Dodaj do ulubionych

Profesorze, byłeś wielkim człowiekiem

14.07.08, 22:37
Jakiś taki utarł się zwyczaj, że gdy umrze ktoś wielki trzeba o nim napisać
nie tylko artykuł na pierwszej stronie ale 40 artykułów. Nie wiem czy to tylko
w polskiej prasie, ale trochę mnie to śmieszy.

Choć Profesora bardzo lubiłem.
Obserwuj wątek
    • Gość: das_spiel_ist_aus krokodyle placza IP: *.adsl.alicedsl.de 15.07.08, 07:39
      lepiej by bylo,zeby "lo,buzek",michnik wal,emsa razem z?????zamkneli sie...popatrzcie na siebie nedznicy,ukatrupiliscie juz drugiego,(pierwszy byl wojtyla)zeby wasze swinstwa(oszustwa) nie wyszly na wierzch...
    • Gość: JM Nie płakałem po Geremku IP: 66.230.230.* 15.07.08, 08:07
      Pamiętacie po śmierci papieża taki artykuł w Wyborczej "Nie płakałem po papieżu" ?

Geremek jako polityk był beznadziejny.
      Jako osoba prywatna - nie znałem go, wyrazy współczucia rodzinie i niech mu ziemia lekką będzie.
    • Gość: das_spie_ist_aus i jeszcze jedno IP: *.adsl.alicedsl.de 15.07.08, 08:08
      czy do "wyrazow wspolczucie" przylacza sie pan thomas heinle(patrz google)i reszta tego katolickiego by.la ?
    • Gość: tolek Mówca dobry, ale jako polityk, niestety słabiutki IP: *.chello.pl 15.07.08, 08:58
      Z punktu zwykłego zjadacza chleba stwierdzam, że kiedy p. Geremek
      został eurodeputowanym, to słuch o nim zaginął. Może to jest wina
      mediów, ale o polskiej "reprezentacji" europarlamentarzystów jak na
      razie było głośno tylko wtedy, kiedy wybuchała jakaś afera, albo
      granda w stylu pan Giertych i spółka.
      • bajeranek Re: Mówca dobry, ale jako polityk, niestety słabi 15.07.08, 09:56
        No proszę, już pięć postów i jeszcze żaden moralno-mentalny karzeł
        nie naskrobał "geremek komuch niepolak zdrada w magdalence itd". To
        krzepiące.
        RIP, Panie Profesorze.
    • Gość: Rysiek Profesorze, byłeś wielkim człowiekiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:20
      Wielki góral tylko że z góry Synajm.
      • bajeranek Re: Profesorze, byłeś wielkim człowiekiem 15.07.08, 12:39
        No i pojawił się pierwszy karzełek, Rysiek.
        • Gość: FullBeier Re: Profesorze, byłeś wielkim człowiekiem IP: *.gprs.plus.pl 15.07.08, 18:01
          Żal każdej duszy, nawet brata starszego, nożykiem zamiast kropidła chrzczonego
          vel mosie Levartowa, co się nawet nazwisko rodowego i braci młodszych -
          bajeranków wstydził.Sąd Niebieski... nierychliwy, ale ponoć sprawiedliwy.Popiół
          czy dechy...każdego to czeka.
          • bajeranek Re: Profesorze, byłeś wielkim człowiekiem 15.07.08, 20:35
            FullBeier, następny grząś. Oczywiście nie jest żadnym antysemitą (przecież w
            Polsce wcale ich nie ma) tylko tak jakoś uważa się za lepszego, bo ma napletek.
            Zamiast rozumu i przyzwoitości. Cały jest jednym wielkim napletkiem.
            • Gość: FullBajera Re: Profesorze, byłeś wielkim człowiekiem IP: *.gprs.plus.pl 15.07.08, 22:23
              Srutu tu tu..i trata ta ta....!Widać, ż ty Barankubajerancki wcale nie bajer
              zasadzasz ,ale mówisz szczerą prawdą...swoją, sądząc ludzi według
              siebie.Znaczy się, masz myckę zamiast napletka na mózgu?
              Chopie, pomyśl o urlopie, i o penisie pomyśl...kto by kochał w taki
              upał!Wyluzuj w tej kamienicy, wyjdź chociaż na ulice,mośku.
              • Gość: bobo Re: Profesorze, byłeś wielkim człowiekiem IP: *.gprs.plus.pl 15.07.08, 22:29
                dobrze ci bajeranek napisał napletku ujadający
                • Gość: reBobo Re: Profesorze, byłeś wielkim człowiekiem IP: *.gprs.plus.pl 15.07.08, 22:42
                  No i pojawił się kolejny bajeranek , ksywka < bolo -biber>! Szczere kondonolecje
                  dla ciebie, bolo, skuli towrzycha tak zacnego.... same bibry, w myckach ... a fuj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka