Dodaj do ulubionych

Ruch - Piast: kluczowy mecz na dole tabeli

IP: 86.29.14.* 09.05.09, 13:44
z całym szacunkiem do piasta ale tomy zdobędziemy 3pkt!!!anty ksg!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Ruch - Piast: kluczowy mecz na dole tabeli IP: *.eimperium.pl 09.05.09, 22:23
      Piastunka postara się Wam to zadanie utrudnić ;-) my także liczymy na punkty w
      tym spotkaniu
      • Gość: pko Re: Ruch - Piast: kluczowy mecz na dole tabeli IP: *.sukcesnet.pl 10.05.09, 07:43
        ruch wygra bo wygra i tyle w temacie
        • Gość: Niebieska Ligota Re: Ruch - Piast: kluczowy mecz na dole tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 08:49
          Mam nadzieje że Niebiescy wygrają , obie drużyny się utrzymią w
          ekstraklasie , a szczewa spadną .
          • Gość: krupniok Re: Ruch - Piast: kluczowy mecz na dole tabeli IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.05.09, 09:50
            gynał;-)))
          • Gość: KSG Re: Ruch - Piast: kluczowy mecz na dole tabeli IP: *.ekspres.net.pl 10.05.09, 12:00
            Won jebane smRody
    • Gość: niebiesko mi Ruch - Piast: kluczowy mecz na dole tabeli IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.09, 10:28
      remis styknie a kluczowy to jedne przegrali,wczoraj
    • Gość: max Ruch - Piast: kluczowy mecz na dole tabeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 12:59
      ale durny artykuł
      • Gość: Niebieska Ligota Re: Ruch - Piast: kluczowy mecz na dole tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 19:09
        No i się poukładali ale zawsze jeden punkt jest szkoda bo gdyby
        piłka po strzale Janoszki nie trafiła w słupek ......
        Teraz trzeba wygrać z Arką i Łks-m.
        • Gość: niebiesko mi Re: Ruch - Piast: kluczowy mecz na dole tabeli IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.09, 21:46
          4 punkty styknom ,no i Puchar Polski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka