Gość: ds Troche smieszne... IP: GBLOND* / 194.203.201.* 08.08.02, 13:48 ... troche smutne Ale bardziej smieszne UWAGA: czytac tylko jak macie duzo czasu. www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34467,964122.html Ide na lunch. Jak wroce otworze nowy watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds WATEK ZAMKNIETY!!! IP: GBLOND* / 194.203.201.* 08.08.02, 14:48 Jak obiecalem - zamykam watek. Zapraszam do jublileuszowego spotkania nr 20! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialek Bupa-private medical insurance IP: *.dsl1.easynet.co.uk 08.08.02, 14:54 chce siebie i moja sistrzenice ubezpieczyc w B ale jest maly problem Ona nie jest Uk residence a to jest Bupy wymog. Jak Bupa moze sprawdzic to ? przeciez nie zazadaja paszportu i czy w ogole warto ryzykowac ? Z gory dziekuje za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Bupa-private medical insurance IP: GBLOND* / 194.203.201.* 08.08.02, 14:59 Zapraszamy do dyskusji na nowym watku (nr. 20)!!! > chce siebie i moja sistrzenice ubezpieczyc w B ale jest maly problem Ona nie > jest Uk residence a to jest Bupy wymog. UK residence to zwykle nie znaczy, ze masz residency permit tylko, ze mieszkasz aktualnie w UK. Jak jest tutaj przez wiekszosc roku i mieszka to jest resident. Chyba nawet jak juz jej sie wiza skonczyla i jest tutaj nielegalnie (ale tu nie jestm do konca pewny). Zreszta BUPA i tak nic pewnie nie bedzie sprawdzac. Jest ciekawa roznica miedzy "resident" a "domicile" ale to juz temat na dluga rozmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialek BUPA cd IP: *.dsl1.easynet.co.uk 08.08.02, 15:52 Chcac sie dowiedziec( internet)ile moze kosztowac ubezpieczenie, musze odpowiedziec na 5 pytan. Wystarczy na jedno z nich odpowiedziec "TAK " i jestes bracie odeslany do health aviser by sprostowac pare rzeczy. Wyszlo na to ze zanosic sie bedzie na dluga pogawedke skoro na 5 pytan moje "TAK " padlo az 3 razy. A ja mam pytanie do Was Czy raz na 2 lata nie zdazylo wam sie podreptac do GP?, jesli TAK to odpadliscie juz na pierwszym pytaniu. Wydaje mi sie ze to online quatation to albo dla zdrowych ryb albo klamcow. Ps tez jestem ciekawa jaka jest roznica : domicile a resident ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds WATEK ZAMKNIETY!!! IP: GBLOND* / 194.203.201.* 08.08.02, 16:14 > Ps tez jestem ciekawa jaka jest roznica : domicile a resident ????????? Jako dozorca przypomniam: WATEK JEST ZAMKNIETY!!! Zapraszam do nowego!!! Jako zacheta - na nowym watku podalem link z informacjami o domicile/resident Odpowiedz Link Zgłoś