Gość: Gmoch IP: *.dslgb.com 04.04.08, 18:27 Jak widać za kasę można wszystko... www.legia-cwks.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ruw panicznie się boi Cwielonga!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 16:22 Wisla tak okropnie boi się Cwielonga, że nie wystawiała go nawet do własnego skladu, kiedy ten zawodnik był w jej kadrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość wydawało mi się IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.08, 16:44 że dziennikarze gw przygotowują się merytorycznie przed pisaniem artykułów. Niejaki Todur temu zaprzecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: wydawało mi się IP: *.elsat.net.pl 05.04.08, 16:54 ćwielong grał w jednym meczu wisły i nawet strzelił bramke...samobujczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Wisła Kraków boi się Piotra Ćwielonga IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 05.04.08, 17:30 Za kazdym razem gdy Wisla gra z zespolem do ktorego wypozyczony jest jakis jej zawodnik to dziennikarze zaczynaja swoje placze, ze Wisla nie pozwala grac. Na litosc boska! to jest normalne, ze Wisla nie chce aby jej zawodnik gral przeciwko niej. Jak Ruchowi i Cwielongowi umowa nie pasowala to mogli jej nie podpisywac. Wisla stosuje ta regule odkad Sosin wypozyczony pozbawil pozbawil Krakowian mistrzostwa. Zreszta w umowie wypozyczenia jest zapis mowiacy za ile Piotrek moze przeciw Wisle zagrac. Wisla stosuje Odpowiedz Link Zgłoś
toma83 To niech GW zaplaci za Cwielonga... 05.04.08, 17:50 ...skoro jest taka madra ? Wisle stac na taki zapis, Ruch to zaakceptowal i nie chce wplacic czyli Wisla na tym dobrze wyszla. Jak panowie dziennikarze sa tacy zatroskani to niech wplaca brakujaca reszte i wszyscy beda zadowoleni. Jakos w Anglii jest to powszechna praktyka, ale o tym juz nie laska wspomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub666666 Wisła Kraków boi się Piotra Ćwielonga 05.04.08, 18:00 wisełka - ha ha. Śmieszny, wiejski klubik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: °SK° Re: Wisła Kraków boi się Piotra Ćwielonga IP: *.proxy.aol.com 05.04.08, 22:44 Ale czy w Ruchu jest tylko Cwielong? A gdzie jest reszta? Urlop maja? A Tlumaczenie ze to byla >Wielka Wisla< to do mnie nie przemawia.Z wielkim tez nalezy grac a nie byc tylko statysta na meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Wisła Kraków boi się Piotra Ćwielonga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 10:55 Mam nadzieje że mecz ostatniej szansy we wtorek jak Radolski przegra to poleci.Jak można grać 25 meczów zczego każdy w innym ustawieniu? W meczu z Wisłą 5 obrońców po stracie bramki dalej obrona wyniku 1:0,przy stracie gola na 2:0 dalej nic .Co to za trener co boi się zagrać ofensywnie (mecz z Lechem,Wisłą)co za różnica czy przegra 3:0 czy 2:0.Radolski won z Chorzowa i zabieraj tego Fabusza ze sobą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: °SK° Re: Wisła Kraków boi się Piotra Ćwielonga IP: *.proxy.aol.com 06.04.08, 12:29 Przepraszam wszystkich ale mnie juz ponosi. Jak dlugo bedzie sie reabic temat -S-K-U-T-E-C-Z-N-O-S-C-. Przeciez to juz leci az do obrzygania. Q.. M... co sie robi w tej sprawie? Nic kompletnie nic. Gracze nie maja zadnego pomyslunku na plycie boiska. Trener nie ma zadnego pomyslunku na lawce. Mam wrazenie ze niema jakiegokolwiek pomyslu taktycznego przed meczem. Jakos to bedzie. Po raz drugi apeluje do zarzadu klubu. Zatudnic do klubu >psychologa< Moze on pomoze trenerowi i zawodnikom. Bo naprawde nie idzie z tego wszystkiego nic zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Wisła Kraków boi się Piotra Ćwielonga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 13:11 Sadlok siedzi na rezerwie ,a na boisku Golem i Grodzicki nie wspomne o Grzybku wszyscy zupełnie bez formy.Przykład akcji (jednej z nielicznych)w 2 połowie Pulkowski dostaje piłke na wolne pole i zostaje przegoniony przez 2 obrońców Wisły na odcinku 10 m mimo że miał 2 m przewagi .Piłkarze są bez szybkości i bez pomysłu na gre !!! A na Fabusza to już patrzeć się nie da co on wyprawia . Mam nadzieje że zarząd coś z tym zrobi zanim będzie za pózno. Odpowiedz Link Zgłoś