loutraki 09.02.05, 19:43 Koszty moga byc finansowe i psychiczne. Niestety moja zona zaplacila za to w sferze psychicznej. Chyba nie wytrzymala po tym jak ja sprowadzilem sobie z Polski. Co robic w takiej sytuacji? Dodam ze mamy 10-letnia corke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lip Re: KOSZT EMIGRACJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:00 Aleś ty jet jajcosz. Szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
pravvdzivvyvviarus Re: KOSZT EMIGRACJI 09.02.05, 22:17 stara dostala kota? To zupelnie jak wspolspaczka Kaganca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apoloniusz Re: KOSZT EMIGRACJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:19 Ale czego konkretnie nie wytrzymala ? Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: KOSZT EMIGRACJI 11.02.05, 08:00 Autor napisal; Koszty moga byc finansowe i psychiczne. Niestety moja zona zaplacila za to w sferze psychicznej. Chyba nie wytrzymala po tym jak ja sprowadzilem sobie z Polski. Co robic w takiej sytuacji? Dodam ze mamy 10-letnia corke. Na dobre i na zle. Tak chyba idzie to przysiega. Raz jest sie na gorze, innym razem na dole. Mogla byc emigracja, moglo byc 1000 innych przyczyn. Jesli kochasz ja, to wiesz co robic. Kochaaaj ja i mow jej o tym. Jak ja zostawisz wroci do Ciebie; znowu bedziesz mial ten sam dylemat z inna Pania. Pozdrawiam z Sydney Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans przywiez jej matke tj. tesciowa. IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 11.02.05, 09:33 potem juz bedziesz wiedzial co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_z_belgii Re: KOSZT EMIGRACJI 11.02.05, 10:23 Pewnie piszesz z Australii albo NZ... Wspolczuje. Zaraz "wiarus" zacznie sie z niej nabijac, ze niby taka sama wariatka jak kagan... Ale macie polonie w tej australii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiG Re: KOSZT EMIGRACJI IP: 207.134.95.* 11.02.05, 13:42 wyslij ja do pracy. To najlepsze lekarstwo, od razu sie obudzi. Wielu Polakow tyra jak idoci a zony siedza w domu i palma im odbija: boli je glowa, dupa , maja reumatyzm, puszczaja sie, za duzy dobrobyt maja i nie zasluguja na niego. Wszystko z lenistwa i braku zajecia. Pognaj jej kota od razu ozdrowieje. Nie ma powodu rozmazywac sie, zycie jest trudne, jak ta pani tego nie zozumie lepiej zwiewaj od niej gdzie pieprz rosnie. 10letnie dziecko to juz calkiem duze dziecko. Zabieraj je i uciekaj od baby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Штирлиц Aniu Krawczyk - weź tabletki i daj se siana :( IP: *.dyn.optonline.net 12.02.05, 00:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=19094115&a=19437870 ten twój "uśmieszek" cię zdradza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Aniu Krawczyk - weź tabletki i daj se siana : IP: *.95.221.203.acc50-dryb-mel.comindico.com.au 12.02.05, 05:46 Wasze katolskie wychowanie jest w 99% powodem waszych klopotow i waszej bezdennej glupoty oraz chamstwa... Odpowiedz Link Zgłoś