las_vegas 05.09.02, 00:52 Jak bylem w San Diego to widzialem w Old City stary dylizans Wells Fargo i wiedzac ze jestes z tej okolicy jak widze twoj nick to zaraz go sobie przypominam/ mile uczucie-wspomnien/.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jankes Re: Jankes IP: *.broadcom.com 05.09.02, 00:53 hmm milo mi ze moj nick wzbudza mile uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: Jankes 05.09.02, 00:58 A ciekaw jestem czy byles w tym muzeum ,taki maly skansenik stare domki przerobione na sklepiki z pamiatkami i knajpki no i wspomniane dylizansy najprawdziwsze jak w westernach. Odpowiedz Link Zgłoś
_eclipse Re: Jankes 05.09.02, 01:07 Gość portalu: Jankes napisał(a): > hmm milo mi ze moj nick wzbudza mile uczucia. A KIM TY CHUJU MYSLISZ ZE JESTES??? NATURALIZOWALI CI W TEJ KANADZIE I MYSLISZ ZE NIE JESTES POLAKIEM?? WEZ POLACZKU W DUPE JEBANY ZAMILCZ MAM NADZIEJE ZE CI SIE NIC NIE UDA TAK JAK DO TEJ PORY UTRZYJDUPO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Canuck Re: Jankes IP: *.sympatico.ca 05.09.02, 15:40 Jedna rzecza Pan Bog poblogoslawil Polakow: wywalil z Polski eclipse. Co to za duren? Jankes jest O.K. i dlatego eclipse go nie lubi. Czy moze byc cos pardziej polskiego: szczera, bezinteresowna zawisc. P.S. Eclipse, zapomniles wziasc swoje piguly, bo powtarzasz sie tu na forumnie. Odpowiedz Link Zgłoś