Gość: Aniela IP: *.dsl.telesp.net.br 28.06.09, 14:15 Kto z was daje więcej niż 100zeta na tace? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: harc mistrz =----> Re: Taca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.09, 15:20 Jeszcze nigdy tyle nie dałem. Przeważnie rzucam bimetalową monetę (2 lub 5 zł). Chociaż przy większych okazjach leci papierek (10 lub 20 zł). Przymierzę się kiedyś do 50 lub 100 zł. Może w kościele na jakiejś wsi lub w małym miasteczku? Będą mieli miejscowi kronikarze co wspominać. ;-))) (HKP) ... CZUWAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Ja zawsze IP: *.centertel.pl 28.06.09, 16:05 daje 122 z vat żeby buk mi rozum wreszcie dał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re małoważny !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 17:11 Ile razy mam ci tłumaczyc ,że Bóg przez"o"z kreską i z dużej litery!!! Tobie żadna kasa rozumu nie wróci ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Re małoważny !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 17:14 A buk to takie drzewo ,wiesz ? Pewnie nie ,ale jak już na jakieś trafisz to się mocno walnij w łeb :) Usłyszę na bank ,bo taki pusty baniak pewnie fajny odgłos daje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: commens od gościów Re: Re małoważny !!!!! IP: *.domainunused.net 28.06.09, 17:53 Tak też myślałam słysząc ten jazgot, że to zuzia zaznacza teren). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Re małoważny !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 18:05 Błąd ! Ja się staram ten teren oczyścic ze śmieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stjopka Re: Re małoważny !!!!! IP: *.versanet.de 28.06.09, 18:12 Oczyszczaj, oczyszczaj ze smieci! Moze przy okazji sama sie unicestwisz! czego ci zyczy Stjopka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Re małoważny !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 18:14 Stjopka -idiotka ? Kopę lat !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comments gościówy Re: Re małoważny !!!!! IP: *.domainunused.net 28.06.09, 18:15 Sprostowanie zuzo, sprostowanie ... Zostawiasz kupę gdziekolwiek się pojawiasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Re małoważny !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 18:17 Żenada... poziom rynsztokowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz =----+ Re: Re małoważny !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.09, 21:51 Jak byłem pacholęciem małym, to zapamiętałem na całe życie taki wierszyk, którego mnie moja matka nauczyła: "Płynął buk przez rzekę Bug. Sprawił Bóg, że nie utonął buk". (HKP) ... BÓG Z WAMI! Z CZUBIĄCYMI SIĘ FORUMOWICZAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciotka Klotka Re: Taca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 03:30 Ad rem. A ja nic nie daje.za te szopki,za Poetza,za Jankowskiego,za Głódzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caddi Re: Taca IP: *.pl 29.06.09, 07:36 Od dłuższego już czasu nie daje nic, a wczesniej jak mie czorni zgorszyli, ciepołech jym ceski Z METRA na taca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka 5zeta IP: *.centertel.pl 30.06.09, 17:34 a z tacy zabieram 100zeta;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz =----+ Re: 5zeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 18:28 Nawet wiem jak sprytnie to robisz: - monetę 5-złotową trzymasz między palcem wskazującym i kciukiem; - kładziesz ją albo rzucasz na tacę w okolicę leżącego tam banknotu 100-złotowego; - nieznacznym ale wytrenowanym chwytem za pomocą najmniejszego i sąsiedniego palca ujmujesz ów banknot papierowy i... ...jesteś 95 złotych "do przodu". (!) W piekle się będziesz smażył po śmierci, świętokradco! (HKP) ... CZUWAĆ KOŚCIELNE I MINISTRANTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: 5zeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 18:32 E tam,zaraz świętokradco :))))) zuzka złodziejaszkiem jest zwykłym :) A Czesio mówi ,że piekła nie ma ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: 5zeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 18:34 zaraz,chyba nie Czesio... Maślana ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stjopka Re: 5zeta IP: *.versanet.de 01.07.09, 19:06 A ma wziasc te stowe koscielny - to niech lepiej wezmie potrzebujacy! W koncu wodka tez kosztuje, a mszalne wino mozna skrecic w zakrystii za lulu. Pozdrowko Stjopka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zachary Re: Taca IP: *.chello.pl 02.07.09, 23:10 Kto jeszcze wierzy w te bzdury??? Człowieku zejdź z drzewa - jest XXI wiek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad z opodal Re: Taca IP: 89.174.8.* 03.07.09, 11:09 zuza - to nie byle kto. Znam tą osobę. Takiego przyjaciela nie powstydził by się nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Taca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 17:39 Witaj sąsiedzie :) I dziękuję . Odpowiedz Link Zgłoś