beata613
05.11.09, 14:03
Witam!!
Przeczytałam tutaj w jakimś poście na temat celów życia,przeczytałam
kilka książek na temat numerologi i nie wiem czy przeoczyłam to czy jak.Chodzi o to że napisałeś że jeżeli ktoś ma wibracje własne 3 9 3 i jest urodzeniową 11 to w celach ma 14/5.Ja tego nigdy w ten sposób nie liczyłam myślałam że cele są wtedy 3.Bo jest liczba duszy liczba ekspresji zewnętrznej i cele życia i nie wiem dlaczego dodajesz cele z wibracji z drogą życia proszę rozjaśnij mi to.JA na przykład jestem po zmianie zresztą bardzo zadowolona i mam 9 3 3 i jestem 4 z drogi w takim razie w celach bym miała 7 ??.
I jeszcze jedną prośbę mam moja siostra ur.13.12.1966 właśnie jest 11 z drogi i wibracje własne ma 3 9 3 do tego ma brak 6 w imionach i nazwiskach wyczytałam też tutaj że takie wibracje dla 11 są zbyt słabe i tu masz chyba rację i namawiam siostrę do zmiany bo jest bardzo emocjonalna łatwo się wzrusza brak jej stanowczości tyle że jest poetką pisze i wydaje wiersze jeżeli zmieni wibracje czy nie straci talentu do pisania?? i jakie wibracje były by dal niej najlepsze.Jak będziesz mieć trochę czasu napisz mi proszę.