przedmeczowe. Bo w
        tym wszystkim ich nie było . A co do spalonych zawodników to z
        jednej strony fajnie że daje się im jeszcze szansę a z drugiej
        strony tragedia. Ale i czy w rezerwach też nie ma tragedi?
    • Gość: robak "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 18:55
      Mam nadzieję,że przeciwnicy pana Smudy dadzą mu wreszcie spokój.
    • Gość: KIBIC "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.silesialan.pl 30.03.08, 19:08
      CHCIELI PYRY UGOTOWAC A OKRADLI STOISKO Z KIEŁBASKAMI BIEDAKI!!!!
    • Gość: kibic Extra oprawa ! IP: *.streamnet.pl 30.03.08, 19:26
      "najlepsze" byly flagi Ruchu OBERSCHLESIEN i ta z
      czarnymi krzyzami i napisem
      KRZYZACY.......

Powaznie to gratulacje dla Lecha od Polaka z Bytomia za
      pokonanie szwabow i pozdro dla
      Arki, awans bedzie i tak
      • Gość: rozjechaliśmy ich Dokładnie, Brawo Lech! IP: *.chello.pl 30.03.08, 20:05
        nur fur deutsche...w waszych snach! Che, che!
      • Gość: KATTOWITZ FRONT Re: Extra oprawa ! IP: 62.206.54.* 31.03.08, 10:18
        Jak juz piszesz, to poprawnie:

polaka z Bytomia = Gorola ze lwowa.
    • Gość: zdezoRientowany Kieeełbasy! Kieeełbasy! Kieeełbasy! Kieeełbasy! IP: *.chello.pl 30.03.08, 20:32
      Grupka dresów chodzi za oknem i drze się Kieeełbasy! Kieeełbasy! Kieeełbasy!
      Kieeełbasy!

Co robić? Kupić? Dobre są?
      Roman
    • Gość: poznaniak "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.08, 21:38
      Kojonkowski - jak masz pisac w takim stylu,to lepiej zamilcz!!!
      Jestem kibicem Lecha od zawsze,ale daleko mi do pogladow tego prymitywa.
      Pozdrawiam wszystkich Niebieskich i czekamy na Was u nas,
      moze zagramy kiedys mecz,o ktorego wyniku bedzie zalezec tytul mistrza Polski -
      czego Wam i nam zycze !
      • Gość: Kojonkoski Re: "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.icpnet.pl 30.03.08, 22:16
        poznaniak życzyć to ty sobie możesz,ale tylko w snach.jesteś nijaki i nie liz
        dupy kundelką,bo się ośmieszasz parówo.Ja bardzo nie polubiłem śmierdzieli,za
        ich odważne wypowiedzi na forach.Na h.j się tak napinali?
    • Gość: Hans Ponoć była ustawka: PF kontra serdelki z grilla ? IP: *.silesialan.pl 30.03.08, 21:38
      Zna ktoś wynik ?
      • Gość: gRunwald bis Niebiescy byli uzbrojeni w żymły :( IP: *.chello.pl 30.03.08, 22:25
        poległ kwiat kiełbaski Ślonskiej:(
        • Gość: krakowska "wielki gRill" powtórka za rok? IP: *.chello.pl 30.03.08, 22:28
          ...
    • Gość: Seba a na stronie Ruchu bajki o 19 000 widzach na meczu IP: *.silesialan.pl 30.03.08, 21:43
      Wstydu nie macie
    • Gość: rts Ruch ma kose z krupniokami ?! IP: *.silesialan.pl 30.03.08, 22:38
      :/
      • Gość: fccupno Re: Ruch ma kose z krupniokami ?! IP: 212.183.134.* 31.03.08, 07:46
        Kojonkoski wiesz z ciebie to chyba taki poznaniak jak z gks katowice uczciwy
        klub. Macie swoje forum o gdzie mozecie sie wymieniac sztuka wrozenia z reki i
        nacinania ludzi na kase. Popatrz za okno moze na Wodnej stoja juz braciszkowie.

GKS ?? NIE TO CKS= CYGANSKI KLUB SPORTOWY
        • Gość: Seba spokój seRdelkowy wojowniku IP: *.silesialan.pl 31.03.08, 12:56
          .
    • Gość: Kojonkoski "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.icpnet.pl 31.03.08, 09:09
      0-2 0-2 0-2 0-2 0-2 0-2 0-2 0-2 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
      • Gość: et Re: "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.chello.pl 31.03.08, 10:30
        ruch się ośmieszył ty orłem -każdy wie czemu nazwa ruch.Co innego barwy SLONSKA
        ,kiedyś byli skin z klimzowca ipolski fany ,co nos czko w przyszłości.
        • Gość: et Re: "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.chello.pl 31.03.08, 10:33
          Każdy widzi jaka patologia okradli swój klub teraz stoiska z grilem.
    • Gość: PrawdziwyPoznaniak Do Kojonkowski IP: 212.160.159.* 31.03.08, 09:24
      Wstyd czytać co piszesz, widać emocjonalnie jesteś niedojrzały. Zapamiętaj sobie jedno ważne i bardzo stare powiedzenie: Zwycięzców ocenia się po tym, jak traktują przegranych"
      Nie dziwne, że kibice Ruchu wierzyli w swój zespół i na swoim forum mówili o tym. Ja też zawsze wierzę w Lecha. To tylko mecz, wygraliśmy, ale nie znaczy, że teraz masz obrażać ludzi którzy sercem są za swoim klubem. Robisz po prostu niezłą siarę wszystkim kibicom Lecha, i rodowitym Poznaniakiem też nie jesteś to widać od razu.

A co do meczu.
      W grze Ruchu podobały mi się rzuty rożne, po każdym wasz zawodnik dochodził do piłki i strzelał głową. Bardzo dobrze wam to wychodzi, gdyby jeszcze celność była lepsza.
      Lech przeważał szczególnie w pierwszej połowie, ale - powiedzmy sobie szczerze - nic z tego nie wynikało. Cieszę się z wygranej ale do znakomitej gry jeszcze sporo brakuje.

Pozdrawiam normalnych kibiców.
      • Gość: Kojonkoski Re: Do Kojonkowski IP: *.icpnet.pl 31.03.08, 12:39
        Tyle tylko,że to garstka hanysów przesadzała z tymi wypowiedziami i myśleli o
        bóg wie czym!Ty zaś jesteś tak inteligętny,żę rozpoznajesz ludzi po ich
        wypowiedziach-super,ale wracając do tematu to wydaje mi się,że wynik mówi za
        siebie i jestem z tego dumny.Wystarczył jeden komentarz,w którym zostało użyte
        pare mocniejszych słów i...trochę zabawy gwarantowane
    • Gość: fg "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 10:59
      w sparingu Ruch dostal oklep a wczoraj po raz drugi gdzies pod
      Radlinem oklep i ucieczka przed zabkami
      • Gość: Seb Re: "Pyry" stanęły niebieskim w gardle IP: *.silesialan.pl 31.03.08, 12:57
        Ale ze sprzedawcą krupnioków ze Śląskiego wygrali więc nie jest źle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka