olekdebicz 27.09.07, 23:55 Bardzo się cieszę, że Pan Tomasz Lis szybko powrócił. Program jest świetny, choć szkoda, że nie na żywo (rozumiem, względy techniczne). Przydałaby mu się tylko reklama w...tv ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: Bardz dobry program! IP: *.gorzow.mm.pl 04.10.07, 22:51 panie tomaszu lis gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyq Re: Bardzo dobry program! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 23:04 Dzisiaj oglądałam pierwszy raz. Podobało mi się! Będę oglądała następny odcinek. Forma nie zniechęcająca - nawet po powiększeniu do pełnego ekranu jest do zaakceptowania. Poszatkowanie programu na porcje też nie zniechęca do oglądania - w końcu wolę to, niż reklamy. Ciszę się z kameralności programu - tłum gości w Polsacie prowadził do magla, a nie do dyskusji. Pozdrawiam i wierzę, że formuła programu znajdzie naśladowców (liczę na Pana Żakowskiego na przykłd.) Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: Bardzo dobry program! 04.10.07, 23:24 Pomysł na audycję w necie podoba mi się bardzo. Kontynuacja konwencji też, tylko szkoda, że trochę w jednym momencie zapachniało maglem, albo "piwkiem w pubie" - to o Kaczyńskich w piaskownicy. Zupełnie spokojnie mogłoby się obejść bez tego. A, jeszcze montaż pierwszego fragmentu tego odcinka z Kaliszem i Gronkiewicz. Strasznie "widać" cięcia ... Oby tak dalej, a może nawet lepiej, co? Odpowiedz Link Zgłoś