Gość: Kierat IP: *.netcom.ca 25.03.02, 14:43 Tak naprawde to tego, ze nigdy nie bylem na koncercie "The Cure". A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mily Re: Czego zaluje ze nie zrobilem za mlodu? IP: 170.28.16.* 25.03.02, 15:17 Gość portalu: Kierat napisał(a): > Tak naprawde to tego, ze nigdy nie bylem na koncercie "The Cure". A Wy? Ze nie wypykalem mojej nauczycielki od biologii kiedy bylem w liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierat Re: Czego zaluje ze nie zrobilem za mlodu? IP: *.netcom.ca 25.03.02, 15:22 No to jedz do Kraju i idz w "odwiedziny" do swojej starej szkoly. Sam Mily wiesz, mile slowka ... barabara i dalej sam zobaczysz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Re: Czego zaluje ze nie zrobilem za mlodu? IP: 170.28.16.* 25.03.02, 15:43 Gość portalu: Kierat napisał(a): > No to jedz do Kraju i idz w "odwiedziny" do swojej starej szkoly. Sam Mily > wiesz, mile slowka ... barabara i dalej sam zobaczysz ... Nie ma takiej potrzeby. Jest ode mnie 6 lat starsza, zadna atrakcja juz teraz. Zreszta wypykalem ja tak czy siak, 15 lat pozniej. Co sie odwlecze to nie uciecze. Odpowiedz Link Zgłoś
kwj I N T E L 25.03.02, 16:55 ..ze nie przyjalem osobistej oferty pracy przez R. Noyce w nowopowstajacym przedsiebiorstwie INTEL w Santa Clara. Byl to rok 1968 . ..the rest is silence.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierat Re: I N T E L IP: *.netcom.ca 25.03.02, 20:12 I co zostales sprzedawca latexu? Odpowiedz Link Zgłoś