Gość: gadula IP: *.sympatico.ca 15.09.02, 07:49 Mozna zabrac a/ dwie osoby z Forum b/ jeden CD c/ jeden film. Moje typy: a/ ozpol i bruno b/ "Odessey and Oracle" The Zombies c/ "Rejs" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_gracja Re: Wyspa bezludna 15.09.02, 10:08 1) pajacyk i pajacynka 2) greatest hits joe cocker 3) kabaret rez. bob fosse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Re: Wyspa bezludna IP: *.union01.nj.comcast.net 15.09.02, 13:57 Zabierz mnie a dowiesz sie gdzie i jak (na Internecie) zapalic ogien, skad wziasc pifko i zaprosic (biale) dziewczymy. Jak nie - to zryjcie sobie z brunem kokosy o reszcie nawet nie wspominajac. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Wyspa bezludna 15.09.02, 14:06 <>Dundera girla bo ladna,Karelia-tania sila robocza. -Alphaville. -Sami-Swoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Wyspa bezludna IP: 24.157.125.* 15.09.02, 14:40 1.physik.ulm.de [ bezmozgi lokaj ] + dundee_girl [damn, it's all I'm sayin'] (; 2.Enja 3.Brave Heart [very man die not every man live] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Re: Wyspa bezludna IP: *.union01.nj.comcast.net 15.09.02, 15:08 1. Nie zapomnijcie o Starym (to przeciez najwiekszy wyspiarz bezludny tego forum)- moze byc nieoceniony jesliby tubylcy z Immigration bezludnej wyspy zapytali o drugi paszport. Ale ja osobiscie: te laske www.zakopane.pl/festiwal/32/foto/skaldowie-8(1).jpg 2. Skaldowie www.paganini.com.pl/db/img/products/c-skaldowie-mojebetlejem.jpg www.otto.netix.pl/ZdjOtto/Skaldowie.jpg 3. W sprawie filmu to poprosze raczej kajak www.marinadelsur.info/images/kayak.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leosia Re: Wyspa bezludna i Skaldowie....do Mirko IP: 130.68.2.* 15.09.02, 16:01 Jeden z braci Zielinskich mieszka w USA. Bywa w Polskim domu Narowdowym Na GeenpoinT w NYC. Mieszka w Jersey City W NJ. Mozna spotkac go na imprezach polonijnych. Czasami gra i rozdaje autografy. A na wyspe bezludna zabieram -- Odpowiedz Link Zgłoś
_gracja Re: Mirko 15.09.02, 15:39 ta piekna kobieta to paulina mlynarska, corka Wojciecha , zreszta obok stoi jej tatus, ona mieszka od kilku lat na stale w zakopanem i pracuje w rozglosni radiowej, nieraz jej serwisy informacyjne mozna uslyszec w ogolnopolskich rozglosniach radiowych np radio zet ogolnie malo sie udziela publicznie teraz, zdaje sie ze miala wiele niepowodzen w zyciu zawodowym stolecznym, tak ze sie zaszyla w zakopcu, zreszta uroczym takie wlasnie sa piekne polki, dobry gust masz mirko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Re: Mirko IP: *.union01.nj.comcast.net 15.09.02, 17:12 Tak naprawde to bardziej zabralbym swoja kobiete (sprawdzona i pewna) niz obca, nawet Polska i calkiem inteligentnie wygladajaca, nie wspominajac o Zakopcu, gdzie podoba mi sie bardziej niz w NYC. Ta od razu wpadla mi w oko. Az sobie w wolnej chwili za nia poszperam... Bardziej niz Skaldow wole tez n.p. Cohena, Oldfielda czy Methenego a realnie to nie wiem jaka wybralbym plytke z 3000 jakie mam na polkach. Rodrigo? Odpowiedz Link Zgłoś
_gracja Re: Mirko 15.09.02, 17:29 ona chyba byla 2x zamezna, nie znam jej obecnego nazwiska grala w kilku polskich filmach, nowelach telewizyjnych niedawno mi mignela jej wypowiedz ze nie chce juz miec nic wspolnego ze swiatem showbiznesu i warszawa jej siostra agata mlynarska jest popularna prezenterka tv, wlasciwie nawet ma status gwiazdy tv jesli tak mozna powiedziec, tez niezwykle piekna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Siostry Mlynarskie IP: *.union01.nj.comcast.net 16.09.02, 04:43 Z ta pieknoscia www.czasopismawlop.mil.pl/wiraze/w_numerzew/archiwumw/4-2001/ekran.htm i popularnoscia www.wirtualnemedia.pl/ma6-2.htm Agaty to bym chyba nie przesadzal; az dziwne, ze to ta sama "pani pilotka" i "aktorka" filmpolski.i8.com/mlynarskaa.htm co ta laska www.psy.pl/ciekawostki/slawni_mlynarska.shtml - z na moj gust nieco zbyt ostrymi rysami wyostrzonymi jeszcze ostrym makijazem... Paulina z kolei tez prosi sie o lepszego fotografa, bo wyglada tu na 50 mimo, ze ma calkiem wyjsciowe 32 filmpolski.i8.com/mlynarska.htm Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: Wyspa bezludna 15.09.02, 16:04 1)l...,r...... 2)Honkong 1994 (Jean Michael Jarre) 3)Matrix Rzadam stanowczo punktu 4)szampan i truskawki Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Wyspa bezludna 15.09.02, 16:59 1. Larson (przystojniak) jesli Larson sie zgodzi to moze Bruno do sprzatania bo najglupszy wiecnie bedzie przeszkadzal. 2. Pink Floyd 3. Mis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM A ja jestem ciekaw IP: *.ny5030.east.verizon.net 15.09.02, 17:37 jak byscie ogladali ten film i sluchali muzyki NA BEZLUDNEJ WYSPIE gdzie NIE MA SPRZETU ELEKTRONICZNEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Wyspa bezludna IP: *.oc.oc.cox.net 15.09.02, 17:52 1. Dorota i Marcee panie o kasliwym jezyku (zwlaszcza to pierwsza), nie bylo by nudno na pewno 2 i 3 niepotrzebne. Sluchajac opowiadan pani Marcee ala Yonder lub Drapieznik, jak rowniez klocie igielkami i iglami pani Doroty elokwencji spowodowalyby plyniecie czasu w tempie iscie zawrotnym. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Wyspa bezludna 16.09.02, 17:30 osoba ? plyta: Tina Turner film: As good as it gets Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Wyspa bezludna IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 16.09.02, 18:51 Co to znaczy zabrac dwie osoby? Przeciez one moglyby nie chciec byc zabrane. Moja wyspe bezludna wyobrazam sobie jako Paradise, no wiecie, te palmy, strumyczki i banany z drzewa.. Niepotrzebne byloby mi CD, ani film.W sumie wolalabym zwierzeta na tej wyspie, niz ludzi, ale jezeli chodzi o ludzi, to zabralabym was wszystkich, nawet te okropne kiddies okrutnie przeklinajace ) Podobal mi sie ten film THE BEACH. Fajne to bylo Gdyby zas ta wyspa byla zimna,gola, skalista lub pokryta lodem i sniegiem,to, prawde mowiac, mialabym bardzo trudny wybor i chyba bym w ogole zrezygnowala z wyprawy. Nie ma na tym forum osob przyjaznych na tyle, aby mozna bylo liczyc na nich w ekstremalnych warunkach(nie biore pod uwage pan, bo nawet Mordyga potrzebuje az dwoch mezow, co samo o sobie swiadczy). Mysle, ze,wybrane osoby raczej predzej by sie mnie pozbyly, zrzucajac w przepasc, aby nastepnie podzielic sie zdobytym prowiantem.No czyz nie mam racji, kochani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Wyspa bezludna IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 17.09.02, 05:27 Jest tu wiele watkow, ktore wyraznie swiadcza o bezwzglednosci ludzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Wyspa bezludna 17.09.02, 05:29 nie przejmuj sie Renka. wykaz intuicje kobieca w zgadywance Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz Moje typy 17.09.02, 17:23 Osoby: dwie najciezsz (zapas zywnosci) nie jestem pewny kto to. Film i CD? "na chuj mi to" jak powiedzial pewien dyrektor do swojej sekretarki! Albo po zastanowieniu: "Out of Africa" a CD zamieniam na destylator. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Moje typy 17.09.02, 17:27 eee Ty praktycznie podchodzisz. Przeciez to fantazja: who cares o destylatorach i jedzeniu. to ma byc bardziej "food for thought" Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz v 2.0a 17.09.02, 18:20 A tam! To trzeba bylo pisac ze chodzi o izolatke w szpitalu wariatow a nie bezludna wyspe. Jako ze nie jestes autorem watku ignoruje twoj postulat. Troche sie zastanowilem i mysle ze nie wypada zrec wspolforumowiczow. 2 osoby? Proste. Musza: 1. Grac w skat'a. 2. Pic wodke. 3. Miec fajne "cycki" No ale dalej nie wiem kto z forumowiczow pasuje do tego modelu. Odpowiedz Link Zgłoś