lunka64 01.04.08, 09:44 Bardzo proszę o opinie na temat Kliniki Chirurgii Przewodu Pokarmowego na Ligocie, na temat personelu i profesora Lampe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szaman Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi IP: *.gprs.plus.pl 01.04.08, 18:49 Na pytanie pierwsze: ścisła czołówka krajowa, renoma europejska. Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 01.04.08, 20:13 Dziękuję-to dla mnie ważne,w maju syn bedzie miał tak bardzo poważną,ryzykowna operację!!Tak bardzo sie boje,będzie go operował profesor-musi byc dobrze,mój syn musi z tego wyjśc!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi IP: *.gprs.plus.pl 01.04.08, 20:35 Może będzie operował profesor, może nie ale zapewne powiedziane będzie że profesor. Na pewno nie będzie gorzej, jeśli nie zrobi tego osobiście. W każdym przypadku syn będzie w bardzo dobrych rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 02.04.08, 22:43 Dziękuje za słowa otuchy!!Mam nadzieję,ze zrobi to profesor,sam nam powiedział,ze nikt inne nie podejmie sie naprawienia tego...co schrzanili w innym szpitalu.Boje sie,bo operacja jest bardzo ryzykowna,ale nie mamy innego wyjścia......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi IP: *.gprs.plus.pl 03.04.08, 20:43 Jak trzeba to trzeba. Syn będzie naprawdę w świetnych rękach. Najlepszego i - napiszcie po operacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 13:35 Profesor Lampe jest świetnym chirurgiem. Będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 04.04.08, 19:01 Dziękuję za każde dobre słowo-tak bardzo teraz tego potrzebuję!!!Na pewno napiszę po operacji -mamy termin na 27 maja........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi IP: *.gprs.plus.pl 04.04.08, 21:26 Czekam/y na wieści, na pewno dobre. I jeszcze raz: czy profesor własnoręcznie, czy nie, bez różnicy, to jest świetny, profesjonalny zespół. Pzdr:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: By ła pacjentka Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi IP: *.centertel.pl 04.04.08, 23:58 Wspaniała Klinika,od wielu lat.Dzięki nim żyję kolejne 14 lat.Wysoka kultura,wiedza i poświęcenie.Każdy następny zespół wyrastał pod okiem profesora Górki,a teraz od lat profesora Lampe.Myślę,że wszystko będzie dobrze.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 05.04.08, 18:13 Szamanie,Była pacjentko-dziękuję wam z całego serca!!!Nawet nie wiecie jak ważne są dla mnie Wasze wpisy!!!Dodaliście mi otuchy i wiary w to,ze syn pomyslnie przejdzie tą ciężką operację!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 02.07.08, 09:10 Jutro operacja syna!!!Trzymajcie kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 08:25 Potwierdzam poprzednie wypowiedzi, Klinika na poziomie światowym, pełen profesjonalizm, wspaniali ludzie. Twój Syn trafił najlepiej jak mógł. Bedzie dobrze. 3 majcie sie ciepło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 13.04.08, 08:55 Lukas dziękuję - każde dobre słowo,każda pozytywna opinia dodają mi wiary w lepsze jutro,wiary w to,ze będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 27.04.08, 17:33 Do operacji został równy miesiąc.........dalej moimi myślami rządzi strach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 18.05.08, 20:11 Stan syna się pogorszył..udało sie go przenieść z naszego szpitala do Kliniki.Ma tu o niebo lepszą opiekę!!!!Muszą go podleczyć,wzmocnić...nie wiemy,kiedy będzie operacja.......Tak bardzo sie boimy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi IP: *.tys6.1000lecie.pl 18.05.08, 21:17 Dacie radę i lekarze też! Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 20.05.08, 09:01 Kot-dziękuję!! Mamy nadzieję,ze tak będzie...ten koszmar musi sie w końcu skończyć...te cierpienia...ten ból!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi IP: *.gprs.plus.pl 20.05.08, 21:04 Cześć Lunko,co nowego u syna? O co w tym wszystkim chodzi, co mu spaprali w tamtym szpitalu? I co mówią w Ligocie? Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 21.05.08, 20:07 Szamanie....długo by opowiadać,a to nie miejsce na to...Ogólnie sami nie wiedzieli co mu jest,nie rozpoznali objawów ostrego rzutu choroby i...rozłożyli ręce!!!Widząc rany jakie mu sie porobiły stwierdzili tylko,ze jego organizm przestał walczyć!!!Lepiej,ze jest w klinice,bo ma o niebo lepszą opiekę-to jakby dwa inne światy!!!Wczoraj okazało sie jeszcze,ze zafundowano mu gronkowca-prawdopodobnie w naszym szpitalu,bo na pewno nie na Ligocie.Operacja nie wiadomo kiedy,syn bardzo załamany i już coraz mniej sił ma do walki -już nie wiem jak mu pomóc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi IP: *.gprs.plus.pl 21.05.08, 20:40 Dobra Lunko, są sposoby i na gronkowca, na pewno będą zastosowane. Ty nie musisz być fałszywie pogodna, chorzy są na to wyczuleni. Więc bądź sobą, okazuj chłopakowi (? - ile ma lat?) współczucie lecz nie rozczulaj się. Jest w najlepszych rękach - lekarzy no i Twoich - za jakiś czas poprawi mu się, doczekacie się operacji a potem będzie już tylko lepiej. Ściskam oboje /czy ile Was tam jest;-)/, dawaj głos! Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 22.05.08, 20:35 Szamanie...dziękuję za pozdrowienia,za słowa pociechy!!!To bardzo ważne...cieszę sie,ze czasami sie tutaj wpisujesz. Syn ma 21 lat,choruje od roku i coraz gorzej to znosi,tym gorzej,ze porobiły mu sie rany i ciągle walczy z bólem...codziennym bólem!!!Teraz starają sie go uruchomić,bo od tygodnia on leży,co nie jest dobre. Nie jestem fałszywie pogodna,on wie co czuję,a z rozczulaniem...choć sie staram to różnie bywa!!! Ty też sie odzywaj.....chciałabym coś sie o Tobie dowiedzieć...po nicku to pewno facet jesteś;)Ilu letni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi IP: *.gprs.plus.pl 24.05.08, 19:04 No cóż, czasem trzeba dawać radę bardziej niż się chce i niż się da. Mam nadzieję, że lekarze nie zapominają o tym że trzeba zwalczać także ból? Gdyby zapominali, domagajcie się. To bardzo ważne w leczeniu, bez bólu organizm jest silniejszy. Trzymajcie się dzielnie a Ty pojawiaj się tu jak będziesz mogła, facet iluśtamletni kibicuje Wam. Obojgu, choć heteroseksualny;-). Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 26.05.08, 07:48 Iluś tam letniemu ;) dziękuję za kibicowanie!!!Tak ważne jest wsparcie innych...tak bardzo mi pomaga!!! Nie,lekarze nie zapominają o zwalczaniu bólu i na dzień dzisiejszy nie mamy zastrzeżeń do opieki-oby tak dalej!!!Syn od dwóch dni jest w lepszej formie i fizycznej i co równie ważne w psychicznej.Zaczął sie uśmiechać i zaczął jeść!!Nie tracę nadziei...zaczyna ona rosnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
autoharp Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 26.05.08, 13:18 Troll? Mitomanka? Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 26.05.08, 20:56 > Troll? Mitomanka? ........Nie rozumiem o co Ci chodzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
autoharp Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 27.05.08, 08:33 lunka64 - klinika dla dorosłego syna, urolog dla małej córeczki, szukam mieszkania (w Będzinie chociaż jestem spoza województwa)bo ciocia wyrzuciła z domu, itd, itp. na różnych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 27.05.08, 09:09 I co w tym złego,że człowiek potrzebuje wsparcia,ze szuka wiadomości????Nadal Cię nie rozumiem............ Nie jestem ani mitomanką ani trollem....... Odpowiedz Link Zgłoś
autoharp Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 27.05.08, 09:22 Wystarczy juz. Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 11.06.08, 13:11 Jesteśmy..jakby w zawieszeniu....czekamy na operację..... Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 02.07.08, 09:12 Nadszedł ten dzień -jutro operacja!!!!Tak bardzo sie boimy...tak bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 09:25 Będzie dobrze, choć nie będzie łatwo w pierwszym okresie po operacji. Ale wierz mi Lunka , Twoj syn jest w najlepszych rękach w jakie mógł trafić... Pozdrowienia i trzymam kciuki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunka64 Re: Klinika Chirurgii Przewodu Pokarmowego-Katowi 30.07.08, 18:00 Syn od poniedziałku jest w domu-spędził w klinice 2.5 miesiąca.Było bardzo,bardzo ciężko,ale powoli syn dochodzi do siebie.Przed nim jeszcze długa rekonwalescencja,ale teraz już musi być dobrze!!!Dziękuje za wsparcie i pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś