asen 27.09.07, 22:05 i oglądnąć sobie spokojnie, a nie czekać co chwilę jak łapie z powrotem połączenie, pewnie ktoś mi poradzi, żebym sobie kupił droższą neostradę, więc już mu z góry podziękuję za radę, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simpson85 Re: Chciałbym to ściągnąć 27.09.07, 22:14 Zgadzam się z przedmówcą. Przejdźmy zatem od słów do czynów. Odpowiedz Link Zgłoś
asen Re: Chciałbym to ściągnąć 27.09.07, 22:19 asen.wikidot.com/youtube-clipy-w-formacie-flv Bardzo lubię clipy YouTube, strumienie w ogóle. Łatwo wkomponowuje się je w stronę domową, blogi czy gdziekolwiek, z każdego miejsca na świecie można je oglądać, wystarczy tylko… ściągnąć ponownie. Rozumiem, że niektórzy mają internet 512, 1024, czy większą przepustowość, ja mam 115k i naprawdę za każdym razem kiedy zechce mi się oglądnąć ponownie ulubiony clip muszę czekać aż się ściągnie. Pomyślałem dosyć. Trzeba tylko wyśledzić gdzie ulotnie, ale jednak ściągają się te pliki. (c.d na stronie) Odpowiedz Link Zgłoś
twojno Re: Chciałbym to ściągnąć 27.09.07, 22:38 Zacznijcie ciągnąć, a w tym czasie można np. wyjść z psem na spacer - później odtwarza już płynnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot0 Re: Chciałbym to ściągnąć 28.09.07, 23:41 1. ogladajac stream mozesz w nowej karcie otworzyc about:cache i tam poszukac 2. w systemach operacyjnych dla białych ludzi wystarczy spojżeć w /tmp/ $ ls -l /tmp/ | grep "wrz 28 23" -rw----- Odpowiedz Link Zgłoś
radik22 Re: Chciałbym to ściągnąć 27.09.07, 22:21 Jak ściągnąć program bez oglądania? Czy jest gdzieś dostępny jako plik? Odpowiedz Link Zgłoś
aktuel Re: Chciałbym to ściągnąć 27.09.07, 22:26 Filmiki są umieszczone pod adresami: flv.cozpolska.pl/czp_101_1.flv flv.cozpolska.pl/czp_101_2.flv flv.cozpolska.pl/czp_101_3.flv flv.cozpolska.pl/czp_101_4.flv flv.cozpolska.pl/czp_101_5.flv flv.cozpolska.pl/czp_101_6.flv flv.cozpolska.pl/czp_101_7.flv Pliki w formacie FLV otwiera np. Media Player Classic (mesh.dl.sourceforge.net/sourceforge/guliverkli/mpc2kxp6490.zip) Pozdrawiam, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
radik22 Re: Chciałbym to ściągnąć 27.09.07, 22:31 Wielkie dzięki Andrzej! Nareszcie będzie można normalnie obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dali Re: Chciałbym to ściągnąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:56 Ludzie od tej stronki! Zrobcie jeden plik z tego i dajcie linka na stronce do sciagniecia pliku, bedzie latwiej wygodniej i szybciej bo ludzie z eguly maja wolne lacza. Odpowiedz Link Zgłoś
asen Są pliki! 27.09.07, 22:34 Ja też dziękuję, co prawda swoją powolną metodą ściągnąłem i zapisałem na dysk dwa pierwsze kawałki, ale tutaj mamy wszystkie naraz. Do odtwarzania polecam freeware - Free Riva FLV Player 1.2 www.rivavx.com/index.php?downloads&L=3 Odpowiedz Link Zgłoś
cezarg Re: Chciałbym to ściągnąć 28.09.07, 00:22 Jakim sposobem można dowiedzieć się jaki jest adres pliku flv który chce się pobrać na dysk? Czy możesz podać nazwę softu za pomocą którego mogę to zrobić czy może wystarczy dodatek do firefoxa lub innej przgladarki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: Chciałbym to ściągnąć IP: 217.98.20.* 29.09.07, 00:08 firefox: wchodzisz na www1.cozpolska.pl/index.htm, prawym na oknie, informacje o stronie, zakladka 'media', wyszukujesz plik typu osadzony i tam sprawdzasz adres url, a dokladnie to co jest po 'plik='. to co jest po rozszerzeniu *.flv nie dotyczy samego pliku wiec takze usuwamy i mamy bezposredni link do pliku. Oczywiscie rozsadna bedzie podmiana 1 na 2, 2 na 3 itd. dla kolejnych plikow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halmis Re: Chciałbym to ściągnąć IP: *.piko.krakow.pl 01.10.07, 21:38 Tam niestety: test.cozpolska.pl: File not found / Plik nie znaleziony Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot0 Re: Chciałbym to ściągnąć 29.09.07, 00:18 naciskasz ^u na stronie i patrzysz co tam ... widzisz z ejest cos takiego jak player.js wiec otwierasz www1.cozpolska.pl/player.js i tam od razu na oczy rzucaja Ci sie nazwy plików ... problemem jest to co opisałem tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=590&w=69725561 1. plik (jeden) powinien byc dystrybuowany via torrent 2. materiał powinien być Wolny, czyli licencjonowany CC wtedy bylaby rewolucja, a tak ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halmis Re: Chciałbym to ściągnąć IP: *.piko.krakow.pl 28.09.07, 22:03 Dzięki za linki! Wklejam pytanie, które zadał wcześniej Cezary i również proszę Cię o odpowiedź: "Jakim sposobem można dowiedzieć się jaki jest adres pliku flv który chce się pobrać na dysk? Czy możesz podać nazwę softu za pomocą którego mogę to zrobić czy może wystarczy dodatek do firefoxa lub innej przeglądarki?" Bardzo Cię proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. Halina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baart Re: Chciałbym to ściągnąć IP: 212.87.11.* 29.09.07, 18:44 na macu jest to proste ( a w safari dla windows pewnie też) włączasz odtwarzanie podglądasz w activity window i już wiesz jaka jest nazwa pliku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halmis Re: Chciałbym to ściągnąć IP: *.piko.krakow.pl 29.09.07, 19:55 Wstyd przyznać, ale przyznam. Nie wiem co to znaczy: "podglądasz w activity window". Ciemna jestem. Możesz jaśniej? Pozdrawiam Halina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denominator@gazeta Re: odp: Najnowszą wersją RealPlayera w. darmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 00:27 ...ot, i cały sposób. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Chciałbym to ściągnąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 12:37 Czy moglby ktos podac linki do sciagniecia najnowszego czesci programu ? Odpowiedz Link Zgłoś