halev Re: Monarchista został szefem Telewizji Katowice 21.01.09, 09:22 Rozbrajająca szczerość tego pana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ireneusz Tadeusz Monarchista został szefem Telewizji Katowice IP: *.aster.pl 21.01.09, 09:31 he he !! dla śląskiego dzienikarstwa dzienikarstwa !! he he ! skromnie nie dodając sląskiego dzienikarstwa żydowskiego pochodzenia !! he he !!! media w Polsce i na świecie to domena żydowska ! i wszelkie opinie sa tylko żydowskie i nic wiecej ! [ bez obrazy ! ] Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Monarchista został szefem Telewizji Katowice 21.01.09, 09:45 Kolejny chory na manię "żydostwa". Może jeszcze Żydzi trzymają władzę w kiblach, kasach dworcowych i w wypożyczalniach filmów?? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Monarchista został szefem Telewizji Katowice 21.01.09, 13:01 Gość portalu: Ireneusz Tadeusz napisał(a): > he he !! dla śląskiego dzienikarstwa dzienikarstwa !! he he ! > skromnie nie dodając sląskiego dzienikarstwa żydowskiego > pochodzenia !! he he !!! media w Polsce i na świecie to domena > żydowska ! i wszelkie opinie sa tylko żydowskie i nic wiecej ! > [ bez obrazy ! ] Już cię wypuścili z Rybnika? To dobrze, ale nie zapomnij brać leków i zachowuj czujność! ONI są wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacz Publiczne koryto trzeba zlikwidować IP: 193.24.200.* 21.01.09, 09:36 Prywatni robią więcej programów i lepsze, bardziej zróżnicowane, w tym wiele misyjnych, a nie tylko nie biorą abonamentu, ale jeszcze płacą podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Monarchista został szefem Telewizji Katowice 21.01.09, 09:44 To co się dzieje w TVP,to pokłosie współpracy Pana Prezydenta i SLDowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Monarchista został szefem Telewizji Katowice IP: *.chello.pl 21.01.09, 09:51 Co za różnica, czy zna się na samochodach, czy z drukarni przyjechał? Ten był świetny, bo się nie wtrącał, dzieciaki bawiły się w tv, a starszaki za odgrzewane od 20 lat kotlety zawijały te swoje sreberka. Coś się zmieni? przecież trzeba fachowca, żeby wiedział, gdzie szukac tych oszczędności w kosztorysach. Na początek radzę policzyć, ilu na te nieliczne programy przypada tzw. kierowników produkcji i producentów, których jedynym obowiązkiem jest przystawienie pieczątki na kwitach - no i jaką kase za to biorą! Odpowiedz Link Zgłoś
incipit To twoje dzieło jarkaczusiu, faszyści u władzy 21.01.09, 09:51 To twoje dzieło jarkaczusiu, faszyści u władzy. I za to jesteś kaczy pomiocie niestety odpowiedzialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam sam jesteś faszystą durniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 15:27 incipit napisał: > To twoje dzieło jarkaczusiu, faszyści u władzy. > > I za to jesteś kaczy pomiocie niestety odpowiedzialny. i chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
tibnor Echhh, to tak jak z Józefem Wissarionowiczem.... 21.01.09, 09:54 Stalinem. Zmarł Strateg w 1953 r., a jego dzieło trwa - np. Korea Północna. A u nas - poszedł w cholerę "Strateg" Jarosław Kaczyński - a jego dzieło trwa - publiczne radio i TVP. Wieczna sława wszechmogącemu Jarosławowi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asss Monarchista został szefem Telewizji Katowice IP: *.metronet.pl 21.01.09, 09:58 i oto jest Polska właśnie........Nie mam doświadczenia w pracy w telewizji, zaproponowano mi to stanowisko, więc się zgodziłem - powiedział nam Dalecki ........PIĘKNE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Jędrzejewski Coś się dziennikarzom pomieszało. -UPR a nie LPR ! IP: *.175.151.195.piasta.pl 21.01.09, 10:02 Rozumiem, że w czasach wolności słowa, demokracji, tolerancji itd. dziennikarzom GW nie wolno pisać o jakichkolwiek sukcesach tej partii i trochę im współczuję z tego powodu, ale cieszy fakt, że reżim Michnika powoli odchodzi na śmietnik historii więc może przyjdzie "odwilż" i nawet w Wyborczej dziennikarze będą mogli pisać prawdę :) Czego szczerze życzę całej redakcji ! Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: Coś się dziennikarzom pomieszało. -UPR a nie 21.01.09, 15:48 w ostatnich wyborach startowali razem. latwo o pomylke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Monarchista został szefem Telewizji Katowice IP: *.mpips.gov.pl 21.01.09, 10:28 od razu widać- właściwy człowiek na właściwym miejscu........... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Dobrze, ze nie dostal oferty na pilota Airbusa.... 21.01.09, 10:36 tez by pewnie ja przyjal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobrze, ze nie dostal oferty na pilota Airbus IP: *.aster.pl 21.01.09, 10:56 a ja nie wierze! hahaha, z tym gosciem bawilem sie razem na studiach! Lazi rzymaj sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobrze, ze nie dostal oferty na pilota Airbus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 22:52 tylko ze on tych studiow nie skonczyl niestety, a chwali sie dyplomem ekoniomisty z niemieckiej uczelni, zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 :)) To juz lepiej mianowac rolnikow z SB. 21.01.09, 10:51 Osmieszaja sie ci katoliccy monarchisci z LPR i nie wiadomo skad jeszcze. To jest blazenada za publiczne pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Czyli z deszczu pod rynnę... 21.01.09, 10:52 Po merytorycznej nędzy mediów publicznych rządzonych przez PiS, wespół z LPR i Samoobroną, będzie c.d., tyle że funkcjonariuszy politycznych tej pierwszej partii zastąpią "oficerowie" z równie szkodliwych LPR i Samoobrony. PO, twój pierwotny pomysł, żeby zlikwidować tego rodzaju media "publiczne", okazuje się najlepszy! Wróć do niego i go zrealizuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łaty Ulica przed TV Kat niech naprawią IP: *.3s.pl 21.01.09, 11:23 TV Kat wstyd takie dziury na drodze przed ich siedzibą Odpowiedz Link Zgłoś
tuskomatolek Gazete Wyborcza prowadzi Adam Michnik.... 21.01.09, 11:24 Czy on zna Polske? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEX [...] IP: 218.63.252.* 21.01.09, 11:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: Monarchista został szefem Telewizji Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 11:40 Autor art.Przemysław Jedlecki jest tez napewno początkującym dziennikarzem,pewnie też po jakiejś szkółce,bez posiadania umiejętności pisania logicznie i gramatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Monarchista został szefem Telewizji Katowice IP: *.chello.pl 21.01.09, 11:55 Dziennikarze to wyjatkowi tchorze,jeden powiedzial,ale zastrzegl,aby nie podawac swego nazwiska,hieny chetnie zjedza padline,ale o swoja pupe sie boja, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN STEFAN Monarchista został szefem Telewizji Katowice IP: 79.191.85.* 21.01.09, 11:56 NARESZCIE MĄDRY CZŁOWIEK W TELEWIZJI DOŚĆ KŁAMSTW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik mi mi mi mi zaproponujcie takie stanowisko!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 11:58 tez sie na tym nie znam, a przy tym nie jestem powiazany z zadna partia polityczna, wiec jestem czlowiekiem spoza ukladu! aha, i nie znam sie nie tylko na tv, ale rowniez na budownictwie, energetyce i wiele wiele innych, wiec jestem kandydatem idealnym! prosze o oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Szymonski wracaj ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:14 Szymonski wroc i zrob porzadek z tym bagnem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Monarchista został szefem Telewizji Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:24 Mnie nie tak bardzo nerwuje brak kompetencji. Ale bardziej fakt, ze przuslany z Warszawy agent - bez znajomosci, rozumienia G.Slaska i jego specyfiki, kultury, itp. Desant z Moskwy nad Wisla. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne a mnie martwi brak troski Donka 21.01.09, 12:27 o TVP, nie zdaje sobie sprawy jakie niebezpieczenstwa to niesie, pozostawic 4ta wladze w panstwie w rekach anarchistow i nazistow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Monarchista został szefem Telewizji Katowice IP: *.icpnet.pl 21.01.09, 12:58 w dupę wsadźcie sobie abonament!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Monarchista został szefem Telewizji Katowice IP: 194.181.0.* 21.01.09, 13:13 teraz wiadomo jak i kogo się wybiera na dyrektorów TVP............ Dlatego nie ma co potem oglądać w TVP.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenn A dlaczego nie: Linuksiarz został szefem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.09, 13:17 Bo nie rozumiem wyboru tytułu. A swoją drogą: czy to nie kolejny sukces systemu spod znaku pingwina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cisza-jak-ta Jestem dziennikarzem (ze Slaska) IP: *.chello.pl 21.01.09, 13:40 i uwazam, ze mediami powinni rzadzic ludzie znajacy się tym temacie, majacy jakikolwiek zwiazek z tym medium, znajacy specyfikę srodowiska i tej pracy. Bez narzucania lini programowych,skoro ma byc to obiektywne medium. Przynajmniej teoretycznie. TV K-ce jest kiepska raczej z braku kasy, a nie inwencji i pomyslow. Zreszta patrzac na ramowki stacji regionalnych, nikom nie zalezy by te stacje funkcjonowały. Uciekaja z niej dziennikarze, patrz: Kamil Durczok (TVN), Ewelina Kopic(POLSAT), MArek CZyż (TV SILESIA), czyli swego czasu slaskie gwiazdy, wyrosłe w tej stacji. Zreszta jakim prawem LPR obsadza stanowiska, skoro nie ma tej partii w parlamencie???? SKoro ten panocek jest niedoszlym poslem... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkdfjkvfjdfjjl Re: Jestem dziennikarzem (ze Slaska) IP: 213.139.155.* 29.09.10, 17:06 last but not least powinien byc zakotwiczony w regionie, nie mam na mysli: silowo-wplywowo-znajomosciowo, tylko emocjonalnie, lojalnie, kompetentnie, powinien miec choc troche jakis "record" w slaskich inicjatywach, organizacjach itp. Bo ufoludków-czerwonodupków styknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga1953 Monarchista został szefem Telewizji Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 13:44 Lepiej zlikwidować TVP Katowice.Niech mi ktoś powie co tam można ciekawego zobaczyć.A teraz po zmianie dyrektora to już będą same modły i wywiady z księżmi.Od ewangelizacji są kościoły,a nie telewizja.A doświadczenia w pracy w telewizji niech pan Dalecki nabiera na swój koszt,a nie na mój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cisza-jak-ta zgoda,zreszta praca w TV nieco rozni sie od IP: *.chello.pl 21.01.09, 13:46 prowadzenia gazety, tudziez pisania do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Monarchista został szefem Telewizji Katowice IP: *.chello.pl 21.01.09, 14:40 A jak ci się samochód zepsuje, to oddajesz go do kasacji? Jak w domu dach przecieka. to go burzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisiel K-ce Skandal! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 14:09 i tyle. jak tak można? Odpowiedz Link Zgłoś