Gość: Mineta IP: 199.71.64.* 06.03.02, 18:45 Kwitna pieknie krzewy , maja czerwone kwiaty ; natomiast w Los Angeles przyroda jeszcze spi.Wlasnie wrocilem z trasy po USA gdzie bylem z kolega , ktory jezdzi 36 tonowym potworem.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: W El Paso juz wiosna 06.03.02, 19:01 Gość portalu: Mineta napisał(a): > Kwitna pieknie krzewy , maja czerwone kwiaty ; natomiast w Los Angeles przyroda > jeszcze spi.Wlasnie > wrocilem z trasy po USA gdzie bylem z kolega , ktory jezdzi 36 tonowym potworem > .Pozdrowienia. wyjasnij te zagadke ... "Bruno" to "domestic partner" czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: A jak tam w Juarez???????????? IP: *.uc.nombres.ttd.es 06.03.02, 20:54 Dorabianie do emerytury jako ladowacz ciezarowek to praca na czarno-karalne! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: A jak tam w Juarez???????????? 06.03.02, 20:57 Gość portalu: Don napisał(a): > > Dorabianie do emerytury jako ladowacz ciezarowek to praca na czarno-karalne! szczegolnie na disability! u nas to maja takich specjalnych agentow co sprawdzaja czy delikwent naprawde niezdolny do pracy. potajemnie robia zdjecia... sprawa w sadzie i cela z 300-funtowym D.J. Woody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dick Re: W El Paso juz wiosna IP: 168.143.112.* 06.03.02, 21:22 Gość portalu: Mineta napisał(a): > Kwitna pieknie krzewy , maja czerwone kwiaty ; >natomiast w Los Angeles przyroda > jeszcze spi. >Wlasnie > wrocilem z trasy po USA gdzie bylem z kolega , ktory jezdzi 36 tonowym potworem > .Pozdrowienia. Who cares? So, 18 wheeler and stick shift. Are you guys havin' fun in sleeper? Three sticks in one cab Yummy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mineta Re: W El Paso juz wiosna IP: 205.189.191.* 06.03.02, 21:36 Ja bylem w trasie jako turysta ; kozystam po prostu z uprzejmosci kolegi .On ma towarzystwo , a ja atrakcje .To jest jz moj 9 kurs po USA .Jak pieknie miec reguralne pieniadze i wolny czas .W trasie wydajemy pieniadze tylko na bufety w kasynach ; a te sa wspaniale . Teraz widze jak zycie potrafi byc wspaniale ; wystarcz tylko pieniadze i wolny czas .Don nie badz taki malostkowy i nie posadzaj mnie o prace na czarno .Prace na czarno zostawiam wspanialomyslnie wizytatorom z Polski .Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: W El Paso juz wiosna 06.03.02, 21:42 Gość portalu: Mineta napisał(a): > Ja bylem w trasie jako turysta ; kozystam po prostu z uprzejmosci kolegi .On ma > towarzystwo , a ja atrakcje .To > jest jz moj 9 kurs po USA .Jak pieknie miec reguralne pieniadze i wolny czas .W > trasie wydajemy pieniadze tylko > na bufety w kasynach ; a te sa wspaniale . Teraz widze jak zycie potrafi byc w > spaniale ; wystarcz tylko > pieniadze i wolny czas i pusta szosa po horyzont. eeh zycie. p.s czy zeby dojechac na czas sikacie do butelki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mineta Do J 23 IP: 205.189.191.* 06.03.02, 21:49 Widze , ze znasz temat .Moj kolega jezdzi w firmie BLM i posiada pewna klase jak na trakera .Codziennie Bierzemy prysznice , zatrzymujemy sie na posilki i nie sikamy do butelki .Widzi sie szose , ale tez krajobrazy , i po dojechaniu na miejsce mozna cos dodatkowo zobaczyc i TO WSZYSTKO ZA DARMO . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Do Minety IP: *.uc.nombres.ttd.es 06.03.02, 23:35 Gość portalu: Mineta napisał(a): > Widze , ze znasz temat .Moj kolega jezdzi w firmie BLM i posiada pewna klase ja > k na trakera .Codziennie > Bierzemy prysznice , zatrzymujemy sie na posilki i nie sikamy do butelki .Widzi > sie szose , ale tez krajobrazy , > i po dojechaniu na miejsce mozna cos dodatkowo zobaczyc i TO WSZYSTKO ZA DARMO > . Mineta ,ty cos walisz-jezdzic za prysznice i widoki-pracowac za darmo.To nie placa "trakerom" ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dick Re: W El Paso juz wiosna IP: 168.143.112.* 06.03.02, 21:51 Gość portalu: Mineta napisał(a): > Ja bylem w trasie jako turysta ; kozystam po prostu z uprzejmosci kolegi .On ma > towarzystwo , a ja atrakcje .To > jest jz moj 9 kurs po USA .Jak pieknie miec reguralne pieniadze i wolny czas .W > trasie wydajemy pieniadze tylko > na bufety w kasynach ; a te sa wspaniale . Teraz widze jak zycie potrafi byc w > spaniale ; wystarcz tylko > pieniadze i wolny czas .Don nie badz taki malostkowy i nie posadzaj mnie o prac > e na czarno .Prace na czarno > zostawiam wspanialomyslnie wizytatorom z Polski .Pozdrowienia. You are so pathetic... Get a life pal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mineta Do Dona IP: 199.71.64.* 07.03.02, 17:59 Czy Ty Don nie mozesz zrozumiec , ze po 18 latach wyrabiania udalo mi sie uwolnic od kieratu .Mam teraz stale pieniadze ktore mnie zadowalaja i nie ponizam sie dorabianiem na czarno ; to zostawiam padalcom z Polski . Moj kolega zaqrabia miesiecznie do 6000$ kanadyjskich .Ja czasami jezdze z nim dla rozrywki bo jestem panem wlasnego czasu i nie musze dzieki Bogu wyrabiac .Najwiekszy luksus to miec czas i pieniadze . U mnie te warunki sa spelnione .Tyle co juz widzialem dzieki podrozom z kolega to wiekszosc ludzi nie zobaczy przez cale zycie .Twoja Hiszpanie tez odwiedze w przyszlosci .Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: W El Paso juz wiosna-panie dick... IP: *.chello.pl 07.03.02, 18:03 Gratuluję wyboru nicka.Bardzo trafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
mineta123 Do Dona 11.06.02, 20:25 Czy Ty Don nie mozesz zrozumiec , ze po 18 latach wyrabiania udalo mi sie uwolnic od kieratu .Mam teraz stale pieniadze ktore mnie zadowalaja i nie ponizam sie dorabianiem na czarno ; to zostawiam padalcom z Polski . Moj kolega zaqrabia miesiecznie do 6000$ kanadyjskich .Ja czasami jezdze z nim dla rozrywki bo jestem panem wlasnego czasu i nie musze dzieki Bogu wyrabiac .Najwiekszy luksus to miec czas i pieniadze . U mnie te warunki sa spelnione .Tyle co juz widzialem dzieki podrozom z kolega to wiekszosc ludzi nie zobaczy przez cale zycie .Twoja Hiszpanie tez odwiedze w przyszlosci .Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cali Re: W El Paso juz wiosna IP: *.corp.redshift.com 11.06.02, 20:48 Nie wyrabiaj sobie opini o USA czy Kalifornii z trasy na glownych highways. Jadac Hwy#5 przez srodkowa Kalifornie do LA widzisz teraz rolling hills, zoltawe, pustynne krajobrazy. Ta trasa jest piekna ale w marcu z kwitnacymi drzewkami migdalowymi, apricots its i ogromnymi sadami drzewek pomaranczowych. Teraz tam pelnia lata. Wiosna juz minela. Poza tym bedac na truck nie masz szansy wjechania na Hwy#1 nad oceanem. Tak przepieknie zielono i kwieciscie. Znajomi z Toronto , tez jezdzacy na truck, nie mogli uwierzyc jak rozna jest CA i jak bledne mieli opinie widzac ja z okien tej ogromnej maszyny. Co do buffets kolo kasyn zgadzam sie calkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś